SKUSENOST SHARK,RSI-RSR2
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi tu,co říká Čoud?
Nejsme reklamní agentura,tak bych to bral vážně.Akorát je fakt,že záleží na čem s helmou jedeš....
Já si musím ještě taky zanadávat na UVEX,jenž jsem měl jako první helmu.Měl jsem pocit,že mi to utrhne makovici,krční svaly natažený jak provazy a navíc se vymačkala jako blázen....
Takže jsem teď celkem spokojený,i když to není ideál,jako velký plus vnímám vnitřní tmavý plexi,který funguje za jedna.
Nejsme reklamní agentura,tak bych to bral vážně.Akorát je fakt,že záleží na čem s helmou jedeš....
Já si musím ještě taky zanadávat na UVEX,jenž jsem měl jako první helmu.Měl jsem pocit,že mi to utrhne makovici,krční svaly natažený jak provazy a navíc se vymačkala jako blázen....
Takže jsem teď celkem spokojený,i když to není ideál,jako velký plus vnímám vnitřní tmavý plexi,který funguje za jedna.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Ono taky dost zalezi na tvaru hlavy.... ja jak mam protahlej ksicht, tak musim mit S-ko a z nekerejch me i kouka hlava a stejne je tezky na me najit helmu kera by dobre tesnila... ty mas oblicej prece jen kulatejsi, takze ti asi sednou lip.... ale pokud aerodynamika funguje, tak je vse ok....čoud píše:Ja mam teda Vemar VSR a netahne do ni, ani se nadmerne nemlzi, dokonce bych rekl ze je krasne ticha, proste aerodynamika je na velmi dobre urovni ... Z motorky mi spadla jen jednou a odnesl to jen napraskly horni kousek plastu, ktery neni soucasti hlavni konstrukce helmy ... Nemuzu si ji vynachvalit, Marlborka ma Vemar VSF a taky dobry ...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)