New mazliiiiiiiik
Dekuju, dekuju. Uz je v planu i par upravicek -hlavne kvuli jezdeni na okruhu. Tzn. poridit laminaty, padaky apod. nesmysle
Uvidime podle financi.
Ale od GEORGE bych potreboval poradit co s brzdama. Rikals ze celkem vadnou. Co s tim? Napadaj me jiny desky, pancerky a kapalina s vetsim bodem varu. Tys tenhle problem resil nebo ne? Vim ze si tu o tom jednou mluvil

Ale od GEORGE bych potreboval poradit co s brzdama. Rikals ze celkem vadnou. Co s tim? Napadaj me jiny desky, pancerky a kapalina s vetsim bodem varu. Tys tenhle problem resil nebo ne? Vim ze si tu o tom jednou mluvil
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
toš gratulace. Vidím, žes ji fakt koupil
Tak snad ti to na chvíli bude stačit, abys zase po měsíci nechtěl něco jiného
Brzdy jsou fakt z prdele, teda ne v normálním provozu, ale když si dáš dvě jízdy na okruhu, tak jsou v řiti.
Zkus dát v první řadě jiné desky. Já jsem měnil pancíře, kapalinu a desky, ale stejně je ta brzda pořád taková divná, musíš páčku zmáčknout hodně k řidítku, aby začala vůbec reagovat, je taková gumová - když se zahřeje.
Bavil jsem se s pár klukama a někteří to řešili výměnou celé pumpy z GSXR nebo R1.
Takže dělej, jak uznáš za vhodné.
G.

Tak snad ti to na chvíli bude stačit, abys zase po měsíci nechtěl něco jiného

Brzdy jsou fakt z prdele, teda ne v normálním provozu, ale když si dáš dvě jízdy na okruhu, tak jsou v řiti.
Zkus dát v první řadě jiné desky. Já jsem měnil pancíře, kapalinu a desky, ale stejně je ta brzda pořád taková divná, musíš páčku zmáčknout hodně k řidítku, aby začala vůbec reagovat, je taková gumová - když se zahřeje.
Bavil jsem se s pár klukama a někteří to řešili výměnou celé pumpy z GSXR nebo R1.
Takže dělej, jak uznáš za vhodné.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nejdriv jezisek a pak hned v prosinci prijde cert a zase jim vsechno vezme 

Naposledy upravil(a) KankX dne úte říj 23, 2007 19:41:07, celkem upraveno 1 x.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira