stránky "veteránů", hodně štěstí!

KAWASAKAI GPz550 in Firecracker Red, 1983. Garaged for years. Needs minor repairs.
£500ono. 07714 220198
ZdrahyZX9R píše:Mám za to, že tyhle karbece tam od výrobce nebyly... to se bude hledat těžkoMonty Jack píše:Hele chlapi nevi nekdo nebo nema nekdo informace o karbecich Delorto na moto gpz 550?? vsude v manualu jsou jen s karburatorama Kehin. Potrebuju vedet hladiny, trysky, a nastaveni bohatosti
Podle mě tam maj být TeikeiMonty Jack píše:ZdrahyZX9R píše:Mám za to, že tyhle karbece tam od výrobce nebyly... to se bude hledat těžkoMonty Jack píše:Hele chlapi nevi nekdo nebo nema nekdo informace o karbecich Delorto na moto gpz 550?? vsude v manualu jsou jen s karburatorama Kehin. Potrebuju vedet hladiny, trysky, a nastaveni bohatosti
Taky si myslim
nezbývá než hledat dál, třeba je to nějaká Spešl edišn a nebo jak říkáš, někdo to potunil. Obě verze jsou na prd v tom smyslu, kdyby jsi to chtěl dávat do původního stavu. Pokud to ale jezdí, neřešil bych to a jezdilMonty Jack píše:Ja mam rv. 87 No a jeste jsem se dival a vsechny maj 2 vyfuky a ja mam jen jeden . Mam asi nejakou skladačku![]()