už jsem zjistili že v nízkých otáčkách nesuplovalo. Dám to zkontrolovat až budu nechávat měnit gumy.
Do půli října mám pojistku, takž edoufám, že se ještě svezu a pak bude počasí, že mě to nebude mrzet, a nebudu závidět ostatním.
OT: Včera jsem byl v Olympii, bylo tam supermoto, milion motorkářů a já musel s rodinkou obcházet obchody. Trpěl jsem jak prase.
Olej na svíčce
tak jsem se na to blbé gufero ptal v kawě. Mění se samotřejmě všech 16, ale čert to vem, jedno stojí 60kč, tkaže to není tak hrozné. ALE prý se musí rozdělat celý motor, vyměnit s tím i těsnění pod hlavou a znovu vyštelovat ventily, které jsem nechával štelovat tak před 500 km!!!:
Takže to až rozhýbu motorku budu průběžně kontrolovat a jestli jediná potíž bude modrý dým z výfuku jen při startování a dolívání oleje častěji než obvykle, tak na to nadlouho kašlu. Protože platit zase tak 6000Kč za něco z čeho jsem většinu dělal před chvilkou se mě fatk nechce.
Takže to až rozhýbu motorku budu průběžně kontrolovat a jestli jediná potíž bude modrý dým z výfuku jen při startování a dolívání oleje častěji než obvykle, tak na to nadlouho kašlu. Protože platit zase tak 6000Kč za něco z čeho jsem většinu dělal před chvilkou se mě fatk nechce.
ZX-12R naked