Navigace na moto
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tomtom Rider je klasika, dokud nepřišlo na trh Garmin Zumo tak v podstatě jediná navigace přímo určená pro motorky. Výhoda je vodotěsnost a robustnost, nevýhoda cena. Taky uvažuju na tuhle sezónu o navigaci a zatím se mi docela zamlouvá Mio C710+. Je sice do auta, tzn. není vodotěsná, ale dost lidí už ji na motorce používá. Stačilo by najít vhodný pouzdro. Výhoda je, že je fakt nabušená (máme je v práci), zatím jsem nenašel ulici, která by tam chyběla a to je tam komplet uliční mapa Evropy. A cena je super.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
já mám toma v autě a su spokojený, ale je pravda, že i v autě je držák celkem na hovno.
Software a mapy mají dobré - kromě ČR, tam je chyb jak hrom - kolikrát mě to navádělo tam, kde to bylo slepé, nebo dokonce do jednosměrky.
V západní Evropě to funguje 100%, východní nemám koupenou ani kreknutou.
G.
Software a mapy mají dobré - kromě ČR, tam je chyb jak hrom - kolikrát mě to navádělo tam, kde to bylo slepé, nebo dokonce do jednosměrky.
V západní Evropě to funguje 100%, východní nemám koupenou ani kreknutou.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- dworakmirek
- Easy rider
kuci používám a autě Nuvi 300 není vodotěsná, ale klidne bych ji hodil jako nouzovku do kapsy a jel na sluchátka, a nebo vykoumat držáček hodit do šprcky a jede se , ale ceny přístrojů sou hodně o tom co je v něm nahrané za mapy no, nastavení jednosměrek a slepejch je v přístroji ne v mapě , cca 8,7 sem za ni dal a mám topo čr a slovensko bylo to nějaká akce či co, mapa se dá dokoupit vždy
ale nikde sem je nenašel na netu ona je tam celkem složitá aktivace mapy po netu,možnost registrovet,jen na jeden přístroj nebo podle toho co nabízí ta mapa,některy jdou aji na 2 přístroje.
každopádně jestli někdo prolomil ty blby aktivace pro jeden přístroj tak bych uvítal postup, on se odesílá kod přistroje spolu s kodem mapy a pak příjde aktivační kod a když někdo ten kod mapy zadá znovu do syytému napíše to ,že mapa je reg, už na jinej přístroj hmm a co ted???

každopádně jestli někdo prolomil ty blby aktivace pro jeden přístroj tak bych uvítal postup, on se odesílá kod přistroje spolu s kodem mapy a pak příjde aktivační kod a když někdo ten kod mapy zadá znovu do syytému napíše to ,že mapa je reg, už na jinej přístroj hmm a co ted???

KLR 650 ,,98" no problem
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Lámání kódů na jednoúčelové GPS asi nevyrešíš. Jedině že bys naklonoval číslo přístroje a to bude napevno napálené v nějaké EEPROM. Ono pro zlomení kódu potřebuješ nějaký soubor čísel map a přístrojů a následně aktivačních kódů. No a to bude asi trošku vyšší dívčí.dworakmirek píše:kuci používám a autě Nuvi 300 není vodotěsná, ale klidne bych ji hodil jako nouzovku do kapsy a jel na sluchátka, a nebo vykoumat držáček hodit do šprcky a jede se , ale ceny přístrojů sou hodně o tom co je v něm nahrané za mapy no, nastavení jednosměrek a slepejch je v přístroji ne v mapě , cca 8,7 sem za ni dal a mám topo čr a slovensko bylo to nějaká akce či co, mapa se dá dokoupit vždyale nikde sem je nenašel na netu ona je tam celkem složitá aktivace mapy po netu,možnost registrovet,jen na jeden přístroj nebo podle toho co nabízí ta mapa,některy jdou aji na 2 přístroje.
Úplně jiná liga jsou kombinace PDA a GPS modulu. To je pak pohodička

Jinak ty jednosměrky jsou jednoznačně v MAPĚ, nikolivěk v přístroji. Altas 10R například ukazuje některé ulice obousměrné, zatímco v CITY Select od Mapsource jsou správně, jednosměrné. Zase Mapsource mě nutil sjet z dálnice tam, kde nebyl sjezd. No a Atlas 10R mě pravidelně nutí na jednom místě najet na dálnici do opačného směru a na nejbližším sjezdu se otočit. Někdo v Picodasu tam prostě špatně zadal nájezd

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- dworakmirek
- Easy rider
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
JJ, s těma kódama jsem si taky lámal hlavu, když jsme v práci zaváděli navigace, tak jsme měli 8 PDA a jeden software (Navigon), tak jsem taky bláhově doufal, že bych ten jeden soft nějak dostal na všech 8 přístrojů, ale ani prd, nakonec jsme stejně museli koupit dalších 7 programů. Jinak jsem se na stránkách Navigonu pídil po tom, co dělat, když se třeba to PDA rozbije nebo se koupí nový. Navigonu se musí mailnout nebo nafaxovat nějakej doklad o opravě nebo koupi novýho přístroje a jeho sériovým číslem a číslo starýho přístroje, na kterej je mapa registrovaná a oni pošlou novej aktivační klíč. Docela kostrbatý, když bych tu mapu chtěl třeba prodat 

Karosa ZZ-R 1100
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: