MMKS píše:a už jste přemýšleli kam pak? Já to mám jednoduché mě snad v daleké budoucnosti (ale ne ve velkém časovém úseku mezi mojím mazlem) čeká 1200R. Ale co vy, když Kawa přestala REXe vyrábět a náhrada žádná. Suzuki má svou GSX 1400 i GSF 1250, Yamaha XJR 1300, Honda CB 1300.. prostě všichni v tradici pokračují. To Kawa jen tak vyklidí pole, kvůli Italské módě. Neříkám že Z 1000 není krásná, ale nemá to co od mašiny chci. Klidně mě kamenujte ale mě se třeba strašně líbí Benelli TNT, to je tak krásně hnusně brutální motorka, ale nikdy bych si ji nekoupil, leda by si moje pořídila motorku a na té jezdila sama a tahala věci i mě.
Nebo už prosakují nějaké zprávy o novém modelu? Prostě "nové" klasice, s velkým točákem, výkonem, ale i s pohodlným sezením nejen pro řidiče, místem na kufry atd?
jj, doufám, že Kawa dá na tradici, bo taloši prodávají retra a prodej jde stále navrch! U Edáska zkousnu inovační detaily (upside vidle, brzdiče, event zesílení a "mírné" prodloužení a Muzzyho výfuk), budu mít radost ze střiku 1400, ale udělat z něj modern nahotinu bez tradiční kapličky s modern lookem, to bych nepobral!!!DoktorZRX píše:MMKS píše:a už jste přemýšleli kam pak? Já to mám jednoduché mě snad v daleké budoucnosti (ale ne ve velkém časovém úseku mezi mojím mazlem) čeká 1200R. Ale co vy, když Kawa přestala REXe vyrábět a náhrada žádná. Suzuki má svou GSX 1400 i GSF 1250, Yamaha XJR 1300, Honda CB 1300.. prostě všichni v tradici pokračují. To Kawa jen tak vyklidí pole, kvůli Italské módě. Neříkám že Z 1000 není krásná, ale nemá to co od mašiny chci. Klidně mě kamenujte ale mě se třeba strašně líbí Benelli TNT, to je tak krásně hnusně brutální motorka, ale nikdy bych si ji nekoupil, leda by si moje pořídila motorku a na té jezdila sama a tahala věci i mě.
Nebo už prosakují nějaké zprávy o novém modelu? Prostě "nové" klasice, s velkým točákem, výkonem, ale i s pohodlným sezením nejen pro řidiče, místem na kufry atd?...pořád čekáme na nástupce, pořád čekáme a určitě se něco objeví, ale mám strach, že to s Edíkem mnoho společnýho mít nebude. Rexík je originál. Možná bude vypadat takhle
![]()
![]()
...ale není nad tohle![]()
je to jen VIZE, někoho z motočasáku, jak by mohl další muscle od Kawy vypadat. Snad to dopadne dle NAŠICH PŘEDSTAV, (ZZR 1400 a GTR 1400 nejsou můj šálek čaje, kawy a zelené...)MMKS píše:ta první je hrozná mrdka. Chybí tomu ta brutalita Z1000, snad jen návrh přiožralého designera.
gabelfeder = pružiny ve vidlíchzdenek píše:Hoja panove, tak sem nasel krasavce ale je tam par detailu kterym nerozumim takze verim ze mi pomuzete:
Gabelfedern,Miniblinker,Inspektion bei 12000 km,gepflegter Zustand,Standort bei Kassel
neco se tam pise o sedle, fotky prikladam, sem zatim laik, takze mi na tom nic podezrelyho nepripada
Jinak mela by to byt 2005,slusnej peniz, chromovy svody mnam mnam, tak doufam ze mi ho nikdo nevyfoukne![]()
![]()
diky za odpovedi