ZRX...
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdeňku,
toho Rexe se neboj. Pruhy na nádrži jsou OK a pokud to nebylo nějak havarovaný,tak je to dobrý. Chce to zajet na výlet a pořádně to proklepnout. Držím Ti palce, ať to vyjde.
Teď jsem našel ještě jednoho Rexe. Rok 2005, najeto 33000 Km, cena 5900,- Eur.

Teď jsem našel ještě jednoho Rexe. Rok 2005, najeto 33000 Km, cena 5900,- Eur.

ZRX 1200 R
REX
tos tan je taky krasnej, je fakt ze 2005,vyssi plexi, chrom svody, ale zase 30 tis najetejch(o ty zase tak nejde) ale kdybych ho vzal, plus doprava plus prihlaseni, no jak pocitam tak pocitam na dovcu by moc nezbylo, jestli vubec. A vzhledem k tomu ze sem dal za vybavu nehorazny prachy, chtel bych si je aspon trochu uzit a moc se tesim na to az se v moji nove kombineze, helme, rukavkach a botkach budu parit pri 50 stupnich nekde na semaforech. Protoze po kazde cervene nasleduje zelena a to je barva kterou vsichni tady na foru milujeme.
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
K pruhum na Rexovi bych snad jen dodal, ze prehozene (kapotka, nadrz) je ma snad jen rocnik 2001 az 2003? a je to tak original. Jen mi neni jasne ze nakonec rocnik 2007 nevysel, protoze jsem od nekud stahl jeho fotografie (oproti 2006 ma lepsi barvu i pruhy), mozna bude urcen jen pro Asijsky trh 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
jo a JO a JÓÓÓ!
TAKY DOUFÁM, JINAK: DOKTORE nezdá se Ti to, ceny jdou nahoru...Rex si to drží, všici ví, že se už nedělá....zdenek píše:super info dikec moc
Jinak myslim ze nejsem sam kdo doufa ze se rex pristim rokem objevi !!
a mohl by to byt se 14 motorem ze ZZR 1400, ku.a to by byl teprve mazec, ale beztak to musi prijit!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
a už jste přemýšleli kam pak? Já to mám jednoduché mě snad v daleké budoucnosti (ale ne ve velkém časovém úseku mezi mojím mazlem) čeká 1200R. Ale co vy, když Kawa přestala REXe vyrábět a náhrada žádná. Suzuki má svou GSX 1400 i GSF 1250, Yamaha XJR 1300, Honda CB 1300.. prostě všichni v tradici pokračují. To Kawa jen tak vyklidí pole, kvůli Italské módě. Neříkám že Z 1000 není krásná, ale nemá to co od mašiny chci. Klidně mě kamenujte ale mě se třeba strašně líbí Benelli TNT, to je tak krásně hnusně brutální motorka, ale nikdy bych si ji nekoupil, leda by si moje pořídila motorku a na té jezdila sama a tahala věci i mě.
Nebo už prosakují nějaké zprávy o novém modelu? Prostě "nové" klasice, s velkým točákem, výkonem, ale i s pohodlným sezením nejen pro řidiče, místem na kufry atd?
Nebo už prosakují nějaké zprávy o novém modelu? Prostě "nové" klasice, s velkým točákem, výkonem, ale i s pohodlným sezením nejen pro řidiče, místem na kufry atd?
ZX-12R naked
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
JOJO Chtělo byt to Mladíčka Rexe s motorem ze ZZR1400!Vau to by byla libovka!
Jinak Kucí,nemáte v Merku nějakého opravdu šikovného lakýru co by zvládl láknout Rexe do origo zelených Barviček + pruhy!
Mám 97 ve fialové a prostě nějako se mi moc nelíbí i když je lak na svůj věk OK,ale přes Zimu Chystám pustit peněžence žilou a trošku přestavět!!
Jinak Kucí,nemáte v Merku nějakého opravdu šikovného lakýru co by zvládl láknout Rexe do origo zelených Barviček + pruhy!
Mám 97 ve fialové a prostě nějako se mi moc nelíbí i když je lak na svůj věk OK,ale přes Zimu Chystám pustit peněžence žilou a trošku přestavět!!