Georgu na kdy bys to prosímtě viděl? Mám tě zapsat? Pak je to ale závaznýGEORG píše:Pravděpodobně taky přijedu - bude tam volný flek na spaní?
Georg

Georgu na kdy bys to prosímtě viděl? Mám tě zapsat? Pak je to ale závaznýGEORG píše:Pravděpodobně taky přijedu - bude tam volný flek na spaní?
Georg
To ALL: program je nabitej, tak doufám, že to zvládneme, mám pro vás připravenou pěknou (teda doufám že pěknou) soutěž na sobotu na vyjížďku), tak doufám, že to zvládnemeBlacky píše:Bud sem slepej, nebo to nevidim. Jak jeto časově? Jelikož pojedu ráno z UL a strýček google říká, že to je cca 3 hodky. Tak i když vyrazim kolem 7, tak přijedu sotva na 10. Neujedete mi?
No jako ne že bych vám odpočinek nechtěl dopřát, ale s dvanáctou nepočítejBlacky píše:JJ přesně budu rozlámanej a zpruzelej. Takže jedno orosený rozhodně vlezu. Tj, pokud bude nějaká jízda až kolem 12 hod, moje prdel, i hladina alkoholu v krvi bude ráda.
Díky moc Myšáku, Jerry je zapsanejmisak39 píše:hlásím, že se hlásí Jerry + 1 pá-so. Jestli bude sám nebo s polovicí zatím neví.
tak když jede klub nahluchlých tak já bych teda taky přijelHonza-Zed píše:Ahoj Uncle,
hlásím že já, Elvis a Jeník dorazíme pá-ne. Jeník je momentálně raněnej. Věřím že bude ready.
Kdy máš dead line pro přihlášky?
Možná pojede strejda Sagy, ale stále mi to nepotvrdil.
Beru klidně chatku...
Díky
Hurááá, ještě Tequila a jsme kompletní....Tilda píše:tak když jede klub nahluchlých tak já bych teda taky přijelHonza-Zed píše:Ahoj Uncle,
hlásím že já, Elvis a Jeník dorazíme pá-ne. Jeník je momentálně raněnej. Věřím že bude ready.
Beru klidně chatku...
Díky
Ahoj, jste zapsaný všichni na chatku, tak kdyby něco, tak stačí písnout a upravím.Honza-Zed píše:Ahoj Uncle,
Beru klidně chatku...
Díky
jen si ho vemte, mě stačí Mišák a ChoséHonza-Zed píše:4 Uncle: Tildu napiš do chatky k pražákům...Pokud netrvá na spaní s dřevorubcema....
tak, na chatku se Zedem a ElvisemHonza-Zed píše:4 Uncle: Tildu napiš do chatky k pražákům...Pokud netrvá na spaní s dřevorubcema....
já myslím že už je celkem jedno jestli se nevyspíš kvůli 2 nebo 3 spolubydlícímZRX 1984 píše:jen si ho vemte, mě stačí Mišák a ChoséHonza-Zed píše:4 Uncle: Tildu napiš do chatky k pražákům...Pokud netrvá na spaní s dřevorubcema....