chcip pes

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Re: chcip pes

Příspěvek od Kuba » čtv bře 31, 2011 09:58:46

tady fakt chcíp pes, dřív se tady psalo pomalu o každém ujetém km, kdo kdy kde byl, kdy zahajoval sezonu, jak se dneska jezdilo a bylo tady pořád alespoň deset lidí on line. Teďka když se semka týden nepodívám, tak si zpětně přečtu 4 zprávy a nic jsem nepřišel. je to škoda, co se děje, kde ti lidi jsou. spousta už jich semka nepíše, kde je třeba Slots?
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv bře 31, 2011 10:41:42

v Brrne kamo v Brne...sedava na Shelce na Vinohradech a upiji jedno kafe za druhym :lol: :lol:
nic se neda vratit...bylo nebylo...davno tomu...za deviti horami a deviti rekami ......................................... :lol: :lol:
si zil byl jen tak pro sebe jeden ....................................... :lol: :lol: :lol:
nezavolal..nekontaktoval...nesel ...nejel... :lol: :lol:
a jestli neumrel je tam dofurt :lol: :lol: :lol:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » čtv bře 31, 2011 10:48:28

když tak píšete o chcíplích psech, tak dneska našla mamina v kotci v boudě naši malou bullteriérku mrtvou. Měla teprve 2,5 roku, celá bílá s černýma ušima, prostě na tuhle jsem čekal u všech porodů naší feny. Včera šli kolem plotu cigoši a naši psi na ně děsně štěkali, a ráno mi brečela mamina do telefonu, že je mrtvá. Napadlo mě otrávení, tak jsem ji poslal prohlídnout okolí plotu a hned psala sms, že tam leží i naše kočka :shock: . lidi jsou svině, proto mám rád motorky, letadla a hady :(
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » čtv bře 31, 2011 10:52:34

bulíčci naši milášci pohromadě.jpg
bulíčci naši milášci pohromadě.jpg (81.57 KiB) Zobrazeno 3022 x
je to samozřejmě ta bílá :(
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » čtv bře 31, 2011 10:58:57

Je mi líto psiny...je to hnus, co lidi dokážou. :evil:
Bohužel s tím máme u Lali doma stejnou zkušenost...sousedka nechce, sousedka sype, my pohřbíváme...už dvě kočky! :cry:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

BOB
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOB » čtv bře 31, 2011 11:42:03

Ladis píše:Je mi líto psiny...je to hnus, co lidi dokážou. :evil:
Bohužel s tím máme u Lali doma stejnou zkušenost...sousedka nechce, sousedka sype, my pohřbíváme...už dvě kočky! :cry:
Není to náhodou veřejné ohrožení? Co kdyby sousedčinu nástrahu snědlo dítě!!!???

Samozřejmě napřezhubu. Asi bych jí ubil trubkou a dal jí do ruky kuličkovou pistoli (třeba by se to dalo jako nutná obrana). :axe:

Pes, kočka a další mazlíci jsou přecijen částí rodiny. :( :( :(
ZX-9R 2002
CKC #41 :)

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv bře 31, 2011 11:42:51

lidi jsou kurvy....fakt...a nekteri jeste vetsi...
proto se taky drzim hesla...chces li poznat pritele kup si psa...proto mam dva...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » čtv bře 31, 2011 13:14:51

Nekeří lidi sou fakt ku..... Je mě to líto, taky sa nám neco podobného stalo s prvním psem.
Dak
CKC -015-

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv bře 31, 2011 17:56:28

To je mi Mesříku vážně líto :( lidi jsou kurvy.. no naštěstí ne všichni. Tady nedávno otrávili kousek odsud krásnou fenku Berňáka, byla moc fajn.. S Dannym chodím zásadně na vodítku, aby mi někde něco nesežral :(
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv bře 31, 2011 21:03:18

no comment :cry:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » pát dub 01, 2011 13:39:07

Ladis píše:Je mi líto psiny...je to hnus, co lidi dokážou. :evil:

páč si vůl, pokud bys pohřbil sousedku hnedka po první kočce, mohla ta druhá žít :axe: :mrgreen:
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » pát dub 01, 2011 13:43:29

Mesr píše:když tak píšete o chcíplích psech, tak dneska našla mamina v kotci v boudě naši malou bullteriérku mrtvou. Měla teprve 2,5 roku, celá bílá s černýma ušima, prostě na tuhle jsem čekal u všech porodů naší feny. Včera šli kolem plotu cigoši a naši psi na ně děsně štěkali, a ráno mi brečela mamina do telefonu, že je mrtvá. Napadlo mě otrávení, tak jsem ji poslal prohlídnout okolí plotu a hned psala sms, že tam leží i naše kočka :shock: . lidi jsou svině, proto mám rád motorky, letadla a hady :(

tak to asi náhoda nebyla, pokud otráví psa, tak bacha, asi mají v plánu brzkou návštevu domu.
poznala by je tvoje mamka? vezmem třeba železné tyče a uděláme si u vás sraz a pak za hošanama zajdem pokecat, teda pokecat, umlátit jsem chtěl napsat
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » pát dub 01, 2011 18:14:46

Kuba píše:
Mesr píše:když tak píšete o chcíplích psech, tak dneska našla mamina v kotci v boudě naši malou bullteriérku mrtvou. Měla teprve 2,5 roku, celá bílá s černýma ušima, prostě na tuhle jsem čekal u všech porodů naší feny. Včera šli kolem plotu cigoši a naši psi na ně děsně štěkali, a ráno mi brečela mamina do telefonu, že je mrtvá. Napadlo mě otrávení, tak jsem ji poslal prohlídnout okolí plotu a hned psala sms, že tam leží i naše kočka :shock: . lidi jsou svině, proto mám rád motorky, letadla a hady :(

tak to asi náhoda nebyla, pokud otráví psa, tak bacha, asi mají v plánu brzkou návštevu domu.
poznala by je tvoje mamka? vezmem třeba železné tyče a uděláme si u vás sraz a pak za hošanama zajdem pokecat, teda pokecat, umlátit jsem chtěl napsat
Umlátit? Ne-e! Tyč rožhavit na jednom konci do běla a tím druhým vrazit do prdele. Za rozžhavený konec si ju nevytahnů....
Dak
CKC -015-

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pát dub 01, 2011 19:31:10

když jsem u té spravedlnost, tomuto říkám konečně chlap http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... -ruce.html .
ZX-12R naked

Han Solo
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Solo » úte dub 05, 2011 21:02:04

:goodman: nebuď smutnej mesříku, :axe:
Han Solo

ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502

Odpovědět