chcip pes
- Kuba
- Ghostrider
Re: chcip pes
tady fakt chcíp pes, dřív se tady psalo pomalu o každém ujetém km, kdo kdy kde byl, kdy zahajoval sezonu, jak se dneska jezdilo a bylo tady pořád alespoň deset lidí on line. Teďka když se semka týden nepodívám, tak si zpětně přečtu 4 zprávy a nic jsem nepřišel. je to škoda, co se děje, kde ti lidi jsou. spousta už jich semka nepíše, kde je třeba Slots?
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
v Brrne kamo v Brne...sedava na Shelce na Vinohradech a upiji jedno kafe za druhym
nic se neda vratit...bylo nebylo...davno tomu...za deviti horami a deviti rekami .........................................
si zil byl jen tak pro sebe jeden .......................................
nezavolal..nekontaktoval...nesel ...nejel...
a jestli neumrel je tam dofurt

nic se neda vratit...bylo nebylo...davno tomu...za deviti horami a deviti rekami .........................................

si zil byl jen tak pro sebe jeden .......................................

nezavolal..nekontaktoval...nesel ...nejel...

a jestli neumrel je tam dofurt

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
když tak píšete o chcíplích psech, tak dneska našla mamina v kotci v boudě naši malou bullteriérku mrtvou. Měla teprve 2,5 roku, celá bílá s černýma ušima, prostě na tuhle jsem čekal u všech porodů naší feny. Včera šli kolem plotu cigoši a naši psi na ně děsně štěkali, a ráno mi brečela mamina do telefonu, že je mrtvá. Napadlo mě otrávení, tak jsem ji poslal prohlídnout okolí plotu a hned psala sms, že tam leží i naše kočka
. lidi jsou svině, proto mám rád motorky, letadla a hady 

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Je mi líto psiny...je to hnus, co lidi dokážou.
Bohužel s tím máme u Lali doma stejnou zkušenost...sousedka nechce, sousedka sype, my pohřbíváme...už dvě kočky!

Bohužel s tím máme u Lali doma stejnou zkušenost...sousedka nechce, sousedka sype, my pohřbíváme...už dvě kočky!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Není to náhodou veřejné ohrožení? Co kdyby sousedčinu nástrahu snědlo dítě!!!???Ladis píše:Je mi líto psiny...je to hnus, co lidi dokážou.![]()
Samozřejmě napřezhubu. Asi bych jí ubil trubkou a dal jí do ruky kuličkovou pistoli (třeba by se to dalo jako nutná obrana).

Pes, kočka a další mazlíci jsou přecijen částí rodiny.

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

lidi jsou kurvy....fakt...a nekteri jeste vetsi...
proto se taky drzim hesla...chces li poznat pritele kup si psa...proto mam dva...
proto se taky drzim hesla...chces li poznat pritele kup si psa...proto mam dva...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nekeří lidi sou fakt ku..... Je mě to líto, taky sa nám neco podobného stalo s prvním psem.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
To je mi Mesříku vážně líto
lidi jsou kurvy.. no naštěstí ne všichni. Tady nedávno otrávili kousek odsud krásnou fenku Berňáka, byla moc fajn.. S Dannym chodím zásadně na vodítku, aby mi někde něco nesežral 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Kuba
- Ghostrider
Ladis píše:Je mi líto psiny...je to hnus, co lidi dokážou.![]()
páč si vůl, pokud bys pohřbil sousedku hnedka po první kočce, mohla ta druhá žít

CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
Mesr píše:když tak píšete o chcíplích psech, tak dneska našla mamina v kotci v boudě naši malou bullteriérku mrtvou. Měla teprve 2,5 roku, celá bílá s černýma ušima, prostě na tuhle jsem čekal u všech porodů naší feny. Včera šli kolem plotu cigoši a naši psi na ně děsně štěkali, a ráno mi brečela mamina do telefonu, že je mrtvá. Napadlo mě otrávení, tak jsem ji poslal prohlídnout okolí plotu a hned psala sms, že tam leží i naše kočka. lidi jsou svině, proto mám rád motorky, letadla a hady
tak to asi náhoda nebyla, pokud otráví psa, tak bacha, asi mají v plánu brzkou návštevu domu.
poznala by je tvoje mamka? vezmem třeba železné tyče a uděláme si u vás sraz a pak za hošanama zajdem pokecat, teda pokecat, umlátit jsem chtěl napsat
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Umlátit? Ne-e! Tyč rožhavit na jednom konci do běla a tím druhým vrazit do prdele. Za rozžhavený konec si ju nevytahnů....Kuba píše:Mesr píše:když tak píšete o chcíplích psech, tak dneska našla mamina v kotci v boudě naši malou bullteriérku mrtvou. Měla teprve 2,5 roku, celá bílá s černýma ušima, prostě na tuhle jsem čekal u všech porodů naší feny. Včera šli kolem plotu cigoši a naši psi na ně děsně štěkali, a ráno mi brečela mamina do telefonu, že je mrtvá. Napadlo mě otrávení, tak jsem ji poslal prohlídnout okolí plotu a hned psala sms, že tam leží i naše kočka. lidi jsou svině, proto mám rád motorky, letadla a hady
tak to asi náhoda nebyla, pokud otráví psa, tak bacha, asi mají v plánu brzkou návštevu domu.
poznala by je tvoje mamka? vezmem třeba železné tyče a uděláme si u vás sraz a pak za hošanama zajdem pokecat, teda pokecat, umlátit jsem chtěl napsat
Dak
CKC -015-
CKC -015-
když jsem u té spravedlnost, tomuto říkám konečně chlap http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... -ruce.html .
ZX-12R naked
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Mesr píše:když tak píšete o chcíplích psech, tak dneska našla mamina v kotci v boudě naši malou bullteriérku mrtvou. Měla teprve 2,5 roku, celá bílá s černýma ušima, prostě na tuhle jsem čekal u všech porodů naší feny. Včera šli kolem plotu cigoši a naši psi na ně děsně štěkali, a ráno mi brečela mamina do telefonu, že je mrtvá. Napadlo mě otrávení, tak jsem ji poslal prohlídnout okolí plotu a hned psala sms, že tam leží i naše kočka. lidi jsou svině, proto mám rád motorky, letadla a hady

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502