výmluvy typu práce, to se dá přece zařídit pánové

Tak s tím kurva něco udělejte, je to poslední akce letos, kam můžete přijet na motorce, tak nedělejte Zagorku, O.K.?
G.
...jsi me pobavilGEORG píše:dívám se, že hodně lidí má akce na salámu!
výmluvy typu práce, to se dá přece zařídit pánové![]()
Tak s tím kurva něco udělejte, je to poslední akce letos, kam můžete přijet na motorce, tak nedělejte Zagorku, O.K.?
G.
bude pekne..pokud vyrazis v patek a vracis se v nedeli bude to ok..fakt..Zdrahy píše:vážně se nehodlám omlouvat za to jak si organizuju životkaždý máme nějaké priority - no a ty jsi se Juro neukázal nikde ani nepamatutju, tak teď nepruď
Já ještě nějaké akce na motorce plánuju, ale to je jiná písnička, navíc třeba tenhle víkend to vypadá že na motorkářskou akci pojedu kvůli tomu slunečnýmu počasí autem
Zdrahy píše:vážně se nehodlám omlouvat za to jak si organizuju životkaždý máme nějaké priority - no a ty jsi se Juro neukázal nikde ani nepamatutju, tak teď nepruď
Já ještě nějaké akce na motorce plánuju, ale to je jiná písnička, navíc třeba tenhle víkend to vypadá že na motorkářskou akci pojedu kvůli tomu slunečnýmu počasí autem
Jak kdo. Možná máš pravdu, ale já to tak necítím. Když na akci potkám aspoň pár "zelených mozků" tak su spokojený a stójí mě za to tam jet! Nerozlišuju akce co do počtu lidí/kaw, ale trochu jinak. Každá akce je jedinečná! Každá!!! Takto to cítím já: Ale já su zas vyjímka, která sa vymyká všem pravidlům a nic nepotvrzuje!GEORG píše:každý, jak uzná za vhodné. akce nejsou povinné, je jen škoda, že už to nefunguje jak před 3-4rokama.
připadalo mi, že lidi víc chtěli, nevím, jestli je to tím, že stárnem a jsme pohodlní...
G.
a tohle jsi napsal taky uplne bez chyby....GEORG píše:každý, jak uzná za vhodné. akce nejsou povinné, je jen škoda, že už to nefunguje jak před 3-4rokama.
připadalo mi, že lidi víc chtěli, nevím, jestli je to tím, že stárnem a jsme pohodlní...
G.