CKC DOVOLENA FRANCIE 2010 !!!! (17-27.6.)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tomu rozumim... je fakt blbost jet na druhou stranuSumavaCZ píše:Plán vypadá velice dobře.![]()
Já osobně zvolim pro cestu do bodu B trochu jinou trasu. http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 348633&z=7
To by se mohl připojit i Jirka.![]()
Doprovodné auto rád využiju na bagáž.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
PISMO OPRAVENO...misak39 píše:kráááása
a teď technické"
1.pls to modrý suzučí písmo mi oči neberou
2. dovolil bych si požádat o nocleh u Honzíka
3.zpátečka (ale to je smzř jedno) budu řešit na Plzeň, a možná někde v česku ještě chrupnu.
kdyby to šlo, jedu hned teď
na cestu zpet se domluvime az odjedem tam

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Cha náhodou už jsme pár společných cest měli a docela v poho si myslím teda, jinak na cstě z loňské skalky, jsem ho měl pořád v zádech ............ bo jel na mém rexovi a já na devítce
Ne mišák je kolegiální a už už se těším a tajně se modlím, ať vše dopadne, tak jak má....

Ne mišák je kolegiální a už už se těším a tajně se modlím, ať vše dopadne, tak jak má....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
jj, to se rozumí samo sebou...ZRX 1984 píše:Cha náhodou už jsme pár společných cest měli a docela v poho si myslím teda, jinak na cstě z loňské skalky, jsem ho měl pořád v zádech ............ bo jel na mém rexovi a já na devítce![]()
![]()
![]()
![]()
s tím modlením se k Tobě přidávám...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
zatim to vypada suprove
jen dotaz k pripadnym vyletum- vzhledem k tomu ze trasa cesty trochu odbocila od puvodniho planu okolo pobrezi, tak kdyby se jelo na vylet do Monaca a St.Tropez, bude to na 1 nebo 2 dny? pac z Perpignan do Monaca je skoro 500km, na 1 den den trochu honka jet tam a zpaky, na 2 dny zas trochu zbytecny platit na noc druhy ubytovani
jen dotaz k pripadnym vyletum- vzhledem k tomu ze trasa cesty trochu odbocila od puvodniho planu okolo pobrezi, tak kdyby se jelo na vylet do Monaca a St.Tropez, bude to na 1 nebo 2 dny? pac z Perpignan do Monaca je skoro 500km, na 1 den den trochu honka jet tam a zpaky, na 2 dny zas trochu zbytecny platit na noc druhy ubytovani
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black