halooo pane, kdy si jedeš pro REXE, jel bych s tebou, alespoň dáme malou projížďkumarek píše:Můžeš jezdit pořád dokola, ty cesty jsou tam fakt super (i když se musím přiznat že jsem tam projížděl jenom v plechovce), krásné kopečky a krásné zatáčky. A když už by ses opravdu nudil, tak je to poutní místo se slavným a známím kostelem který je znám zjevením... bla bla bla... prostě takový starý barák s věžičkou, ale opravdu docela hezký
Mariazell - srpen
- Kuba
- Ghostrider
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
to: kuba
Celé se mi to přeorganizovalo, Rexe jsem přivezl včera, dneska toho mám moc, budu rád když se večer urvu na půl hodiny. Takže to na žádnou extra vyjížďku nevypadá.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
to: marek
jak jsi psal ...
výpadovka z Brna směr Znojmo, Mikulov, Wien, na samém konci Brna, už za cedulí, benzinka OEMFAU
kdyz pojedu po dalnici z olomouce, je ten sjezd znaceny na Znojmo, Mikulov, Wien? na brno jsou tusim 3 sjezdy z dalnice...
vyjedeme uz kolem 16h, takze bychom to meli na tech +-18 stihnout.
p.s.: a mimochodem, toto je muj 100.jubilejni prispevek
výpadovka z Brna směr Znojmo, Mikulov, Wien, na samém konci Brna, už za cedulí, benzinka OEMFAU
kdyz pojedu po dalnici z olomouce, je ten sjezd znaceny na Znojmo, Mikulov, Wien? na brno jsou tusim 3 sjezdy z dalnice...

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
Re: to: marek
Cedule jako prase, v podstatě by se to dalo minout pouze dvěma způsoby:rudormi píše:jak jsi psal ...
1) úplně oslepnou a nahmatávat si cestu podél svodidel
2) nebo kdyby Tě navigoval můj baťůžek, asi třikrát jsem ji zkusil dát do ruky mapu a to by ses divil .....

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
jo, kuciii
ted mi pripomnela moje polovicka, ze bychom se meli pojistit. tak jsem to hned udelal na http://www.csobpoj.cz/csobpoj/csobpoj.n ... d?OpenPage#
tak kdo jeste nema a chce
nikdy nevite, jestli se bude hodit (doufam, ze ne
)
p.s.: stalo to pro dva 46 kc
ted mi pripomnela moje polovicka, ze bychom se meli pojistit. tak jsem to hned udelal na http://www.csobpoj.cz/csobpoj/csobpoj.n ... d?OpenPage#
tak kdo jeste nema a chce

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
Zephyr 550
Zephyr 550
- Kuba
- Ghostrider
hned jdu na to kurva pes, já hlava děravá, na šestou sraz, těším serudormi píše:jo, kuciii
tak kdo jeste nema a chcenikdy nevite, jestli se bude hodit (doufam, ze ne
)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Tak já teda nevím, pánové, co Vás vede k přepážkám pojišťoven, že by tam byly hezké baby? Nebo si pojišťujete moto? Protože co se týká zdravotního pojištění, tak samozřejmě v celé EU + v pár dalších zemí platí naše základní pojištění. Potřebuješ jenom mezinárodní kartičku pojišťovny, kterou třeba všeobecná zdr. poj. automaticky rozesílala hned po vstupu do EU. Taqkže je to zbytečné.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Marku dobrá rada - nesázej na to...
To pojištění hradí jenom základní ošetření, bohužel se to nevztahuje třeba na transporty. A to je docela průšvih nebo vloni kamaráda z Grossglockneru vezl vrtulník který navzdory evropskému ZP stojí 100 EUR/minuta.
První otázka personálu z přiletivšího vrtulníku zněla kde má kartičku pojišťovny...
A ačkoliv měl jakési cestovní k platební kartě od AIG... bylo mu to prd platné - kryje jenom motorku up to 175 ccm a nezabývali se tím případem dokud neměli písemné potvrzení že v zahraničí je méně než 60 dní...
Proto si pěkně zaběhnu do Allianz - ti jsou sice drazí, ale na druhou stranu platí jak hodinky. Všecko, všude, transport, pobyt osoby blízké atd...atd....atd....
To pojištění hradí jenom základní ošetření, bohužel se to nevztahuje třeba na transporty. A to je docela průšvih nebo vloni kamaráda z Grossglockneru vezl vrtulník který navzdory evropskému ZP stojí 100 EUR/minuta.
První otázka personálu z přiletivšího vrtulníku zněla kde má kartičku pojišťovny...
A ačkoliv měl jakési cestovní k platební kartě od AIG... bylo mu to prd platné - kryje jenom motorku up to 175 ccm a nezabývali se tím případem dokud neměli písemné potvrzení že v zahraničí je méně než 60 dní...
Proto si pěkně zaběhnu do Allianz - ti jsou sice drazí, ale na druhou stranu platí jak hodinky. Všecko, všude, transport, pobyt osoby blízké atd...atd....atd....
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye