jo teoreticky bych mel odpustit 0,4 l ze, udelam to podle rysky666S999 píše:moc oleje v motoru není dobrej nápad...leda v Šáde 105L...Kosta píše:skoukl sem ji ,ale ona je takova zvlastni....
treba nsr to ma rysky max min ,ale tendle stroj to ma nejake jine.
skusim na to kouknout jeste jednou a pripadne odpustim
tady máš taky tuning podsedláky, držáky spz + blinkrů...:
http://inshop.xbikes.cz/inshop/
636
Re: to bych radil!
636 black mamba 05
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ne teoreticky!
prakticky! moto vodorovně+svisle (motor nahoď, nech poblafat/netůrovat, nechat stést a pak odlij...) na rysku max, MAX!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Pavel Kys píše:Maverick píše:joooo a dejme to tam 10XPavel Kys píše:Pojem suchý motor se používá pro nalití oleje do motoru, kerý byl rozebraný, tzn. že v něm není žádný olej. Při vypouštění oleje zátkou nikdy celý obsah olejové náplně nevyteče, vždy nějaké množství oleje zůstane v bloku motoru.![]()
![]()
![]()
Omlouvám se všem, že jsem to dal vícekrát, nějak to nešlo a pak hned třikrát. 4 MAWERICK- aby ses nepo-ral.

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
to známe...
nejvíc "srandy" doma...taky mě motka jednou přehodila, aby se děti měly čemu smát... A že mi tekla krev, to je nedojalo...dal jsem pod motku hnátu, takže jí se nic nestalo...Kosta píše:skoda no...
se mi dneska na trave podarilo polozit primo pred garazi jak sem prijizdel uz domu
jel sem rychle jako prase ... asi tak 15km/h takze nic vic se nestalo,padaky to zachranily
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: to známe...
666S999 píše:nejvíc "srandy" doma...taky mě motka jednou přehodila, aby se děti měly čemu smát... A že mi tekla krev, to je nedojalo...dal jsem pod motku hnátu, takže jí se nic nestalo...Kosta píše:skoda no...
se mi dneska na trave podarilo polozit primo pred garazi jak sem prijizdel uz domu
jel sem rychle jako prase ... asi tak 15km/h takze nic vic se nestalo,padaky to zachranily

636 black mamba 05
- zelenina 636
Vypada hezky
Otazkou je funkcnost a zvuk
Me se treba libi na desine ladak ala GP -uriznuta roura, ale ten kraval a to jak by to dodelalo vykonovou krivku, je pro me jasny minus a duvod proc si ho neporidit 
Ale kazdemu co jeho jest

Ale kazdemu co jeho jest

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)