ZRX II
Nejsi sám, kdo řeší stavbu, a už to vidím, na rexe je čím dál míň času......Czert ZRX píše:VAu ty WPčka mě docela lákají,akurát teď začínáme s Martinou řešit stavbu domečku což mi asi utne tipec na hoooodně dlouho,tak nevím nevím!
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Pánové moc díky za návrhy co s tlumičema. Teď jedu do Jaroměře za tím borcem co to dělá. Kamošoj přetěsňoval před dvěma lety tlumiče XJR. Do teď super cca 25 000,- Km a super za 3500,- za oba. Zítra poreferuju jak jsem dopad. A když tak to budem řešit.
Chozé: Nevíš jak zy tlumiče z GB maj tvrdé pružiny ? Myslím že těm svejm jsem vytřel jak jezdím naloženej. Já, REX , polovička a 3 kufry cca 460 Kg, 12 - 15 tis km ročně po celé Evropě a občas jdou tlumiče nadoraz. Potřeboval bych případně tvrdší.
Chozé: Nevíš jak zy tlumiče z GB maj tvrdé pružiny ? Myslím že těm svejm jsem vytřel jak jezdím naloženej. Já, REX , polovička a 3 kufry cca 460 Kg, 12 - 15 tis km ročně po celé Evropě a občas jdou tlumiče nadoraz. Potřeboval bych případně tvrdší.
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak ted mas moznost http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=4726 Blackbiker nabiziZdrahyZX9R píše:Uříznuto rovně a čistěpřes zimu ten hnus z KHI nahradí něco od Ermaxu
![]()
Danny by rád jel, ale už je tak velikej, že by to chtělo sajdu![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
už jsou prodané! a na eBay je na Rexe mrťě věcí, ale tlumiče žádnýýýýSamčus píše:Pánové moc díky za návrhy co s tlumičema. Teď jedu do Jaroměře za tím borcem co to dělá. Kamošoj přetěsňoval před dvěma lety tlumiče XJR. Do teď super cca 25 000,- Km a super za 3500,- za oba. Zítra poreferuju jak jsem dopad. A když tak to budem řešit.

Ani se jim fakt nedivím, s kuframa s plnou náloží, bych vytek taky, Vás furt tahat...bejt tlumič

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Teď jsem jedny našel na e-bay.de666S999 píše:už jsou prodané! a na eBay je na Rexe mrťě věcí, ale tlumiče žádnýýýýSamčus píše:Pánové moc díky za návrhy co s tlumičema. Teď jedu do Jaroměře za tím borcem co to dělá. Kamošoj přetěsňoval před dvěma lety tlumiče XJR. Do teď super cca 25 000,- Km a super za 3500,- za oba. Zítra poreferuju jak jsem dopad. A když tak to budem řešit.
Chozé: Nevíš jak zy tlumiče z GB maj tvrdé pružiny ? Myslím že těm svejm jsem vytřel jak jezdím naloženej. Já, REX , polovička a 3 kufry cca 460 Kg, 12 - 15 tis km ročně po celé Evropě a občas jdou tlumiče nadoraz. Potřeboval bych případně tvrdší., Moriwaki nabízí whitepower, necelý rok staré a njeto na nich necelých 2000km, ale cena je 680liber...takže asi (-) ...ty z Anglie byly normální tlumiče ZRX1200.
Ani se jim fakt nedivím, s kuframa s plnou náloží, bych vytek taky, Vás furt tahat...bejt tlumič!
http://cgi.ebay.de/Ohlins-Stossdaempfer ... 286.c0.m14
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
- DoktorZRX
- Ghostrider
Eddie Lawson-DVD
Bude někdo chtít na Mlýnky dvd

1.Začátek byl v dost žalostným stavu na VHS
2.Nahráno 25 pěkných min.
3.Od roku 1988 bez závodů AMA(ty tam ani nejsou), v Italštině, ale zato je tam Eddie a krásný souboje s Rainey, Schwantz, Gardner a další.
4.Záběry z GP Brno 1989
5.A bohužel i jeho pády
Klidně přes pm

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
další nabídka:
rear dampers:zrx, pair of shocks £125 - pár zadních tlumičů za 125liber (a poštovné, což bude podle váhy asi dost...)
je o ně zájem, a nebo mám říct, že si píšu jen tak...( dneska mi pošle fotky )
je o ně zájem, a nebo mám říct, že si píšu jen tak...( dneska mi pošle fotky )
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tak jsem včera byl v té Jaroměři. Jedná se o firmu www.moto-ufo.cz . Velmi seriozní vystupování a podle řeči věděl fakt o co jde. Cena 3 - 4 tis Kč. za oba . A navíc velmi dobrá zkuženost kamaráda s XJR . Dám to, po sezoně, tam . Jinak ještě jednou moc dík za pomoc.
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""