Když půjdeš ve dvě spát myslíš že je problém vstát v osm ?ZRX 1984 píše:A sakra, chceš vyrážet určitě v 9???spit 40 píše:Jedna příjemná zpráva...první naražená bečka jde na účet Ladise a Klárky kteří na Tesáku oslaví své narozeniny !

Když půjdeš ve dvě spát myslíš že je problém vstát v osm ?ZRX 1984 píše:A sakra, chceš vyrážet určitě v 9???spit 40 píše:Jedna příjemná zpráva...první naražená bečka jde na účet Ladise a Klárky kteří na Tesáku oslaví své narozeniny !
Teda že přijede sám nejvyšší to jsem nečekal !!volkswagen píše:Tak já taky tu kapsu no....
jo - pá-ne
Problém to určitě není, ale ty 2 promile jsou na zváženíspit 40 píše:Když půjdeš ve dvě spát myslíš že je problém vstát v osm ?ZRX 1984 píše:A sakra, chceš vyrážet určitě v 9???spit 40 píše:Jedna příjemná zpráva...první naražená bečka jde na účet Ladise a Klárky kteří na Tesáku oslaví své narozeniny !
GEORG píše:Ty vole Miloš! !milos ZX9R píše:ja hlasujem za vepro medailonky
Tebe jsem neviděl tak 7let
Georg
spit 40 píše:Teda že přijede sám nejvyšší to jsem nečekal !!volkswagen píše:Tak já taky tu kapsu no....
jo - pá-ne![]()
To se budeme muset vytáhnout ...
Dovez si sklo a jestli vezmeš více je jen na ToběUncle píše:Jedna malá technická, bude na pivo sklo nebo si mám dovalit svoje? Případně můžu i někomu půjčit, když už musim jet plechovkou...
Jinak vše nej oslavencům, ale to si řekneme určo ještě na místě
A v sobotu na oběd ???Fufík_ZRX píše:u nás malá změna, budem jen pá - so
No to je škvělé ! ...bude veselorudormi píše:Ahoj!
Vemu 2 starší děti a prijedeme.
Těším se, konečně dojedu na Tesák
spit 40 píše:A v sobotu na oběd ???Fufík_ZRX píše:u nás malá změna, budem jen pá - so