VNko
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Byl jsem na Skalce, celý víkend a na motorce
byl jsem s Kubou a Markem na Kawa dovolené, no a za sezonu jsem na Kawě najezdil cca 8t - tak nechápu co je špatně?
To že jezdím i na jiné akce? aha, tak to bych asi neměl
ale proč vlastně
mám pár kámošů, kteří jezdí na motorkách jako já, chovají se jako doopravdický klub (tady už je to občas spíš jako na motorkářích, milion členů a z toho se osobně potkává 30lidí, pravidla žádná..). Nicméně mi nepřipadá, že bych se s lidma z CKC přestal stýkat 

To že jezdím i na jiné akce? aha, tak to bych asi neměl

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Nemá smysl nic zastírat - CKC už bylo
je to o lidech a lidi přichází, odchází a mění se. Když klub vznikl, spousta lidí tím žila, dnes už holt ne. Nemám to nikomu za zlé, stálo to za to a dalo mi to pár lidí o kterých si myslím že jsou kamarádi a spoustu známých, spoustu zkušeností a zážitků
Nemyslím že by to ze dne na den skončilo, to ne, ale už to docela zvětralo a vyčpívá to do nikam.. Je to vidět na srazech, ale i tady na netu
co ale funguje dál a perfektně jsou ty malé skupiny které se díky klubu daly dohromady
Třeba se to zase zvrátí a zase se to tady trochu rozhýbá
nicméně organizovat sraz je více méně na nic (na sraz v čechách dorazí 2 moraváci a obráceně taky tak..). Budeme si držet palec 

Nemyslím že by to ze dne na den skončilo, to ne, ale už to docela zvětralo a vyčpívá to do nikam.. Je to vidět na srazech, ale i tady na netu

Třeba se to zase zvrátí a zase se to tady trochu rozhýbá

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
nevěšme hlavy, nějak to bude. Možná to dřív bylo jiné, ale já jsem rád, že jsem poznat těch 30 lidí co jezděj na srazíky, mám je rád a rád s nima někam jezdím a pokecám, dovči jsou super, vyjížďky taktéž a co víc si přát. Howk víc bych to nepitval, protože to je demagoie podle mne....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909