DoktorZRX píše:A v Bologne můžeme navštívit Ducati muzeum (ať víme čeho se vyvarovat)

Hele, Lago di Garda je z Prahy nejkratší cestou 770 km. Po dálnicích bez problémů za den. Ale dálnice určitě není naše parketa. Škoda si neužit těch suprových silnic Rakouska a severu Italie. Cestou určitě někde přenocovat. S tím mám zatím problém ( my vždy spali po kempech ve vlastním stanu cca 15E za oba , motku i stan ). Psali jste že preferujete ubytování v penzionech. Na Gardě 5 nocí v penzionu se motá kolem 250 až 400 E zatímco kemp v centru Rivy 50 metrů od pláže 80-100 E ve dvou. S hledáním ubytování v penzionech budu potřebovat pomoct. Jinak cestu jsem schopen naplánovat . Už jsem tam byl 10* a jestli pojedem tak po jedenáctýJana Kawa píše:tak musí někdo - asi Samčus, propočítat km a prachy a pak to rozsekneme, podle loňské a předloňské dovči, si myslím, že vyjdou oba státy přibližně nastejno
Když pojedem po kempech, nemusíš nic do předu zajišťovat. Přijedeš, postavíš DůmJana Kawa píše: počítej, že dát to vše dohromady zabere celou zimu a když si myslíš, že to máš, tak se nškdo odhlási a zase přihlásí a pořád dokola, toš tak