III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: tak jo
Opravdu ale poslat mi to PM (je ale ve spodní liště bych řekl) je pro mě jednodušší a přehlednější.Když to zvládl Ládis,tak ty Maveriku to můžeš taky.Ladis píše:PM = Private Message = Soukromá zpráva (viz nabídka v horní liště)Alarm píše:Lehu, zaprvé nevím co je PM a za druhé mě to uráží![]()
![]()
PM za mě odeslána!

Ostatní PM zprávy co nemají nic společného s Mlýnkama tak mažu a tak mi zůstane jen seznámek přihlášených účastníků.

Bože to je práce s lidma.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze nas pojede vic z toho naseho koutu zeme tak to tam nejak najdem ne...Frki píše:No, jako cerstva krev bych to docela rad absolvoval, i kdyz to na jihu Moravy zkratka neznam.![]()
Pokud budou chechtaky, a nebude mit tendenci luchat, tak by se semnou dalo i pocitat, ale radsi to na jistotu napisu az na zacatku Zari.

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- DoktorZRX
- Ghostrider
Najdete to bez obav, na Mlýnky totiž vede jen jediná cestatomson píše:Ja myslim ze nas pojede vic z toho naseho koutu zeme tak to tam nejak najdem ne...Frki píše:No, jako cerstva krev bych to docela rad absolvoval, i kdyz to na jihu Moravy zkratka neznam.![]()
Pokud budou chechtaky, a nebude mit tendenci luchat, tak by se semnou dalo i pocitat, ale radsi to na jistotu napisu az na zacatku Zari.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Jasne a to ta nejkrasnejsi....vede prece na CKC.DoktorZRX píše:Najdete to bez obav, na Mlýnky totiž vede jen jediná cestatomson píše:Ja myslim ze nas pojede vic z toho naseho koutu zeme tak to tam nejak najdem ne...Frki píše:No, jako cerstva krev bych to docela rad absolvoval, i kdyz to na jihu Moravy zkratka neznam.![]()

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak zpátky k tématu pánové.
Po loňských zkušenostech kdy se po lístcích do tomboly jen zaprášilo a na všechny se dokonce nedostalo
Jsem na letošek koupil dva 200 lístkové bločky.
A taky ty zeleno brčálové hlasovací lístečky které budou opět orazítkovány. ty budou sloužit k hlasování o nejlepší-nejhezčí Kawasaki srazu. Každý účastník hned po příjezdu na sraz jeden ode mě dostane a bude mít čas do sobotního večera asi do 20-ti hodin napsat na něj SPZ-ku té či oné mašiny. Pak hlasovací lísteček hodí do hlasovacího boxu. Všichni pochopili?

Po loňských zkušenostech kdy se po lístcích do tomboly jen zaprášilo a na všechny se dokonce nedostalo

A taky ty zeleno brčálové hlasovací lístečky které budou opět orazítkovány. ty budou sloužit k hlasování o nejlepší-nejhezčí Kawasaki srazu. Každý účastník hned po příjezdu na sraz jeden ode mě dostane a bude mít čas do sobotního večera asi do 20-ti hodin napsat na něj SPZ-ku té či oné mašiny. Pak hlasovací lísteček hodí do hlasovacího boxu. Všichni pochopili?

ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
souřadnice do GPS - navigace
Tak díky Chozému který tady o pár stránek zpátky zadal souřadnice do příspěvku,jsem tyto souřadnice doplnil na www.motorkari.cz do sekce srazů.
Nyní když tam kouknete (odkaz-link je na první stránce v prvním příspěvku zde tohoto fora) tak tam mají dobrou vychytávku že je tam daná mapka příjezdu na tento sraz.Pokud jste teda zaregistrovaní na Motorkařích.
Dovčíl to ukazovalo jen do Strážnice.Nyní po zadání souřadnic přesně na ten penzion Jana.
Ještě jednou díky Chozé za dobrej nápad s upřesněním.

Nyní když tam kouknete (odkaz-link je na první stránce v prvním příspěvku zde tohoto fora) tak tam mají dobrou vychytávku že je tam daná mapka příjezdu na tento sraz.Pokud jste teda zaregistrovaní na Motorkařích.

Ještě jednou díky Chozé za dobrej nápad s upřesněním.

ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078