no vsak ja se tesim uz ted. a strizlivy? jak jinak, vzdyt ja skoro ani nevim co to ten alkohol je. a aspon takovych 50 lidi mi tady urcite potvrdi ze na akcich vubec nepiju, teda doufam ze aspon nekdo to potvrdisharis píše:ok ... tak nejak kolem pul noci dorazim tak koukej byt strizlivyTilda píše:mas smulu, uz mam nekde napsany ze prijedes takze na praci se nevymlouvejsharis píše:Tak Sharis + 1 by se taky prihlasili,ale mam problem ze jdu jak 28 tak 29 do prace a koncim az v 6 vecer tak uvidim jak to budu zvladat ..
kdyz se mi to povede tak prohodim sluzbicku a dam vedeta tesit se na me
povánoční - předsilvestrovský večírek v roce 2007
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
- NRG
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No je fakt, že ať přemejšlím jak přemejšlím, tak si nepamatuju, že bych tě někdy viděl s alkoholem...Tilda píše:no vsak ja se tesim uz ted. a strizlivy? jak jinak, vzdyt ja skoro ani nevim co to ten alkohol je. a aspon takovych 50 lidi mi tady urcite potvrdi ze na akcich vubec nepiju, teda doufam ze aspon nekdo to potvrdisharis píše:ok ... tak nejak kolem pul noci dorazim tak koukej byt strizlivyTilda píše: mas smulu, uz mam nekde napsany ze prijedes takze na praci se nevymlouveja tesit se na me
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- Kuba
- Ghostrider

no tak to na sklípku bude poprvéNRG píše:No je fakt, že ať přemejšlím jak přemejšlím, tak si nepamatuju, že bych tě někdy viděl s alkoholem...Tilda píše:no vsak ja se tesim uz ted. a strizlivy? jak jinak, vzdyt ja skoro ani nevim co to ten alkohol je. a aspon takovych 50 lidi mi tady urcite potvrdi ze na akcich vubec nepiju, teda doufam ze aspon nekdo to potvrdisharis píše: ok ... tak nejak kolem pul noci dorazim tak koukej byt strizlivya tesit se na me
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Pls písni, jestli ten +1 je jeden nebo jedna... To aby se Tilda zas tolik netěšil a klíďo si dal vínko...sharis píše:ok ... tak nejak kolem pul noci dorazim tak koukej byt strizlivyTilda píše:mas smulu, uz mam nekde napsany ze prijedes takze na praci se nevymlouvejsharis píše:Tak Sharis + 1 by se taky prihlasili,ale mam problem ze jdu jak 28 tak 29 do prace a koncim az v 6 vecer tak uvidim jak to budu zvladat ..
kdyz se mi to povede tak prohodim sluzbicku a dam vedeta tesit se na me
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
tak ted jako vubec nevim vo co ti jako jdemisak39 píše:Pls písni, jestli ten +1 je jeden nebo jedna... To aby se Tilda zas tolik netěšil a klíďo si dal vínko...![]()
![]()
![]()
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
- sharis
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Hele,hele,hele slibila jsem jen jednou a to se nejak nepovedlo bo jsem v plnem pracovnim nasazeniTilda píše:tak ted jako vubec nevim vo co ti jako jdemisak39 píše:Pls písni, jestli ten +1 je jeden nebo jedna... To aby se Tilda zas tolik netěšil a klíďo si dal vínko...![]()
![]()
![]()
ja se prece tesim na Sharis protoze konecne nekam dorazi misto toho aby jen slibovala
a tesim se na ni uplne stejne jako na vsechny ostatni holky co prijedou
a budu i tenhled termin,ale presto se pokusim dorazit do pul noci
ZXR400 1994 a ZX636R 2006
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No to bys měla.Neboť po půlnoci už s nama nebude řeč.sharis píše:Hele,hele,hele slibila jsem jen jednou a to se nejak nepovedlo bo jsem v plnem pracovnim nasazeniTilda píše:tak ted jako vubec nevim vo co ti jako jdemisak39 píše:Pls písni, jestli ten +1 je jeden nebo jedna... To aby se Tilda zas tolik netěšil a klíďo si dal vínko...![]()
![]()
![]()
ja se prece tesim na Sharis protoze konecne nekam dorazi misto toho aby jen slibovala
![]()
a budu i tenhled termin,ale presto se pokusim dorazit do pul noci
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
No, ber to tak...Jsi z nás, pamětníků, jednak asi??? volnej,dále mladej(to my jsme teda taky všici, jen holt už trochu jinakTilda píše:tak ted jako vubec nevim vo co ti jako jdemisak39 píše:Pls písni, jestli ten +1 je jeden nebo jedna... To aby se Tilda zas tolik netěšil a klíďo si dal vínko...![]()
![]()
![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*