Faro
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
v roce 2010 si neplánuju ani spotřebu toaletního papíru...ale když SATAN dá...tak proč ne FARO?KankX píše:uvazuju o tom... uvidime co nam kluci privezou za informacekubiko píše:dobré dopoledne pro vás kteří čtete toto téma! Tak panáčci tam maji pivko za 1,4 eura půllitr a prej aji chutná!!!
Za chvilku prej vyrážijou na nejzápadnější místo ewropy! Np a jinak sprinty prej 3500 kilometrů od domu není dobrej nápad!!!![]()
![]()
No a jinak v roce 2010 což je za dva rokyse koná 30. ročník tohodle srazu takže já a můj nynější zlomený kotník se tam chcem podívat!!!
Zdenek s rexem pojede též Přidá se někdo???
![]()
![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Zdar vsem. Po tydnu se online ozyvam z Bad Krozingen (u Mulhouse) na upati Alp. V pondeli prisla krize spojena s otlacenou prdeli, paradnim prujmem (neco mnamkavého jsem zhltnul na předmesti Barcelony a ono se to ukazalo jako super projimadlo) a lehkou kolizi s Ibizou (Seat) na kruhaci při hledani noclehu. (par skrabancu a boule na nadrzi, neco elektroniky nefunguje) Po dvou dnech stravenych na pokoji (ja vlasne byl vice na halzliku) jsem spolu se dvema Slovakama vyrazil pres Andoru, Francouzské a Nemecké Alpy domu.
Faro jsem sice nevidel, ale i tady v Alpach je krasne.
Jak jsem cetl, Zdenek se trhl od puvodni skupiny a dorazil uz ve ctvrtek do Fara. To je prima. Dneska mazeme dal a v brzy bych mel byt doma.
Ps. Kdyz jsem jeste mohl sedet na motorce
, strasne se mi libil usek mezi Piacenzou a Genovou (silnice SS45) je nejdrive 50 kilometru dokopce serpentiny, pak zase 50 kilometru k mori. skoda, ze Zed byl plny zavazadel. Bylo by to pekne kdyby se dalo poradne klopit.
Ps2. V roce 10 to zkusim zase. Ale potrebuju lepsi sedadlo. Zed je v pohode az na to, au, au, sedlo.
Ps3. Nevite nekdo, jak dostat z rozsekane kamery pasek tak, aby se nepotrhal?
Faro jsem sice nevidel, ale i tady v Alpach je krasne.

Ps. Kdyz jsem jeste mohl sedet na motorce

Ps2. V roce 10 to zkusim zase. Ale potrebuju lepsi sedadlo. Zed je v pohode az na to, au, au, sedlo.
Ps3. Nevite nekdo, jak dostat z rozsekane kamery pasek tak, aby se nepotrhal?
Naposledy upravil(a) Z. dne sob črc 19, 2008 10:21:00, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
k+rva!
auau, cos to provedl...mrzí mě to s Tebou! dobře, žes to až na "prdel" dal! dejte se do pořádku a přeju šťastný konec!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak hlavne ze se nestalo nic vaznyho... prdel se zahoji a v roce 10 treba vyrazime - horsi je, ze jak to ctu tak budu mit asi problem, protoze si next year chci koupit litrovy "Z" takze asi vezmu ten polstar, dohaje... 

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
V noci jsem dorazil domů.
Od posledního tankování jsem fakt nevěděl, jak si sednout abych vůbec dojel. Ale jo, jsem doma a ikdyž jsem nedojel do Fara, měl nějaké ty komplikace. Jak píše mamka Marty. Cesty, krajina a lidi co jsem potkal stáli za to. Hodně spokojený jsem byl v Itálii - už jsem to psal. Až se mi bude líp sedět, napíšu víc, teď půjdu řešit technické problémy, které způsobila kolize v Barceloně.
Díky za morální podporu a v roce 10 jedu znovu. Taky se mi líbí Michalův nápad jet část cesty trajektem. Takové Benátky - Valencie kdo ví.
Od posledního tankování jsem fakt nevěděl, jak si sednout abych vůbec dojel. Ale jo, jsem doma a ikdyž jsem nedojel do Fara, měl nějaké ty komplikace. Jak píše mamka Marty. Cesty, krajina a lidi co jsem potkal stáli za to. Hodně spokojený jsem byl v Itálii - už jsem to psal. Až se mi bude líp sedět, napíšu víc, teď půjdu řešit technické problémy, které způsobila kolize v Barceloně.
Díky za morální podporu a v roce 10 jedu znovu. Taky se mi líbí Michalův nápad jet část cesty trajektem. Takové Benátky - Valencie kdo ví.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Jirka_Z píše:Tak tak hlavne ze se nestalo nic vaznyho... prdel se zahoji a v roce 10 treba vyrazime - horsi je, ze jak to ctu tak budu mit asi problem, protoze si next year chci koupit litrovy "Z" takze asi vezmu ten polstar, dohaje...

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
jj s tím souhlasímKankX píše:Ja bych tam nejel kvuli tomu srazu, preciJana Kawa píše:Honzo? ty odpůrce srazů. pojedeš na megasraz? tam umřešJa tam pojedu kvuli te ceste a kvuli tomu co vse po ceste mohu videt, zazit, prozit... ve Faru jen mrknout a prespat
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Blanka, relativne rozmazlena z rexe, vam to rikala hned, ze je na tom tezka jizda na delsi cestuZ. píše:Jirka_Z píše:Tak tak hlavne ze se nestalo nic vaznyho... prdel se zahoji a v roce 10 treba vyrazime - horsi je, ze jak to ctu tak budu mit asi problem, protoze si next year chci koupit litrovy "Z" takze asi vezmu ten polstar, dohaje...Jirko, radši GTR ... to má kanape samo od sobě. Teď po týdenní zkušenosti se svou motorkou bych Z-tko bral opravdu jako naked-street a ne na 7000 km dlouhou cestu. Do pm ti klidně popíšu jak vypadá taková prdel po 4500 kilometrech na Z.
![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jsme radi ze jsi dorazil ve zdravi, ikdyz s nejakou mensi uhonou na tvem sipovi... pokud to jen trochu pujde, tak bych ti s tim rokem 10 pomohl, abychom dobili to Faro, kdyz to napoprve tak uplne nevysloZ. píše:V noci jsem dorazil domů.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer