Hmmm,věřím,dost pakárna !!
To s chladičem už jsem pochytil,ale bylo to,že se stává,že dojde k prodření o nečistoty,které se dostanou pod gumovou podložku mezi chladičem a krytem chladiče...Někdo mi psal,že se mu to stalo 2x po sobě!
Už jsem podložku vyndal....Ale Ty máš ten chladič poškozenej z druhý strany?Od čeho?Že by došlo k nějakému problému(dříve)-přehrátí,moc velkému tlaku.....????
Jinak ty pocity znám,já zase při postupném seznamování se se všemi detaily našel dost nesrovnalostí.Např.že moto bylo asi bourané(možná jen padlé ze stojanu)....
Sháním držák stupačky/výfuku,kdyby jste někdo věděl....Dám to ještě do správný rubriky.Došlo k jeho nalomení,je opravenej,ale křivě a když vymeteš ve dvou díru,tak drhne o pružinu tlumiče...Opravovat se mi takovouhle součástku nechce,i když bych to uměl zavařit....
Taky mi měnili gufero v předních tlumičích,jeden začal dost chcát(až na brzdu)Pak může člověk přemýšlet,jestli to má fakt najeto 8000km... ALe je to asi na nic,stejně je to teď už fuk.Stačí jedna pořádná díra a je to....Naštěstí jsou vidle změřený a jsou rovný,to by bylo dost dražší.
Přeju Ti pevné nervy,dáš to do pořádku a pak už budou jen samá pozitiva!!!!
Miloš