Ty jo, že bych konečně s Váma vyrazil?Kuba ZRX píše:budem tam od pátku večer 16.8. sobota 17 a neděle 18 jezdíme
CEC 2010
Hm červenec je špatnej... Kubo jak to doopravdy je?Ladis píše:Jen to asi bude v červenci a ne v srpnu!ZRX 1984 píše:Ty jo, že bych konečně s Váma vyrazil?Kuba ZRX píše:budem tam od pátku večer 16.8. sobota 17 a neděle 18 jezdíme![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
je to cervenec, jedu se tam taky podivat
[/quote]
Popřemýšlím o tom. Měl jsem být tenhle víkend u Uherského Hradiště na chaloupce na víkendové akci, tak bychom to pojali jako výlet, ale Peťka má narozky a stavba a stavba abl abla nezajímavý keci.....

Popřemýšlím o tom. Měl jsem být tenhle víkend u Uherského Hradiště na chaloupce na víkendové akci, tak bychom to pojali jako výlet, ale Peťka má narozky a stavba a stavba abl abla nezajímavý keci.....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
dlouho jsem nezazil tak peknej vikend plny velkych prekvapeni....
ostatni at rekn ou kdyz tak povolani ........
ja za sebe skromne...jsem moc rad ze jsem tam byl a byl svedkem neceho co uz mozna nikdo nikdy neuvidi...rikam mozna...
bo fakt byl dobrej....a byl by jeste lepsi
tolik ja z tribuny

ja za sebe skromne...jsem moc rad ze jsem tam byl a byl svedkem neceho co uz mozna nikdo nikdy neuvidi...rikam mozna...
bo fakt byl dobrej....a byl by jeste lepsi

tolik ja z tribuny

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Roman - ZX12
- Easy slider
super vikend, kluci jezdili jak draci a jako divaci jsme si to uzivali
Marek s Kubou jezdili zas rychle v rozdilech 0,4s od sebe
a VELKE prekvapeni Honza!, v jednom kole si povodil asi 7 lidi, se utrhl ze retezu, ma to v sobe
proste nadhera na to koukat
velke diky Blance a Peetrskovi za starost o nase hladove zaludky
mnam to bylo 

a VELKE prekvapeni Honza!, v jednom kole si povodil asi 7 lidi, se utrhl ze retezu, ma to v sobe

velke diky Blance a Peetrskovi za starost o nase hladove zaludky

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Marty tady dělá narážky na Kankxův výkon. Byl poprvé na okruhu, jezdil na mé megamrdce zx6r 03, začal hrubě přes 3 minuty v sobotní první jízdě a končil na 2:44 v nedělním závodě. Podotýkám, že poslední nedělní závod best of rest vyhrát týpek s litrovým GSXR s lap time 2:37. Takže klobouk dolů, Kankx je prostě rozený závodník. Ale co, zbytečné keci, nahoďte sem někdo fotodokumentaci.MARTY píše:dlouho jsem nezazil tak peknej vikend plny velkych prekvapeni....
bo fakt byl dobrej....a byl by jeste lepsi![]()
![]()
![]()
tolik ja z tribuny![]()
Ještě pro shrnutí: jednalo se o 3. závod ČMN CUPu na Slovakiaringu, ze známých ksichtů tam lítali Kuba Kasi Peťa Kankx a já, technickou podporu, kulisu na tribuně a pochutiny vytvářeli Pítrs Daniela a Blanka (tzv kočka trio) a dále Márty Roman a Jirka (tzv.NeoplanZZRBUS trio)

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Kuba
- Ghostrider
zdar děcka, Honza jezdil parádně, dát mu lepší motorku a čas, tak jezdí s náma.
Jinak klukům děkujeme za podporu, páč to dodává energii do soubojů...........které teda vedem hlavně s Markem.
Byl to závod opravdu až do posledních zatáček, prostě paráda. tak už sem někdo dejte fotky.............
já bych chtěl tu jednu co mám od Blanky, krásná fotka zadku v zatáčce
Jinak klukům děkujeme za podporu, páč to dodává energii do soubojů...........které teda vedem hlavně s Markem.
Byl to závod opravdu až do posledních zatáček, prostě paráda. tak už sem někdo dejte fotky.............
já bych chtěl tu jednu co mám od Blanky, krásná fotka zadku v zatáčce

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R