Šak tak sem to udělal. Teda nekopl, ale poslal, ve 14:02 hned po platbě.MARTY píše:myslim ze neni vubec zadny problem kopnout Honzovi do pm kopiji ze platba byla provedena a on uz u tech u kterych bude chtit uverit uveri.![]()
Kalendar CKC - 2010 (s mimimalne 1 letou tradici ;-) )
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zbyndo, nedramatizuj... finalni pocet upresnuji v tiskarne v patek, a v patek rano kdyz mrknu na ucet tak kdo dnes odeslal, musi to tam byt ikdyby nevim co...Z. píše:Jsi nelida abys vedel. Vcera jsem nebyl na siti, ted jsem si precetl PM a pochybuji ze bankovni system prezvyka takhle expresni platbu. Abys vedel zlobim se a nezapomenu. Howgh. Z.KankX píše:neprud ...kafkalibor píše:Za ty prachy ci 2 kusy,apropo myslim,že je úterek a nevidim žádný číslo účtu,nebo se pletu?Jo neni to kalendář na rok 2011?No jo tak to máme čas....den jeste neskoncil
...podklady dnes odeslany do tiskarny, cena odsouhlasena a cislo uctu budes mit jeste dnes v PM

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
KankX píše:
Zbyndo, nedramatizuj... finalni pocet upresnuji v tiskarne v patek, a v patek rano kdyz mrknu na ucet tak kdo dnes odeslal, musi to tam byt ikdyby nevim co......ikdyby to clovek poslal az zitra... Ten kdo odeslal uz vcera, tak od toho jsem to mel na ucte uz dnes

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
-
- Ghostrider
ty mas enem 10? ja u KB 12 + kod banky a u Mbank dokonce 16 + kod bankyMesr píše:Kanxi, tož sem to taky dnes ráno poslal, trochu mě zarazilo, že máš v tom čísle účtu enem 9 čísel, když já ich mám 10, ale snáď to donde, tož dikes, kamo![]()

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- *Pat*
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
*1*
Ahoj , dočítám se , že je pozdě , ale kdyby náhodou ještě nějaké byl k mání tak se moc hlásím. platbu provedi , třeba hnedkaj - vyzvedl bych - kbyby náhodou tak ve sklépku. dík za info.
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
ve čtyřícátem čtvrtém na Východní frontě bylo aj -27Tilda píše:ty mas enem 10? ja u KB 12 + kod banky a u Mbank dokonce 16 + kod bankyMesr píše:Kanxi, tož sem to taky dnes ráno poslal, trochu mě zarazilo, že máš v tom čísle účtu enem 9 čísel, když já ich mám 10, ale snáď to donde, tož dikes, kamo![]()
kdo vic?

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
je to vcelku jednoduche... penize prisly od vsech co si zavazne objednali az na par vyjimek kde jsme se dohodli z jistych duvodu jinak ...Vikki46 píše:...docela bych privital kdyby jsi sem pisnul ty lidi co si to zavazne objednali a neprisli ti od nich penize....a to zduvodu kontroli pro nas co ti ti penize poslali-jestli ti to prislo vcas,a jesli ti to vubec dorazilo...
Timto dnes konci moznost ziskani kalendare... vyrobeno bude presne 64 kusu! a kazdy kus ma jiz sveho konkretniho majitele

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
PREDANI
Prosim aby jste mi tu napsali kde si kdo prevezme kalendar. Ja budu v CR jen do 10.12. Kdo nenapise nic konkretniho, ten si ho bude moci prevzit ve sklipku kam je priveze KubaZRX.
Moznost prevzeti v Dubi (Teplicich), dale v utery v Brne a jeste by tu byla moznost v Praze az se budu vracet z Brna...
TAK PISTE KDE A JAK
Moznost prevzeti v Dubi (Teplicich), dale v utery v Brne a jeste by tu byla moznost v Praze az se budu vracet z Brna...
TAK PISTE KDE A JAK

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer