Zephyr 550-750-1100
jojo na toho jsem taky koukal, ale chce za něj hodně peněz ikdyž je nádhernej a v perfektním stavu, škoda že to není 1100 to bych ho vzal všema deseti. Kdyby jste někdo náhodou věděl o těch kufrech, tak mi dejte vědět.
Mimochodem na kolik vyjde výměna rozvodového řetězu koukal jsem, že origo stojí 1100 a jsou tam 3 napínáky, tak by mě zajímalo kolik by si asi tak řekli za práci?
Mimochodem na kolik vyjde výměna rozvodového řetězu koukal jsem, že origo stojí 1100 a jsou tam 3 napínáky, tak by mě zajímalo kolik by si asi tak řekli za práci?
Zephyr 1100
Hmmm, takže sice origo řetěz stojí 1100,- ale dodává se v celku, takže by se musel rozebrat motor a to je oprava tak za 20.000,- takže budu muset nejspíš koupit neorigo, nechat ho spodem protáhnout a nahoře spojit ten stojí 2.400,- takže i se seštolováním ventilů a karburátorů, předstihu atd. bych se měl vejít do 5000,- nu a ještě spojka, takže zas 8 včudu. Netušíte někdo jak dlouho by měl ten rozvodovej řetěz na Zephyru 1100 vydržet, po kolika by se měl měnit a tak?????
Zephyr 1100
ten vydrzi hoooodne dlouho. takovejch 20 - 40 tis. km?
Nevim presne po kolika je kontrola a po kolika se vytaha, ale bude to v radech desetitisic km.
Jo a jeste neco, uz je vytahanej nebo ho menis jen tak preventivne?
(vytahani se da poznat podle toho, jak daleko je vylezlej napinak, nebo jeste lepe mrknout do manualu
a zmerit vzdalenost pres cca 20 clanku (presne udava manual klik clanku kolik ma merit))
Nevim presne po kolika je kontrola a po kolika se vytaha, ale bude to v radech desetitisic km.
Jo a jeste neco, uz je vytahanej nebo ho menis jen tak preventivne?
(vytahani se da poznat podle toho, jak daleko je vylezlej napinak, nebo jeste lepe mrknout do manualu
a zmerit vzdalenost pres cca 20 clanku (presne udava manual klik clanku kolik ma merit))
CKC # 594
no podle tacháče mám najeto 48 ale tipoval bych to možná třeba o 10 - 15 víc protože ten co to měl přede mnou měl problémy se šnekem a náhonem tachometru. Každopádně v servisce je napsáno, že byl měněnej při 25. Tak už jsem na únor objednanej na servis, tak pohoda. Jinak má někdo nějaký plány přes zimu na tuning? Neznátě někoho šikovnýho s fantazií na arbrush? podsedlovky možná i nádrže?
Zephyr 1100
covece tak jsem si myslel jak krasne vandam svoji soukromou databazi dulezitejch www stranek
a fofrem najdu manual a ono kulovy
Nic, zkus tady, ale nevim, jestli neni nemeckej
http://ursa.irk.ru/manual/
nebo ti muzu dvakrat poslet svuj anglickej na 550 (2x550=1100)
a fofrem najdu manual a ono kulovy

Nic, zkus tady, ale nevim, jestli neni nemeckej
http://ursa.irk.ru/manual/
nebo ti muzu dvakrat poslet svuj anglickej na 550 (2x550=1100)

CKC # 594
nu já mám jen uživatelskej manuál co dostaneš ke každý motorce nebo autu, pak mám servisní knížku, kde mám rozepsáný servisní úkony podle kilometrů a pak mám jen rozkreslenou celou motorku do šroubku. Myslel jsem jest-li existuje něco jako knižka "Jak na to KAWASAKI ZEPHYR" - kde je rozepsáno slovně :"před demontáží nádrře musíte povolit šroubek tady a tady, pak sundat toto a toto pak vyjmnout toto a toto" atd. něco takového asi neexistuje coDoktorZRX píše:Já v tom manualu mám detailně popsaný i s fotkama montáž a údržbu od předního kola až po zadní světlo. Co tím myslíš servisní manual, vždyť nic jinýho snad už ani být nemůže, néGoofy píše:nu manuál k motorce a servisku mám taky v němčině, ale servisní manuál nemám
Zephyr 1100