Ladis píše:To sice máme, ale je značně omezena...z registrovaných ji vidí jen několik "vyvolených"...Z. píše:Máme přece sekci "Members only" - "Pouze pro členy" a ta se, pokud vím, úspěšně používá pro komunikaci v uzavřeném okruhu registrovaných.
kdo je přítomen:
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
S tím telefonem to dělám úplně stejně, být ale nějakou dobu "anonymní", než si ten web "očuchám" mi nepříjde nijak zvrhlé!ZdrahyZX9R píše:Ze zásady nezvednu skryté tel číslo a pro lidi co nechtěj ukázat xicht nebo alespoň nick a čumí ostatním do talíře mám asi jen pohrdánímusí to být nějaká charakterová vada, stydět se sám za sebe...
Však v mod panelu se můžeš podívat, kolik je zde "membrů" s počtem příspěvků 0! Sbírat takové asi není zrovna to, oč tu běží a tak buďme rádi, že to zde díky nutnosti registrace není jak na nějakým warezu.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
Vetsinou z utajenych cisel volaji policajti nebo vymahaci dluhu... Takze je taky neberu...farmář píše:utajená čísla na mobilu zvedám, ovšem nepustím je ke slovu a oznamuji jim dost striktně, že s anonymním volajícím se nebavím a pokládám to. Máte vidět, jak to fungovalo. Už mi volají všichni!!! jen z neutajených čísel.
Tech par vykuku, co volaji skryte nepocitam...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Nemyslel jsem anonymní uživatele - ale skryté!Ladis píše:S tím telefonem to dělám úplně stejně, být ale nějakou dobu "anonymní", než si ten web "očuchám" mi nepříjde nijak zvrhlé!ZdrahyZX9R píše:Ze zásady nezvednu skryté tel číslo a pro lidi co nechtěj ukázat xicht nebo alespoň nick a čumí ostatním do talíře mám asi jen pohrdánímusí to být nějaká charakterová vada, stydět se sám za sebe...
Však v mod panelu se můžeš podívat, kolik je zde "membrů" s počtem příspěvků 0! Sbírat takové asi není zrovna to, oč tu běží a tak buďme rádi, že to zde díky nutnosti registrace není jak na nějakým warezu.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Pak ano!ZdrahyZX9R píše:Nemyslel jsem anonymní uživatele - ale skryté!Ladis píše:S tím telefonem to dělám úplně stejně, být ale nějakou dobu "anonymní", než si ten web "očuchám" mi nepříjde nijak zvrhlé!ZdrahyZX9R píše:Ze zásady nezvednu skryté tel číslo a pro lidi co nechtěj ukázat xicht nebo alespoň nick a čumí ostatním do talíře mám asi jen pohrdánímusí to být nějaká charakterová vada, stydět se sám za sebe...
Otázkou je, jestli s těma "skrytýma" můžeme něco dělat? Nevím totiž, jestli je to otázka fora nebo na to forum nemá vliv a skrytým se někdo úmyslně dělá...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Dyť je to jedno, jestli zarazíš možnost skrytý a necháš anonymní tak to vyjde nastejno, stejně toho dotyčného nikdo "neuvidí". A obojí zarazit nemůžeš protože spousta lidí najde veb náhodně a kdyby neměli možnost si to tu bez registrace projít tak by to byla škoda, hafo lidí takto přišlo do klubu.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
kafkalibor
- Ghostrider