ZRX II

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pon říj 20, 2008 01:51:28

666S999 píše:
DoktorZRX píše::)

Obrázek
Dneska jsem vyvětral a zazimoval Edáska... a když jsem na pumpě zastavil za funglovkou Fárošem, tak mi chlapec polichotil, že mám "docela hezkej šrot" :lol: . Tak jsem mu řek, ať mu držej gumy, nebo si na šrot zadělá taky :wink:

To jsou mi lichotky! Další důvod, proč si Edáska nechat! :twisted:
Na tohle já říkám, že až mě omrzí pořádný ježdění, koupím si něco podobnýho neznačkovýho s elektromotorem :D :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

FishX3
Kontaktovat uživatele:

DE

Příspěvek od FishX3 » pon říj 20, 2008 02:05:16

Pokud by to byla pravda, tak dobrý ...

Kód: Vybrat vše

http://motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=wroiorwiir 
[/code]

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: DE

Příspěvek od KankX » pon říj 20, 2008 02:53:29

FishX3 píše:Pokud by to byla pravda, tak dobrý ...

[/code]
z tech fotek je prd videt, takze tezko rict... jinak to ma opravdu "podezrele" malo najeto... to mas tak 600km rocne :roll:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: DE

Příspěvek od milda » pon říj 20, 2008 07:17:09

KankX píše:
FishX3 píše:Pokud by to byla pravda, tak dobrý ...

[/code]
z tech fotek je prd videt, takze tezko rict... jinak to ma opravdu "podezrele" malo najeto... to mas tak 600km rocne :roll:
Ono je to těžký...

Teoreticky to možný je,že někde stála.V DE se prej tacha nestáčí,ale....

Je to totéž stáří,co mám já a když jsem jí kupoval,2006/2007 tak měla 6700km a i to mi přišlo málo...

Po dvou sezónách mám 22 tis. a to byla ta letošní hodně slabá....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » pon říj 20, 2008 09:43:57

Samčus ZRX
""CKC_481""

blackbiker
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od blackbiker » pon říj 20, 2008 09:44:02

666S999 píše:http://www.zrxocboard.com/board/showthr ... ght=plates

http://www.zrxocboard.com/board/showthread.php?t=14475

tyhle úpravy se dělaj pro lepší točivost a lepší laditelnost podtlaků, když si zadáš: crank case ventilation
tak si máš možnost vybrat!!!
Další a související úprava je zaslepení reed valve covers ( octopus piping ) je to propojené s karburátory - blabla - snižuje to emise a japonské verze Rexů to nemaj v Americe frézované dekly prodává Ivan performance parts.viz obrázky:
reed valve covers: (thread: cam cover-block off plates)

(The information again if you want to go with Ivan's block of plates.
The whole set including instructions Ivan's Plates,Grommet's,cap"s and gaskets are £32 including postage and package,from S G motorsports.
Sounds like and pretty good deal to me.
Anyway if anyone is interested, their telephone number is 02392 789823.
S G,delivered mine in two days.)

Je to osazováno spolu s Muzzy výfuky - protože z obsahu Muzzy Ti pošle jen výfuky a nechá Tě na holičkách: číli nedostaneš komplet řešení s nastavením - pak si dokoupíš "kit" a teprve potom je to bez much!

Když chceš udělat "dýchání" místo olej šroubu, tak bys měl zaslepit "reed valve covers" a hadičku "dýchání" dát do sání karburátorů...

To jsou čistě teoretické informace...prakticky si musíš ověřit sám. Jak jsem se dočetl, tak Ti dávám... (tyhle překopávky dělat nebudu, páč s Rexem nezávodím, mám ho na ježdění a ne na "rozebírání". :wink:
diky za informace :wink:
jak tak na to koukam tak to bude jeste zajimavy nez to dam dohromady :roll:
ZRX 1200 black

Hery
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Hery » pon říj 20, 2008 20:52:46

Pro Fish3: Esko je na cestování skvělá motorka. A myslím si, že i skvěle vypadá. Nevím, jak svítí to světlo ze škodovky co má R ale to na esku nemá chybu. Si rozhdně kup esko a ne R. Přece si nekoupíš mašinu, co vypadá jako by ji děda po letech vytáhl někde ze stodoly.
ZRX 1200 S, 03

blackbiker
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od blackbiker » pon říj 20, 2008 21:07:56

Hery píše:Pro Fish3: Esko je na cestování skvělá motorka. A myslím si, že i skvěle vypadá. Nevím, jak svítí to světlo ze škodovky co má R ale to na esku nemá chybu. Si rozhdně kup esko a ne R. Přece si nekoupíš mašinu, co vypadá jako by ji děda po letech vytáhl někde ze stodoly.
no tak ted jsi si zadelal na velke problemy :mrgreen:
ZRX 1200 black

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 20, 2008 21:11:37

kurna, budu muset koupit vetsi blok, uz se mi tam chlapci skoro nevchazite.... :evil:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KING
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od KING » pon říj 20, 2008 21:15:41

misak39 píše:
666S999 píše:
DoktorZRX píše::)

Obrázek
Dneska jsem vyvětral a zazimoval Edáska... a když jsem na pumpě zastavil za funglovkou Fárošem, tak mi chlapec polichotil, že mám "docela hezkej šrot" :lol: . Tak jsem mu řek, ať mu držej gumy, nebo si na šrot zadělá taky :wink:

To jsou mi lichotky! Další důvod, proč si Edáska nechat! :twisted:
Na tohle já říkám, že až mě omrzí pořádný ježdění, koupím si něco podobnýho neznačkovýho s elektromotorem :D :D
Ty voe asi taky čalouník. A já to chtěl přez zimu potáhnout celý a ještě s kapotou.
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pon říj 20, 2008 22:01:35

KankX píše:kurna, budu muset koupit vetsi blok, uz se mi tam chlapci skoro nevchazite.... :evil:
Na jaký jsem stránce :?: :sad1:
Buell xb12r
CKC#160

FishX3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FishX3 » pon říj 20, 2008 23:26:22

blackbiker píše:
Hery píše:Pro Fish3: Esko je na cestování skvělá motorka. A myslím si, že i skvěle vypadá. Nevím, jak svítí to světlo ze škodovky co má R ale to na esku nemá chybu. Si rozhdně kup esko a ne R. Přece si nekoupíš mašinu, co vypadá jako by ji děda po letech vytáhl někde ze stodoly.
no tak ted jsi si zadelal na velke problemy :mrgreen:
No, moje volba je jasná, ale přesto budu zavilým obhájcem R.... Doufám, že se tu toleruje dvojpohlavnost v rámci modelů R vs S.
Světla jsme s KankXem řešili, praktično je bez debat, ale pánové -- R má prostě styl!

Pro mne R:S = 1:1. Snad jen N-ko mi přijde o ničem - nemá pro mne nic, proč bych nešel do jiné podobné...kdybych to chtěl.

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pon říj 20, 2008 23:50:39

FishX3 píše:
No, moje volba je jasná, ale přesto budu zavilým obhájcem R.... Doufám, že se tu toleruje dvojpohlavnost v rámci modelů R vs S.
Světla jsme s KankXem řešili, praktično je bez debat, ale pánové -- R má prostě styl!

Pro mne R:S = 1:1. Snad jen N-ko mi přijde o ničem - nemá pro mne nic, proč bych nešel do jiné podobné...kdybych to chtěl.
Tady se toho toleruje, dokonce i seznamy se už zakládaj :) Rexaři přeci drží spolu :)
Buell xb12r
CKC#160

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte říj 21, 2008 04:06:22

Dneska jsem videl v Olomouci u Pavelky toho Rexa se šroubem (o pár stránek dřív je fotka s Kanxovým červeným kroužkem u toho "vylepšení") Popravdě, tváří se jako hezkej, ale má čerstvě lakovanou nádrž a to dost neuměle, zedřenej dekl altíku, ty šroubiska na motor jsou taky dělaný doma pilníkem, navíc se strženým závitem, takže se mi teda moc nezdál. Jinak tam byl 11-ka Zephyr, sic taky padlej, ale tam to aspoň nezakrejvali, byl za nějakech 69 papouchů a ten se mi teda líbil víc. No, a pak tam byla naprosto skvostná W650, úplně úžasnej stroj, ten mě teda bude ležet v hlavě :oops:
Ale myslím, že ten Rex by se vyplatil tak o desítku levnější, bo před koupí bych určo nejprv nechal změřit rám a vidle-nějak na mě nepůsobil věrohodně.

Jo, a na to, kolik tam měl motorek, tak jich teda doopravdy hezkejch moc nebylo :evil: (lahůdky jako třeba štětkou natřenej rám u motorky za 120 litrů bych teda nečekal, že někdo vezme do prodeje za tuhle cenu)
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Motors
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motors » úte říj 21, 2008 16:19:19

misak39 píše:Dneska jsem videl v Olomouci u Pavelky toho Rexa se šroubem (o pár stránek dřív je fotka s Kanxovým červeným kroužkem u toho "vylepšení") Popravdě, tváří se jako hezkej, ale má čerstvě lakovanou nádrž a to dost neuměle, zedřenej dekl altíku, ty šroubiska na motor jsou taky dělaný doma pilníkem, navíc se strženým závitem, takže se mi teda moc nezdál. Jinak tam byl 11-ka Zephyr, sic taky padlej, ale tam to aspoň nezakrejvali, byl za nějakech 69 papouchů a ten se mi teda líbil víc. No, a pak tam byla naprosto skvostná W650, úplně úžasnej stroj, ten mě teda bude ležet v hlavě :oops:
Ale myslím, že ten Rex by se vyplatil tak o desítku levnější, bo před koupí bych určo nejprv nechal změřit rám a vidle-nějak na mě nepůsobil věrohodně.

Jo, a na to, kolik tam měl motorek, tak jich teda doopravdy hezkejch moc nebylo :evil: (lahůdky jako třeba štětkou natřenej rám u motorky za 120 litrů bych teda nečekal, že někdo vezme do prodeje za tuhle cenu)
Pavelka je hovado, tam se nesmíš divit ničemu. Doveze bouračkua udělá z toho nepadlou motorku. Zajet se tam podívat a osahat se dá,ale na kup to chce dát pozor.
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<

Zamčeno