Na tohle já říkám, že až mě omrzí pořádný ježdění, koupím si něco podobnýho neznačkovýho s elektromotorem666S999 píše:Dneska jsem vyvětral a zazimoval Edáska... a když jsem na pumpě zastavil za funglovkou Fárošem, tak mi chlapec polichotil, že mám "docela hezkej šrot". Tak jsem mu řek, ať mu držej gumy, nebo si na šrot zadělá taky
![]()
To jsou mi lichotky! Další důvod, proč si Edáska nechat!
ZRX II
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
DE
Pokud by to byla pravda, tak dobrý ...
[/code]
Kód: Vybrat vše
http://motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=wroiorwiir - KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: DE
z tech fotek je prd videt, takze tezko rict... jinak to ma opravdu "podezrele" malo najeto... to mas tak 600km rocneFishX3 píše:Pokud by to byla pravda, tak dobrý ...
[/code]Kód: Vybrat vše
http://motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=wroiorwiir
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: DE
Ono je to těžký...KankX píše:z tech fotek je prd videt, takze tezko rict... jinak to ma opravdu "podezrele" malo najeto... to mas tak 600km rocneFishX3 píše:Pokud by to byla pravda, tak dobrý ...
[/code]Kód: Vybrat vše
http://motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=wroiorwiir
Teoreticky to možný je,že někde stála.V DE se prej tacha nestáčí,ale....
Je to totéž stáří,co mám já a když jsem jí kupoval,2006/2007 tak měla 6700km a i to mi přišlo málo...
Po dvou sezónách mám 22 tis. a to byla ta letošní hodně slabá....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Vážení Rexaři zargistrujte , prosím. http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?p=96763#96763
http://stores.ebay.com/BY-T-Motorcycle- ... idZ2QQtZkm
http://stores.ebay.com/BY-T-Motorcycle- ... idZ2QQtZkm
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
- blackbiker
- Easy rider

diky za informace666S999 píše:http://www.zrxocboard.com/board/showthr ... ght=plates
http://www.zrxocboard.com/board/showthread.php?t=14475
tyhle úpravy se dělaj pro lepší točivost a lepší laditelnost podtlaků, když si zadáš: crank case ventilation
tak si máš možnost vybrat!!!
Další a související úprava je zaslepení reed valve covers ( octopus piping ) je to propojené s karburátory - blabla - snižuje to emise a japonské verze Rexů to nemaj v Americe frézované dekly prodává Ivan performance parts.viz obrázky:
reed valve covers: (thread: cam cover-block off plates)
(The information again if you want to go with Ivan's block of plates.
The whole set including instructions Ivan's Plates,Grommet's,cap"s and gaskets are £32 including postage and package,from S G motorsports.
Sounds like and pretty good deal to me.
Anyway if anyone is interested, their telephone number is 02392 789823.
S G,delivered mine in two days.)
Je to osazováno spolu s Muzzy výfuky - protože z obsahu Muzzy Ti pošle jen výfuky a nechá Tě na holičkách: číli nedostaneš komplet řešení s nastavením - pak si dokoupíš "kit" a teprve potom je to bez much!
Když chceš udělat "dýchání" místo olej šroubu, tak bys měl zaslepit "reed valve covers" a hadičku "dýchání" dát do sání karburátorů...
To jsou čistě teoretické informace...prakticky si musíš ověřit sám. Jak jsem se dočetl, tak Ti dávám... (tyhle překopávky dělat nebudu, páč s Rexem nezávodím, mám ho na ježdění a ne na "rozebírání".
jak tak na to koukam tak to bude jeste zajimavy nez to dam dohromady
ZRX 1200 black
- blackbiker
- Easy rider

no tak ted jsi si zadelal na velke problemyHery píše:Pro Fish3: Esko je na cestování skvělá motorka. A myslím si, že i skvěle vypadá. Nevím, jak svítí to světlo ze škodovky co má R ale to na esku nemá chybu. Si rozhdně kup esko a ne R. Přece si nekoupíš mašinu, co vypadá jako by ji děda po letech vytáhl někde ze stodoly.
ZRX 1200 black
Ty voe asi taky čalouník. A já to chtěl přez zimu potáhnout celý a ještě s kapotou.misak39 píše:Na tohle já říkám, že až mě omrzí pořádný ježdění, koupím si něco podobnýho neznačkovýho s elektromotorem666S999 píše:Dneska jsem vyvětral a zazimoval Edáska... a když jsem na pumpě zastavil za funglovkou Fárošem, tak mi chlapec polichotil, že mám "docela hezkej šrot". Tak jsem mu řek, ať mu držej gumy, nebo si na šrot zadělá taky
![]()
To jsou mi lichotky! Další důvod, proč si Edáska nechat!![]()
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
No, moje volba je jasná, ale přesto budu zavilým obhájcem R.... Doufám, že se tu toleruje dvojpohlavnost v rámci modelů R vs S.blackbiker píše:no tak ted jsi si zadelal na velke problemyHery píše:Pro Fish3: Esko je na cestování skvělá motorka. A myslím si, že i skvěle vypadá. Nevím, jak svítí to světlo ze škodovky co má R ale to na esku nemá chybu. Si rozhdně kup esko a ne R. Přece si nekoupíš mašinu, co vypadá jako by ji děda po letech vytáhl někde ze stodoly.
Světla jsme s KankXem řešili, praktično je bez debat, ale pánové -- R má prostě styl!
Pro mne R:S = 1:1. Snad jen N-ko mi přijde o ničem - nemá pro mne nic, proč bych nešel do jiné podobné...kdybych to chtěl.
- DoktorZRX
- Ghostrider

Tady se toho toleruje, dokonce i seznamy se už zakládajFishX3 píše:
No, moje volba je jasná, ale přesto budu zavilým obhájcem R.... Doufám, že se tu toleruje dvojpohlavnost v rámci modelů R vs S.
Světla jsme s KankXem řešili, praktično je bez debat, ale pánové -- R má prostě styl!
Pro mne R:S = 1:1. Snad jen N-ko mi přijde o ničem - nemá pro mne nic, proč bych nešel do jiné podobné...kdybych to chtěl.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Dneska jsem videl v Olomouci u Pavelky toho Rexa se šroubem (o pár stránek dřív je fotka s Kanxovým červeným kroužkem u toho "vylepšení") Popravdě, tváří se jako hezkej, ale má čerstvě lakovanou nádrž a to dost neuměle, zedřenej dekl altíku, ty šroubiska na motor jsou taky dělaný doma pilníkem, navíc se strženým závitem, takže se mi teda moc nezdál. Jinak tam byl 11-ka Zephyr, sic taky padlej, ale tam to aspoň nezakrejvali, byl za nějakech 69 papouchů a ten se mi teda líbil víc. No, a pak tam byla naprosto skvostná W650, úplně úžasnej stroj, ten mě teda bude ležet v hlavě
Ale myslím, že ten Rex by se vyplatil tak o desítku levnější, bo před koupí bych určo nejprv nechal změřit rám a vidle-nějak na mě nepůsobil věrohodně.
Jo, a na to, kolik tam měl motorek, tak jich teda doopravdy hezkejch moc nebylo
(lahůdky jako třeba štětkou natřenej rám u motorky za 120 litrů bych teda nečekal, že někdo vezme do prodeje za tuhle cenu)
Ale myslím, že ten Rex by se vyplatil tak o desítku levnější, bo před koupí bych určo nejprv nechal změřit rám a vidle-nějak na mě nepůsobil věrohodně.
Jo, a na to, kolik tam měl motorek, tak jich teda doopravdy hezkejch moc nebylo
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Pavelka je hovado, tam se nesmíš divit ničemu. Doveze bouračkua udělá z toho nepadlou motorku. Zajet se tam podívat a osahat se dá,ale na kup to chce dát pozor.misak39 píše:Dneska jsem videl v Olomouci u Pavelky toho Rexa se šroubem (o pár stránek dřív je fotka s Kanxovým červeným kroužkem u toho "vylepšení") Popravdě, tváří se jako hezkej, ale má čerstvě lakovanou nádrž a to dost neuměle, zedřenej dekl altíku, ty šroubiska na motor jsou taky dělaný doma pilníkem, navíc se strženým závitem, takže se mi teda moc nezdál. Jinak tam byl 11-ka Zephyr, sic taky padlej, ale tam to aspoň nezakrejvali, byl za nějakech 69 papouchů a ten se mi teda líbil víc. No, a pak tam byla naprosto skvostná W650, úplně úžasnej stroj, ten mě teda bude ležet v hlavě![]()
Jo, a na to, kolik tam měl motorek, tak jich teda doopravdy hezkejch moc nebylo(lahůdky jako třeba štětkou natřenej rám u motorky za 120 litrů bych teda nečekal, že někdo vezme do prodeje za tuhle cenu)
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<