Videl jsem ze tam davaji maly filtr, ale take jsem videl, ze je vydech uplne uzavren a jako posledni jsem videl vydech spojeny hadickou do vycka pro nalevani oleje, ale vubec nevim cim je to dany nebo jestli je to jedno?
ZRX II
- blackbiker
- Easy rider

Prosim nema nekdo informace o uprave vydechu klikove hridele po vyjmuti airboxu a montazi primych filtru?
Videl jsem ze tam davaji maly filtr, ale take jsem videl, ze je vydech uplne uzavren a jako posledni jsem videl vydech spojeny hadickou do vycka pro nalevani oleje, ale vubec nevim cim je to dany nebo jestli je to jedno?
ZRX 1200 black
malý filtr proč ne, uzavírat nedoporučuji- jak to nedýchá tak trpí gufera, natáhnout to do víčka oleje je pěkná capina- je to stejný prostor z kterého to vede- takže to je vlastne od kliky obloukem ke klice, hlavně aby tam nemohla vodablackbiker píše:Prosim nema nekdo informace o uprave vydechu klikove hridele po vyjmuti airboxu a montazi primych filtru?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
prověř si v Asku rok výroby dle VIN. V roce 2006 se S-ka nedělali, mám pocit že poslední jsou z roku 2004. Ale je fakt že pěkných pás kousků zůstalo ležet ve skladech a doprodávaly se pár let (moje je taky prodaná až 2005).ZdrahyZX9R píše:http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html neváhej
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
http://www.zrxocboard.com/board/showthr ... ght=plates
http://www.zrxocboard.com/board/showthread.php?t=14475
tyhle úpravy se dělaj pro lepší točivost a lepší laditelnost podtlaků, když si zadáš: crank case ventilation
tak si máš možnost vybrat!!!
Další a související úprava je zaslepení reed valve covers ( octopus piping ) je to propojené s karburátory - blabla - snižuje to emise a japonské verze Rexů to nemaj v Americe frézované dekly prodává Ivan performance parts.viz obrázky:
reed valve covers: (thread: cam cover-block off plates)

octopus piping:

(The information again if you want to go with Ivan's block of plates.
The whole set including instructions Ivan's Plates,Grommet's,cap"s and gaskets are £32 including postage and package,from S G motorsports.
Sounds like and pretty good deal to me.
Anyway if anyone is interested, their telephone number is 02392 789823.
S G,delivered mine in two days.)
Je to osazováno spolu s Muzzy výfuky - protože z obsahu Muzzy Ti pošle jen výfuky a nechá Tě na holičkách: číli nedostaneš komplet řešení s nastavením - pak si dokoupíš "kit" a teprve potom je to bez much!
Když chceš udělat "dýchání" místo olej šroubu, tak bys měl zaslepit "reed valve covers" a hadičku "dýchání" dát do sání karburátorů...
To jsou čistě teoretické informace...prakticky si musíš ověřit sám. Jak jsem se dočetl, tak Ti dávám... (tyhle překopávky dělat nebudu, páč s Rexem nezávodím, mám ho na ježdění a ne na "rozebírání".
http://www.zrxocboard.com/board/showthread.php?t=14475
tyhle úpravy se dělaj pro lepší točivost a lepší laditelnost podtlaků, když si zadáš: crank case ventilation
tak si máš možnost vybrat!!!
Další a související úprava je zaslepení reed valve covers ( octopus piping ) je to propojené s karburátory - blabla - snižuje to emise a japonské verze Rexů to nemaj v Americe frézované dekly prodává Ivan performance parts.viz obrázky:
reed valve covers: (thread: cam cover-block off plates)

octopus piping:

(The information again if you want to go with Ivan's block of plates.
The whole set including instructions Ivan's Plates,Grommet's,cap"s and gaskets are £32 including postage and package,from S G motorsports.
Sounds like and pretty good deal to me.
Anyway if anyone is interested, their telephone number is 02392 789823.
S G,delivered mine in two days.)
Je to osazováno spolu s Muzzy výfuky - protože z obsahu Muzzy Ti pošle jen výfuky a nechá Tě na holičkách: číli nedostaneš komplet řešení s nastavením - pak si dokoupíš "kit" a teprve potom je to bez much!
Když chceš udělat "dýchání" místo olej šroubu, tak bys měl zaslepit "reed valve covers" a hadičku "dýchání" dát do sání karburátorů...
To jsou čistě teoretické informace...prakticky si musíš ověřit sám. Jak jsem se dočetl, tak Ti dávám... (tyhle překopávky dělat nebudu, páč s Rexem nezávodím, mám ho na ježdění a ne na "rozebírání".
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Hasičské "S"
marek píše:prověř si v Asku rok výroby dle VIN. V roce 2006 se S-ka nedělali, mám pocit že poslední jsou z roku 2004. Ale je fakt že pěkných pás kousků zůstalo ležet ve skladech a doprodávaly se pár let (moje je taky prodaná až 2005).ZdrahyZX9R píše:http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html neváhej
Ono je to skorem jedno, na tuhle masinu jsem koukal uz dááávno - pokud se proklikate primo na toho prodejce, tak ač má mraky motorek, tuhle už docela dlouho nenabízí - ten inzerát zůstal jen na tipmotu. No a navíc já teď jen sedím a čekám až dorazej prachy....je to tam krapet složitější, doufejme že to bude do prvního sněhu....
- DoktorZRX
- Ghostrider

Je to tak, ale bude to podle svodů Japonská verzemarek píše:prověř si v Asku rok výroby dle VIN. V roce 2006 se S-ka nedělali, mám pocit že poslední jsou z roku 2004. Ale je fakt že pěkných pás kousků zůstalo ležet ve skladech a doprodávaly se pár let (moje je taky prodaná až 2005).ZdrahyZX9R píše:http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html neváhej
04

04 Japonská verze

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: Hasičské "S"
Hlavně nic neuspěchat při výběruFishX3 píše:marek píše:prověř si v Asku rok výroby dle VIN. V roce 2006 se S-ka nedělali, mám pocit že poslední jsou z roku 2004. Ale je fakt že pěkných pás kousků zůstalo ležet ve skladech a doprodávaly se pár let (moje je taky prodaná až 2005).ZdrahyZX9R píše:http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html neváhej
Ono je to skorem jedno, na tuhle masinu jsem koukal uz dááávno - pokud se proklikate primo na toho prodejce, tak ač má mraky motorek, tuhle už docela dlouho nenabízí - ten inzerát zůstal jen na tipmotu. No a navíc já teď jen sedím a čekám až dorazej prachy....je to tam krapet složitější, doufejme že to bude do prvního sněhu....
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Re: Tak je rozhodnuto
No praktično je určitě v pohodě, když jsme jeli se Samčusem domů z Jedovnic, tak jsem mu to na dálnici záviděl tu polokapotu, ale Erko je erko, ať si na mě fučí, prostě to je Edie. Chlapi s eSkama sorry.FishX3 píše:Děkuji tímto Mr. KankXovi za předváděčku, v netrpělivém očekávání peněz začínám vybírat vhodný stroj ke koupi. Jedinné co mne trochu nahlodalo, je Eddie vs verze S. Škoda že bude muset zvítězit S (praktično) proti té osobitější variantě.
Máte pěknou, stylovou a ovladatelnou motorku. Pánové gratuluji.![]()
PS: Díky Vám všem za odpovědi na mé dotazy.
For Samčus: Jak jedete na Skalku? Já bych teoreticky jel v sobotu po obědě asi autem, je to hnus v plechovce ale asi to jinak nepůjde. Nemám hadry na takový teploty a nestálost počasí a jet v neděli domů v dešti a zimě, z toho jsem asi malinko vyrost a bolest kolen atd atd. Tak bychom mohli jet jedním autem. Co myslíš???
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem vyvětral a zazimoval Edáska... a když jsem na pumpě zastavil za funglovkou Fárošem, tak mi chlapec polichotil, že mám "docela hezkej šrot"
To jsou mi lichotky! Další důvod, proč si Edáska nechat!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
To ZRX 1984: My bychom chtěli jet určitě v sobotu ráno, tak aby jsme tam byli na oběd. Pokud nebude počasí fakt na H tak jedem na motce. Není špatné počasí, je jen špatně ustrojenej motorkář.
Kdyby bylo hnusně tak pojedem plechovkou ( ale uřčitě dopoledne ) . Tak pak by jsme se v sobotu ráno tady na foru dohodli co a jak. Zatím
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""