FLASTR

Prostě vše o provozu na silnicích...
Odpovědět
Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » stř říj 15, 2008 12:13:21

MARTY píše:
Honza-Zed píše:Svete div se, ale ja zatim zadneho bodika nechytnul... tuk tuk...

Vzdy jsem to ukecal, hlavne telefonovani a nastesti jsem narazil na rozumneho policistu...

Jen cekam zda do roka a do dne mi prijde fotka, kde sem jel okolo radaru na padesatce asi osmdesat... :? Uplne sem na nej zapomel... :(
a mas to overeno ???? ja to taky domlouval a byli i slusni...jiste pokud neni blocek a jen ustne mezi vama tak ok...jinak se to strada aniz bys tusil...
ale male doporuceni ode mne...ani v dobrem umyslu neplatte blokove...nikdy...vzdy podat nejaky odpor a jet pryc...jen se slozenkou...vim o cem mluvim... :wink:
Vzdy to bylo s blockem a abych se vyhnul bodum, tak mi to dal za proslou lekarnicku...

Hehe, musel sem se smat... prosla lekarnicka u mesic stareho auta... :lol:

Jednou bez blocku... Mel sem firemni auto s kterym sem nejezdil a chytli me za proslou technickou... jinak nikdy...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

m.i.n.a.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.i.n.a.r » stř říj 15, 2008 12:48:09

Motors: težko říct, ale u jiných cedulí jsem si toho nevšiml, je to jen u některých tak nevím no, ale kažfopadně mi nic nepřišlo a o body jsem nepřišel
Next year, next spring, next level - Kawasaki ER-6N

FishX3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FishX3 » úte říj 21, 2008 01:28:03

KorenER5 píše:
Motors píše:
m.i.n.a.r píše:Já sem taky bez trestného bodu, což se docela divím, no a hlavně tomuto:

Při nájezdu od Brna do Svitav (kdo zná tak ví) nějak sem si nevšiml cedule Svitavy a kousiček dál je radar kterej meri okamzitou a hodi to na display no a je tam i kamera, radar mi ukazal asi 96km/h ale ted sem se ptal a sem cistej, tak nevim no.... (bylo to v autě a asi ve dvě ráno)
Nebude to tím, že to co se jeví jak kamera je jen daný radar a je to jen informativní zobrazení?
To já právě nevím, jestli je to kamera nebo radar...ale ta cedule, jak na tom skáče aktuální rychlost je informativní, ta jo, ale co ta kamera co je nad tím to taky nevím. Např. v Hevlíkovicích, před Žamberkem, kdo zná ví, tak tam je taky ta kamera...tak nevím co s tím, jedu tam radši vždycky 50.. :-) a je klid... ;-)

Jestli někod víte, na co tam je ta kamera, tak sem s tím... :-) 8-) THX 8-)

Je to prosté, tyhle radary jsou ve více provedeních :
1. měří a fotí (je jich po málu) - většinou takové budky ale já mám ny mysli ceduli co promítá rychlost - bejvá tam takové okénko - asi infra přísvit + kamera, protože jsem to neviděl zablesknout jako u těch pixel (např když se jede z kokořínska na mělník - vždycky tam stahuju clonu, abych oslněn neohrozil účastníky provozu)
2. měří a mají kameru - standardně jde o maketu - je to snad každá podobná instalace kterou potkáš v kdejakým prdelákově - dnes se dost i ujalo využití "měřící služby" - tj buď do města přijede měřící a fotící auto radar a ve spolupráci s MP udělají zátah, nebo si město pronajme nějaký typ radar cedule - ty se ale používají jako informativní a navíc to sbírá data, která se přes bluetooth dají vysosat - pak se zjistí hustota provozu, rychlosti apod - žádné jiná info o průjezdech to neumí zapsat. K těmto cedulím se také montují makety kamer.

Koren
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Koren » úte říj 21, 2008 16:05:46

ahahahaha..... 8)

to je dobré vědět.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Díkec! ;-)
Chodí pěšky...zatím... 8-)

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » úte říj 21, 2008 16:52:13

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte říj 21, 2008 18:17:03

sice jsem to překlikával, ale nic zas tak šíleného jem tam neviděl. Co jsem viděl, tak valil na prázdných silnicích, občas postavil nazadek atd. Hovad na motorce s kamerou je myslím na netu 100x víc a větších.
ZX-12R naked

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte říj 21, 2008 18:36:57

sice jsem to překlikával, ale nic zas tak šíleného jem tam neviděl. Co jsem viděl, tak valil na prázdných silnicích, občas postavil nazadek atd. Hovad na motorce s kamerou je myslím na netu 100x víc a větších.
ZX-12R naked

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » úte říj 21, 2008 18:54:16

MMKS píše:
Ten to odsral za ostatní. Asi pro výstrahu. Taky mi jeho jízda nepřipadá ohrožujcí :dontknow:
Buell xb12r
CKC#160

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » úte říj 21, 2008 21:42:43

DoktorZRX píše:Ten to odsral za ostatní. Asi pro výstrahu. Taky mi jeho jízda nepřipadá ohrožujcí :dontknow:
Přesně takhle to komentoval policajt z UK v televizi - trest pro výstrahu ostatním!
Pikoška toho případu je ta, že se borec usvědčil sám, když policii přivedl k důkazním materiálům na netu... :roll:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Koren
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Koren » úte říj 21, 2008 23:01:41

MMKS píše:

přesně tak...je to výstraha pro ostatní "filmaře"... :-)
ono stačí, že ve Švédsku pořád lítá GHOSTRIDER... :-) už jsem si myslel, že je mrtvej, ale vylezl jeho novej filmek, takže..... :-) 8-)

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř říj 22, 2008 18:42:35

hod sem odkaz...ma ho rad :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MajaZRX
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od MajaZRX » stř říj 22, 2008 18:54:41

Před 14dny mě chytli pod buchlákama,všechno v pohodě jen ty okruhový gumy bez silniční homologace jim nedali pokoj.Ze dvou litrů jsem to ukecal na litr.Takže to byli moje poslední.
Černá Mamba 1200
Z 500

Koren
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Koren » stř říj 22, 2008 19:49:29

MARTY píše:hod sem odkaz...ma ho rad :D
héj, rád bych...taky to sháním někde na sosnutí... :-) viděl jsem na to upoutávku v novinách, že to jako "vychází" a bylo u toho napsáno...něco v tom smyslu, že bláznivý motorkář....přitom frajer...se tam na těch Policajtech hezky mastí.... :-D :-D se divím, že ještě nebručí...teda dlouho nebyl viděl....kdo ví co se u dělo? :-D :-D :-D :-D

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » stř říj 22, 2008 20:05:56

MARTY píše:hod sem odkaz...ma ho rad :D
Hustej řízek! :twisted:

Malá ochutnávka :arrow: Ghost Rider - Fuck Police ...jestli to je teda on... :P

Jinak :arrow: http://www.ghostridermovie.net/start.html
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********