Netolice-kemp Podroužek
-
- Ghostrider
Takže zde je sobotní prográma:
Hošťálkoic motomuzeum v Č.B.-majitel Kawy W 650 se side s kterou jel do Pekingu.
Znovu otevřená restaurace Masné krámy,která je nedaleko.
Muzeum Pořežany-k vidění téměř vše,od pekáče po náklaďák na dřevoplyn.
A pak je tu samozřejmě Hluboká-zámek nebo zoo.
Pro ty kteří budou chtít jezdit:Netolice,Lhenice,Český krumlov,Vyšší brod,Volary,Prachatice(oblíbené Libínské sedlo) a zpět.Podle potřeby můžu nějaký km přidat.
Hošťálkoic motomuzeum v Č.B.-majitel Kawy W 650 se side s kterou jel do Pekingu.
Znovu otevřená restaurace Masné krámy,která je nedaleko.
Muzeum Pořežany-k vidění téměř vše,od pekáče po náklaďák na dřevoplyn.
A pak je tu samozřejmě Hluboká-zámek nebo zoo.
Pro ty kteří budou chtít jezdit:Netolice,Lhenice,Český krumlov,Vyšší brod,Volary,Prachatice(oblíbené Libínské sedlo) a zpět.Podle potřeby můžu nějaký km přidat.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jaká teda bude cena za víkend a co bude zahrnovatkafkalibor píše:...na pátek nebudu objednávat večeři,stejně se budete slejzat jak šváby na pivo,jinak t.č. sem na sebe psal tak od pátka volat jen na něj,bo po ránu jedu z Práglu na jih.

Předem dík za info!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
v kolik chcete vyrazit do toho muzea?Ja musim v sobotu uz tak v 8-8.30,vyrazit do Pisku na streleckou soutez,kde budu asi tak do 12h,podle situace,pak vyrazim bud rovnou do ty Bechyne.Nebo kdyz bude nekdo dalsi krome Huntera jet mrknout na ty STUNTRIDERY tak se muzu nekde zastavit a muzem jet do ty Bechyne spolecne,oni by tam meli dorazit tak ve 14h.
zx6r03
-
- Ghostrider
Víš co kámo ,to můžem domluvit zejtra a popřípadě operativně změnitmarenak píše:v kolik chcete vyrazit do toho muzea?Ja musim v sobotu uz tak v 8-8.30,vyrazit do Pisku na streleckou soutez,kde budu asi tak do 12h,podle situace,pak vyrazim bud rovnou do ty Bechyne.Nebo kdyz bude nekdo dalsi krome Huntera jet mrknout na ty STUNTRIDERY tak se muzu nekde zastavit a muzem jet do ty Bechyne spolecne,oni by tam meli dorazit tak ve 14h.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
- Ghostrider
Hele Zdrahy co to máš za nemoc ?Skvrnitej tyfus,malárii,černej kašel,tuberkulózu nebo jenom nechucus?Jedinou platnou omluvenku má VW a ti co pracují,jinak sou to kecy.ZdrahyZX9R píše:Já se nehlásil, netuše jak to dopadne v práci a tak a nakonec to dopadlo tak, že jsem nemocnej. Bohužel tím pádem nedorazíme ani plechovkou, jak jsem tak nějak plánovalhezky si to užijte a opatrně, už to bude klouzat!
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Vauuu mno tak to nás tam moc nebude!!!Jak to tak vypadá tak já zejtra vyjíždáím kolem 15 hodiny z Mělníka,Kanx se mi neozývá tak asi povalim sám,kdyby jel někdo z práglu kolem půl čtvrté tak dejte echo rád se sněkym svezu přeci jen to líp utíká! 

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit