můj rex, že není rex?
ZRX II
Rudormi
Tvůj REX je REX, Doktorův REX je REX, Mildův REX je REX můj REX je REX
všecha ZRX jsou REX
jen ZRX 1100R v zeleno bílo fialové je oficiální replka Eddie Lawson 
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Re: Rudormi
já vím, já to chtěl jen slyšetZdrahyZX9R píše:Tvůj REX je REX, Doktorův REX je REX, Mildův REX je REX můj REX je REXvšecha ZRX jsou REX
dík
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- DoktorZRX
- Ghostrider

Já to taky rád slyšímrudormi píše:já vím, já to chtěl jen slyšetZdrahyZX9R píše:Tvůj REX je REX, Doktorův REX je REX, Mildův REX je REX můj REX je REXvšecha ZRX jsou REX
![]()
dík
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Pro majitele škrcených jedenáctek..
Tak už mi to konečně jede tak jak má.A bylo to víčkama karbeců,měli nálitky a tak šoupátko nemohlo pořádně navrch.Stačilo odbrousit a trošku přidat na bohatosti,prý jsem to měl z neznámeho důvodu moc chudý.
Rozjezd je lepší,před tím se to zakuckávalo a do 5,5tis/ot. to jelo nevýrazně a pak přišel kopanec.
Ted to jede už líp od spodu,rychleji se to vytáčí(např.160tam je rychleji)vykon je rozložen rovnoměrněji-kopanec v 5,5otáčkách zmizel.
Spokojenost
Rozjezd je lepší,před tím se to zakuckávalo a do 5,5tis/ot. to jelo nevýrazně a pak přišel kopanec.
Ted to jede už líp od spodu,rychleji se to vytáčí(např.160tam je rychleji)vykon je rozložen rovnoměrněji-kopanec v 5,5otáčkách zmizel.
Spokojenost
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
Měl jsem ji prasklou,už je to opraveno.prý neojedinělá závada!!!!A ted to má divný zvukmilda píše:A Ty jí máš prasklou?PajaZR píše:Pánové,měli jste někdo prasklou přepážku ve výfuku??
Kup si laďák a máš pokoj!!To se vyplatí,jak by řekl Horst Fuchs..
Nerezáky bych bral ale ta cena
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo. SuperrrrrrrrrrrrrrrrrZdrahyZX9R píše:Tvůj REX je REX, Doktorův REX je REX, Mildův REX je REX můj REX je REXvšecha ZRX jsou REX
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909