Takže antipich ve výbavě určitě ano, ale jen ten, kterýmu ještě neprošla záruční doba!
Defekt
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
info ze servisu
Antipich, ať už pěna nebo mlíko je hodně závislý na svojí garančce, tzn., jestli svůj antipich vozíte pod sedlem 2 roky s tím, že "jsem na defekt připraven", tak pozor - opak je pravdou! Prošlej antipich je už fakt jen smradlavý mlíko, který jde navíc špatně čistit a jeho těsnící schopnosti už nejsou zdaleka tak "anti"! Neprošlý antipich nezanechá na gumě ani na disku nic a když něco, tak to jde jedním tahem dolů. Pozor jen na pobryndání zvenku - to je pak hnusná žvejka...
Takže antipich ve výbavě určitě ano, ale jen ten, kterýmu ještě neprošla záruční doba!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Těch produktů je celá řada, takže balení od balení, popř. výrobce od výrobce tu dobu bude mít jinou i jinde na obalu. Každopádně tam uvedena určitě je! Nepsané pravidlo říká - antipich do roka buď použít nebo vyhodit a koupit nový!MICHALIS TSIOLAS píše:OK, dobra rada, nevedel jsem, ze ma omezenou dobu ucinnosti. Jak je ta zarucni doba dlouha a kde je na nadobce uvedene datum vyroby
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- DoktorZRX
- Ghostrider

Ale oparrně při prvních kilometrech, protože to skáče jako koza, než se to ojezdí. Já mám antipich 3 rokyZ. píše:to by člověk nevěřil čemu se přiučí ... odpoledne vyhážu všechny staré antipichy ...
Mimochodem, zadní guma je profi opravena zevnitř, v dirce je hříbek, pro jistotu podlepena, vyvážena.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider