pancířky HEL, hromadně!

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Odpovědět
Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » ned zář 07, 2008 17:45:22

Tak hadice jsou objednaný a zadaný do výroby. Předpokládaná doba výroby k dodání 5 - 7 dní, cena za kompletní set by měla být cca 3600,- Kč - 10% sleva = 3200,- Kč. Set bez spojky (Zdrahy) - 1000,- Kč = 2200,- Kč. Podložky a šrouby v ceně.

4 KankX: když by jsi to chtěl a zadalo by se to dodatečně k objednávce, tak rozdíl ceny by v podstatě nebyl, když by dělali později jednu sadu bude cena horší! Zítra během dopoledne bych tam musel zavolat, aby se to stihlo, takže dej vědět! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned zář 07, 2008 18:14:40

Ladis píše:Tak hadice jsou objednaný a zadaný do výroby. Předpokládaná doba výroby k dodání 5 - 7 dní, cena za kompletní set by měla být cca 3600,- Kč - 10% sleva = 3200,- Kč. Set bez spojky (Zdrahy) - 1000,- Kč = 2200,- Kč. Podložky a šrouby v ceně.

4 KankX: když by jsi to chtěl a zadalo by se to dodatečně k objednávce, tak rozdíl ceny by v podstatě nebyl, když by dělali později jednu sadu bude cena horší! Zítra během dopoledne bych tam musel zavolat, aby se to stihlo, takže dej vědět! ;)
jak jsem psal, kdyz ta cena nebude vyrazne vyssi jak za verzi co bere treba Chose, tak je beru (cerne) bez spojky ! ... Takze predpokladam ze by cena mela byt podobna jako ma tady v tom prispevku Zdrahy... proste do 2500,- jdu do toho.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon zář 08, 2008 09:17:22

Volal jsem tam a bylo mi řečeno, že variantu "D" ještě na pančířkách nikomu nedělali a cena by byla asi o 600,- vyšší, než u varianty "B", takže asi nic, co? :?

Jinak pánové, potřebuju zjistit, jestli a když ano, tak jak jsou zahlý banja na spojce :?: :?: :?:

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon zář 08, 2008 09:25:02

Ladis píše:Volal jsem tam a bylo mi řečeno, že variantu "D" ještě na pančířkách nikomu nedělali a cena by byla asi o 600,- vyšší, než u varianty "B", takže asi nic, co? :?

Jinak pánové, potřebuju zjistit, jestli a když ano, tak jak jsou zahlý banja na spojce :?: :?: :?:
ty me serou :-( ...nemam rad mega bastl :? Nicmene, mi objednej tu variantu s dvema hadickama od packy bez spojky (doufam ze je to za tech 2200,-), kdyz se mi to nebude libit tak to vyhodim... v cerne. diky
----- (W) -----
young oldtimer

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon zář 08, 2008 10:48:17

KankX píše:ty me serou :-( ...nemam rad mega bastl :? Nicmene, mi objednej tu variantu s dvema hadickama od packy bez spojky (doufam ze je to za tech 2200,-), kdyz se mi to nebude libit tak to vyhodim... v cerne. diky
Údajně se většinou dělají pancířky jen v "béčku" a prej z bezpečnostních důvodů to tak musí mít okruhovky, který jinak nepustí do závodů...nevím. Budeš mít teda "B" v černé bez spojky! ;)

:idea: A co ty banja na spojce - fakt bych to potřeboval nutně vědět, ať se to neprotahuje, můžete se někdo juknout :?:
blackbiker píše:...a u spojky nevim jak by se mohla vymenit jen ta hadicka, protoze je natvrdo napojena na tu trubicku.
Obrázek
zrejme se to teda asi musi vymenit cely
Z tohoto taky nejsem nejchytřejší... :roll:

Takže jak s tou spojkou, dokud mi to tady někdo nenapíšete, tak objednávka stojí... :!:

blackbiker
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od blackbiker » pon zář 08, 2008 15:41:45

Ladis píše: :idea: A co ty banja na spojce - fakt bych to potřeboval nutně vědět, ať se to neprotahuje, můžete se někdo juknout :?:
blackbiker píše:...a u spojky nevim jak by se mohla vymenit jen ta hadicka, protoze je natvrdo napojena na tu trubicku.
Obrázek
zrejme se to teda asi musi vymenit cely
Z tohoto taky nejsem nejchytřejší... :roll:

Takže jak s tou spojkou, dokud mi to tady někdo nenapíšete, tak objednávka stojí... :!:
spojkova hadicka se musi vymenit cela vcetne te kovove trubicky (proto musi byt tak dlouha 110cm) a banjo na konci te trubicky vypada takhle

Obrázek

snad vam to pomuze :?
ZRX 1200 black

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon zář 08, 2008 16:14:10

Délku spojkové hadice mám nahlášenou 110 cm, co potřebuju ale ještě vědět, jestli jsou banja na spojce zahnutý. Z této poslední fotky to ale vypadá, že spodní (u spojky) bude rovný a na páčce taky, nebo na páčce zahlý :?:
CO VŠECHNO TEDA VYŽADUJE SPOJKOVÁ HADICE :?:

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pon zář 08, 2008 21:47:11

Ladis píše:Délku spojkové hadice mám nahlášenou 110 cm, co potřebuju ale ještě vědět, jestli jsou banja na spojce zahnutý. Z této poslední fotky to ale vypadá, že spodní (u spojky) bude rovný a na páčce taky, nebo na páčce zahlý :?:
CO VŠECHNO TEDA VYŽADUJE SPOJKOVÁ HADICE :?:
jako fotografický teoretik bych řekl: spojková hadice - u páčky stejně jako brzdovky a dole jen malý úhel, nebo přímé...tak si to vyžeru sám...no a??? Aby to nebylo na mě, že se neobjednaj...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

blackbiker
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od blackbiker » úte zář 09, 2008 08:51:52

original spojka maj tento tvar

Obrázek

brzda dve hadice alternativni reseni

Obrázek

spojka cela v hadicce ma dole mirne zahle banjo

Obrázek
ZRX 1200 black

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » úte zář 09, 2008 09:14:17

blackbiker píše:original spojka maj tento tvar

Obrázek

spojka cela v hadicce ma dole mirne zahle banjo

Obrázek
Takže spojkový hadice budou dle těchto obrázků - horní banjo s vyhnutím dolů a spodní úplně rovné = OBJEDNÁVKA POTVRZENA A ZADÁNA DO VÝROBY! ;)

PS: Díky blackbikerovi za obětavou instruktáž! ;)

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: nechápu???

Příspěvek od Ladis » úte zář 09, 2008 10:11:58

666S999 píše: !!!SYSTÉM2: obě přední hadice jdou k brzdičům přímo ! BEZ ROZDĚLOVAČE!!!
brzda přední: (orientace když sedím na motorce (pravá/levá :lol: )
1.) hadice k pravému brzdiči k brzdové páčce (blíže ...) délka 38 (od páčky k roz...)+42 (rozděl-brzdič) = 80 centimetrů
2.) hadice k levému brzdiči ( o "brýle" - rozteč předních vidlí cca 25 cm delší !) + 80 cm = cca 105 cm

hadici 2.) jsem dal od oka...SOUHLASÍTE S DÉLKAMA???

JÁ SI VYMÝŠLÍM: chci hadice tak jak je v tomhle příspěvku, jen nevím přesně hadici č.:2
Ladis píše:Chozé, take it easy! ;)
Neber to tak doslovně, samozřejmě počítám s tím, že u systému B je to, jak píšeš, jen jsem to nerozepisoval v jednotlivých rozměrech...prostě to beru tak, že když "B", tak bude délka hadice (cca) hadice 1 + hadice 2!
Teď mi právě došlo, že nebudou obě stejně dlouhý, když jedna jde přes brejle, ale než jsem se zeptal, tak si to doplnil, díky! ;)
TAKŽE, varianta "B" = 1x 80 cm + 1x 105 cm - těch 105 mi prosím někdo potvrďtě a finíto, je jasno a doufám, že DEFINITIVNĚ! ;)
Tak pánové, aby jsme se nenudili, tak je zde další :?: ohledně řešení uvedenýho výše...
Volali mi zpátky s tím, že podle nějakejch tabulek mají Rexe oměřenýho tak, že předek "B" vychází na 78 a 80 cm dlouhý hadice. Samozřejmě to udělají, jak MY budeme chtít. Ptám se ale, aby to bylo co nejlepší (ty jejich míry mají taky nějaký původ), takže jak? Chcete je opravdu tak dlouhý (80 a 105 cm) nebo dáme na tabulky (78 a 80 cm) :?:

OBJEDNÁVKA POZASTAVENA!

Sorry, snad je to poslední věc...nechci jen, aby jste mě potom těma pokurv... hadicema umlátili! :twisted:

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte zář 09, 2008 20:52:20

kdyz jsem se tak na to koukal, tak bych rekl ze by mi spis vyhovovali ty jejich miry (78 a 80cm) ...takze ja bych chtel ty.
----- (W) -----
young oldtimer

blackbiker
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od blackbiker » úte zář 09, 2008 21:32:02

Ladis píše: Tak pánové, aby jsme se nenudili, tak je zde další :?: ohledně řešení uvedenýho výše...
Volali mi zpátky s tím, že podle nějakejch tabulek mají Rexe oměřenýho tak, že předek "B" vychází na 78 a 80 cm dlouhý hadice. Samozřejmě to udělají, jak MY budeme chtít. Ptám se ale, aby to bylo co nejlepší (ty jejich míry mají taky nějaký původ), takže jak? Chcete je opravdu tak dlouhý (80 a 105 cm) nebo dáme na tabulky (78 a 80 cm) :?:

OBJEDNÁVKA POZASTAVENA!

Sorry, snad je to poslední věc...nechci jen, aby jste mě potom těma pokurv... hadicema umlátili! :twisted:
Nechci moc zasahovat jelikoz jsem si nic neobjednal, ale tech 105 je opravdu moc. Nevim jak moc na ty hadicky spechate, ale pokud by jste s objednavkou vydrzeli tak vam moho dat presne rozmery az mi dorazi komplet set hadic primo na REXE (predni B,zadek, spojka), ktere jsou na ceste z USA (tam je problem s celnim uradem, protoze to tam muzou pozdrzet 1 den nebo take 3 tydny)
ZRX 1200 black

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte zář 09, 2008 22:50:45

blackbiker píše:
Ladis píše: Tak pánové, aby jsme se nenudili, tak je zde další :?: ohledně řešení uvedenýho výše...

OBJEDNÁVKA POZASTAVENA!

Nechci moc zasahovat jelikoz jsem si nic neobjednal, ale tech 105 je opravdu moc. Nevim jak moc na ty hadicky spechate, ale pokud by jste s objednavkou vydrzeli tak vam moho dat presne rozmery az mi dorazi komplet set hadic primo na REXE (predni B,zadek, spojka), ktere jsou na ceste z USA (tam je problem s celnim uradem, protoze to tam muzou pozdrzet 1 den nebo take 3 tydny)
tak to bych i počkal a sfotil koncovky a obšleh délky...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » stř zář 10, 2008 08:53:36

Tu chvilku už vydržím - pokud ale nabízí typizovanou délku 78-80 na Rexe, tak k tomu asi mají důvod. Pokud za tu délku ručí, moc bych se toho nebál..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Odpovědět