FI KONTROLKA | ZX6R 06

TomBiker
Kontaktovat uživatele:

FI KONTROLKA | ZX6R 06

Příspěvek od TomBiker » úte čer 17, 2008 23:38:55

Chtel bych se zeptat zkusnejsich, jestli nevedi co znamena FI kontrolka. Vim ze to je neco se vstrikovanim, ale jak jsem slysel mela by pred nastartovanim blikat a pak zhasnout, ale me pri jizde neustale sviti. Je to vporadku, nebo se jedna o signalizaci nejakeho problemu? diky

moto: kawasaki zx-6R 2006
Obrázek

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Re: FI KONTROLKA | ZX6R 06

Příspěvek od Zdrahy » stř čer 18, 2008 07:48:34

TomBiker píše:Chtel bych se zeptat zkusnejsich, jestli nevedi co znamena FI kontrolka. Vim ze to je neco se vstrikovanim, ale jak jsem slysel mela by pred nastartovanim blikat a pak zhasnout, ale me pri jizde neustale sviti. Je to vporadku, nebo se jedna o signalizaci nejakeho problemu? diky

moto: kawasaki zx-6R 2006
V pořádku to určitě není. Nějakým dvojhmatem by jsi se měl dostat do modu kde se ti na displeji ukáže chybový kód. (ten dvojhmat bude v servisní příručce, já mám jen na 07 a ještě ne u sebe..). Určitě bych to nechal diagnostikovat, i když nejčastěji se stává že si někdo dá laďák a neřeší přívěru, která potom hlásí chybu. (buď tam není, nebo nefunguje jak má)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

TomBiker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomBiker » stř čer 18, 2008 10:16:54

Jasny diky za odpoved. bohuzel manual nemam, takze netusim jakym dvojhmatem. Kazdopadne ladak tam je (mivv). Takze jak rikas je to dost mozny, ze to je tim. Hodim to urcite do servisu at se na to mrknou. A jeste posledni dotaz, cemu tento fakt muze skodit? resp. jaky to ma vliv na moto? Nevim jestli to je s tim spojene, ale za mesic jsem musel asi 3krat dobijet batrku, muze to byt spojene s tim? diky
Obrázek

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » stř čer 18, 2008 10:55:22

Na zjisteni chyby servis nepotrebujes. Servisak tu urcite nekdo z klubaku ma, tak hledej. Staci provest ten tajnej hmat a sam se dozvis jestli je to jen tim ladakem nebo i necim jinym. Baterku bych usuzoval spis stari. Je mozny, ze uz to bude chtit novou, ale nejdriv bych zjistil co indikuje to FI a pak vymyslel dal :wink: PS:Neboj se toho a zkus to sam. Neni to zas tak slozity. A kdyz to nedas, tak do servisu to muzes odvezt vzdycky :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

TomBiker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomBiker » stř čer 18, 2008 12:18:56

Elvis. píše:Na zjisteni chyby servis nepotrebujes. Servisak tu urcite nekdo z klubaku ma, tak hledej. Staci provest ten tajnej hmat a sam se dozvis jestli je to jen tim ladakem nebo i necim jinym. Baterku bych usuzoval spis stari. Je mozny, ze uz to bude chtit novou, ale nejdriv bych zjistil co indikuje to FI a pak vymyslel dal :wink: PS:Neboj se toho a zkus to sam. Neni to zas tak slozity. A kdyz to nedas, tak do servisu to muzes odvezt vzdycky :wink:
ok jdu zkouset, kdyby naohodu nekdo mel ten manual, necht sem napise to "heslo" 8) jinak baterka je nova z 07micky :?
Obrázek

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » stř čer 18, 2008 12:31:30

Stacilo dat hledat na foru a nasel bys tenhle odkaz:

http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... anual+zx6r :wink: :D
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř čer 18, 2008 14:23:04

nevim jestli ma tahle 6tka standartne priveru ve vyfuku, ale pokud se tam da ladak, ktery je bez privery, pak FI sviti... protoze privera "nepriveruje" :wink:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

TomBiker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomBiker » stř čer 18, 2008 17:24:54

Elvis. píše:Stacilo dat hledat na foru a nasel bys tenhle odkaz:

http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... anual+zx6r :wink: :D
diky, uz jsem to stahl...ale jsem asi slepej, tu kombinaci tam zaboha nemuzu najit :roll: :(
Obrázek

lukas.01
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas.01 » stř čer 18, 2008 18:23:31

podívej se na poslední příspěvek na této stránce od Vládi
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... c&start=30
mám dojem že se o tom tady zmiňoval i Honza-Zed, ten má možná i manuál
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv čer 19, 2008 08:49:54

Honzovi Zedu jsem i volal, ale manual nema. Je to vokurka a se vsim jezdi do servisu :-D

Jinac si dej vazne ten obraze do pr*ele. Strasne me to se*e. At si admini rikaj co chtej ze je to povoleny, ale forum je pak strasne neprehledny a zbytecne natazeny a ten obrazek je uplne o nicem...

A k veci. Nevim kde to v tom manualu je, ale urco to tam je. Chce to jen hledat. Ja kvuli tomu ten manual stahovat nebudu :-) Lada Cermak (manzel Janykawy) to tu nekde psal a asi by ti umel i poradit, ale on na forum moc nechodi a Janu sem tu ted taky chvili nevidel.

Toz tak :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

TomBiker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomBiker » čtv čer 19, 2008 10:35:03

Elvis. píše:Honzovi Zedu jsem i volal, ale manual nema. Je to vokurka a se vsim jezdi do servisu :-D

Jinac si dej vazne ten obraze do pr*ele. Strasne me to se*e. At si admini rikaj co chtej ze je to povoleny, ale forum je pak strasne neprehledny a zbytecne natazeny a ten obrazek je uplne o nicem...

A k veci. Nevim kde to v tom manualu je, ale urco to tam je. Chce to jen hledat. Ja kvuli tomu ten manual stahovat nebudu :-) Lada Cermak (manzel Janykawy) to tu nekde psal a asi by ti umel i poradit, ale on na forum moc nechodi a Janu sem tu ted taky chvili nevidel.

Hej ten obrazek! prej o nicem, to je nase new koleksn tricek pro tuto sezonu (motobikers-klub.cz) Tak opatrne jo?! :D Jinac diky za snahu pomoct, ale asi to vypada ze to stejne hodim do servisu, pac ted jsem zjistil ze muzu vyhodit i baterku. Nevim jestli to s tim ma neco spolecnyho, ale pred mesicem jsem ji kupoval jako novou. Jinac je i dost mozny ze to FI bude tim ladakem no. Jen nevim co to znamena v praxi... ze tam neni privera :roll:
Obrázek

BOB
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOB » čtv čer 19, 2008 15:39:02

TomBiker píše:
Elvis. píše:Honzovi Zedu jsem i volal, ale manual nema. Je to vokurka a se vsim jezdi do servisu :-D

Hej ten obrazek! prej o nicem, to je nase new koleksn tricek pro tuto sezonu (motobikers-klub.cz) Tak opatrne jo?! :D Jinac diky za snahu pomoct, ale asi to vypada ze to stejne hodim do servisu, pac ted jsem zjistil ze muzu vyhodit i baterku. Nevim jestli to s tim ma neco spolecnyho, ale pred mesicem jsem ji kupoval jako novou. Jinac je i dost mozny ze to FI bude tim ladakem no. Jen nevim co to znamena v praxi... ze tam neni privera :roll:
Nechctěl jsem moc mrd.t do toho obrázku v podpisu (nějak mi to nevadilo), ale tady jsi na stránkach CZECH KAWASAKI CLUBU (www.kawa.cz) :twisted:

Sorry OT
ZX-9R 2002
CKC #41 :)

TomBiker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomBiker » čtv čer 19, 2008 15:58:49

BOB
No jo furt, ja vim ze se tady na me hned kazdej ortodoxni clen CKCka slitne, ale berte to tak ze prezentuju nas klub... kde mame taky...ehm jednu kawu :D jo jinak OT: nemel jsi nahodou driv zx6R 98-99, pac od nekoho kdo mel stejnej nick jsem ji mel kdysi davno kupovat :lol:
Obrázek

BOB
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOB » čtv čer 19, 2008 16:20:37

TomBiker píše:BOB
No jo furt, ja vim ze se tady na me hned kazdej ortodoxni clen CKCka slitne, ale berte to tak ze prezentuju nas klub... kde mame taky...ehm jednu kawu :D jo jinak OT: nemel jsi nahodou driv zx6R 98-99, pac od nekoho kdo mel stejnej nick jsem ji mel kdysi davno kupovat :lol:
Taky si myslim, že od někoho se stejným nickem si jí měl koupit :). Nekoupil jsi náhodou R6?
ZX-9R 2002
CKC #41 :)

TomBiker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomBiker » čtv čer 19, 2008 23:11:14

No jasny no..jakmile jsem videl to bydliste, myslel jsem si ze to budes ty. V ty dobe me do toho neco vlezlo, takze masinu jsem pak koupil o neco dyl... nakonec taky zx6R 98mu.. R6 byla potom :D
Obrázek

Odpovědět