FI KONTROLKA | ZX6R 06
FI KONTROLKA | ZX6R 06
Chtel bych se zeptat zkusnejsich, jestli nevedi co znamena FI kontrolka. Vim ze to je neco se vstrikovanim, ale jak jsem slysel mela by pred nastartovanim blikat a pak zhasnout, ale me pri jizde neustale sviti. Je to vporadku, nebo se jedna o signalizaci nejakeho problemu? diky
moto: kawasaki zx-6R 2006

Re: FI KONTROLKA | ZX6R 06
V pořádku to určitě není. Nějakým dvojhmatem by jsi se měl dostat do modu kde se ti na displeji ukáže chybový kód. (ten dvojhmat bude v servisní příručce, já mám jen na 07 a ještě ne u sebe..). Určitě bych to nechal diagnostikovat, i když nejčastěji se stává že si někdo dá laďák a neřeší přívěru, která potom hlásí chybu. (buď tam není, nebo nefunguje jak má)TomBiker píše:Chtel bych se zeptat zkusnejsich, jestli nevedi co znamena FI kontrolka. Vim ze to je neco se vstrikovanim, ale jak jsem slysel mela by pred nastartovanim blikat a pak zhasnout, ale me pri jizde neustale sviti. Je to vporadku, nebo se jedna o signalizaci nejakeho problemu? diky
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Jasny diky za odpoved. bohuzel manual nemam, takze netusim jakym dvojhmatem. Kazdopadne ladak tam je (mivv). Takze jak rikas je to dost mozny, ze to je tim. Hodim to urcite do servisu at se na to mrknou. A jeste posledni dotaz, cemu tento fakt muze skodit? resp. jaky to ma vliv na moto? Nevim jestli to je s tim spojene, ale za mesic jsem musel asi 3krat dobijet batrku, muze to byt spojene s tim? diky

Na zjisteni chyby servis nepotrebujes. Servisak tu urcite nekdo z klubaku ma, tak hledej. Staci provest ten tajnej hmat a sam se dozvis jestli je to jen tim ladakem nebo i necim jinym. Baterku bych usuzoval spis stari. Je mozny, ze uz to bude chtit novou, ale nejdriv bych zjistil co indikuje to FI a pak vymyslel dal
PS:Neboj se toho a zkus to sam. Neni to zas tak slozity. A kdyz to nedas, tak do servisu to muzes odvezt vzdycky 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ok jdu zkouset, kdyby naohodu nekdo mel ten manual, necht sem napise to "heslo"Elvis. píše:Na zjisteni chyby servis nepotrebujes. Servisak tu urcite nekdo z klubaku ma, tak hledej. Staci provest ten tajnej hmat a sam se dozvis jestli je to jen tim ladakem nebo i necim jinym. Baterku bych usuzoval spis stari. Je mozny, ze uz to bude chtit novou, ale nejdriv bych zjistil co indikuje to FI a pak vymyslel dalPS:Neboj se toho a zkus to sam. Neni to zas tak slozity. A kdyz to nedas, tak do servisu to muzes odvezt vzdycky

Stacilo dat hledat na foru a nasel bys tenhle odkaz:
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... anual+zx6r

http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... anual+zx6r

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
diky, uz jsem to stahl...ale jsem asi slepej, tu kombinaci tam zaboha nemuzu najitElvis. píše:Stacilo dat hledat na foru a nasel bys tenhle odkaz:
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... anual+zx6r![]()

- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
podívej se na poslední příspěvek na této stránce od Vládi
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... c&start=30
mám dojem že se o tom tady zmiňoval i Honza-Zed, ten má možná i manuál
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... c&start=30
mám dojem že se o tom tady zmiňoval i Honza-Zed, ten má možná i manuál
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
Honzovi Zedu jsem i volal, ale manual nema. Je to vokurka a se vsim jezdi do servisu 
Jinac si dej vazne ten obraze do pr*ele. Strasne me to se*e. At si admini rikaj co chtej ze je to povoleny, ale forum je pak strasne neprehledny a zbytecne natazeny a ten obrazek je uplne o nicem...
A k veci. Nevim kde to v tom manualu je, ale urco to tam je. Chce to jen hledat. Ja kvuli tomu ten manual stahovat nebudu
Lada Cermak (manzel Janykawy) to tu nekde psal a asi by ti umel i poradit, ale on na forum moc nechodi a Janu sem tu ted taky chvili nevidel.
Toz tak

Jinac si dej vazne ten obraze do pr*ele. Strasne me to se*e. At si admini rikaj co chtej ze je to povoleny, ale forum je pak strasne neprehledny a zbytecne natazeny a ten obrazek je uplne o nicem...
A k veci. Nevim kde to v tom manualu je, ale urco to tam je. Chce to jen hledat. Ja kvuli tomu ten manual stahovat nebudu

Toz tak

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Hej ten obrazek! prej o nicem, to je nase new koleksn tricek pro tuto sezonu (motobikers-klub.cz) Tak opatrne jo?!Elvis. píše:Honzovi Zedu jsem i volal, ale manual nema. Je to vokurka a se vsim jezdi do servisu
A k veci. Nevim kde to v tom manualu je, ale urco to tam je. Chce to jen hledat. Ja kvuli tomu ten manual stahovat nebuduLada Cermak (manzel Janykawy) to tu nekde psal a asi by ti umel i poradit, ale on na forum moc nechodi a Janu sem tu ted taky chvili nevidel.
Toz tak

- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Nechctěl jsem moc mrd.t do toho obrázku v podpisu (nějak mi to nevadilo), ale tady jsi na stránkach CZECH KAWASAKI CLUBU (www.kawa.cz)TomBiker píše:Hej ten obrazek! prej o nicem, to je nase new koleksn tricek pro tuto sezonu (motobikers-klub.cz) Tak opatrne jo?!Elvis. píše:Honzovi Zedu jsem i volal, ale manual nema. Je to vokurka a se vsim jezdi do servisu
A k veci. Nevim kde to v tom manualu je, ale urco to tam je. Chce to jen hledat. Ja kvuli tomu ten manual stahovat nebuduLada Cermak (manzel Janykawy) to tu nekde psal a asi by ti umel i poradit, ale on na forum moc nechodi a Janu sem tu ted taky chvili nevidel.
Toz takJinac diky za snahu pomoct, ale asi to vypada ze to stejne hodim do servisu, pac ted jsem zjistil ze muzu vyhodit i baterku. Nevim jestli to s tim ma neco spolecnyho, ale pred mesicem jsem ji kupoval jako novou. Jinac je i dost mozny ze to FI bude tim ladakem no. Jen nevim co to znamena v praxi... ze tam neni privera

Sorry OT
ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, že od někoho se stejným nickem si jí měl koupitTomBiker píše:BOB
No jo furt, ja vim ze se tady na me hned kazdej ortodoxni clen CKCka slitne, ale berte to tak ze prezentuju nas klub... kde mame taky...ehm jednu kawujo jinak OT: nemel jsi nahodou driv zx6R 98-99, pac od nekoho kdo mel stejnej nick jsem ji mel kdysi davno kupovat

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41