na "oční", event "krční, ušní, nosní" se dá skočit každý den...ENZO píše:Pořád se mi zdá B-King daleko hezčí.... sorry.

Ale Z1400, není můj šálek kávy, tea, ani alco... JÓ, takhle Rex 1400, vo tom jiná!!!

na "oční", event "krční, ušní, nosní" se dá skočit každý den...ENZO píše:Pořád se mi zdá B-King daleko hezčí.... sorry.
To je věc názoru, já B-Kinga viděl stojícího i jedoucího a je to fakt monstrum, a to se mi líbí. Je to takovej "nahrblej" silák, ale jak říkám, co se mě líbí může bejt pro druhýho vrchol nevkusu.666S999 píše:na "oční", event "krční, ušní, nosní" se dá skočit každý den...ENZO píše:Pořád se mi zdá B-King daleko hezčí.... sorry., páč v "hnusnosti" překonat B-kinga se nikomu jen tak nepovede...sem ho viděl na vlastní OKáčka v Brně (stojícího), a velebnosti: to Vám je ÓBRHNUS...obzvlášť vypečený jsou vejfucky jak blatníky z křižníků dálnic z 50tých let v améru...
.
Ale Z1400, není můj šálek kávy, tea, ani alco... JÓ, takhle Rex 1400, vo tom jiná!!!, ale už tomu nevěřím...
páč dyzajnérský paka jsou naprosto vyjančený takovejma plastykšou, kerejm já už neřeknu tradiční naháč
ano... pro me vrchol nevkusu a levneho plastu z MADE IN CHINAENZO píše:To je věc názoru, já B-Kinga viděl stojícího i jedoucího a je to fakt monstrum, a to se mi líbí. Je to takovej "nahrblej" silák, ale jak říkám, co se mě líbí může bejt pro druhýho vrchol nevkusu.666S999 píše:na "oční", event "krční, ušní, nosní" se dá skočit každý den...ENZO píše:Pořád se mi zdá B-King daleko hezčí.... sorry., páč v "hnusnosti" překonat B-kinga se nikomu jen tak nepovede...sem ho viděl na vlastní OKáčka v Brně (stojícího), a velebnosti: to Vám je ÓBRHNUS...obzvlášť vypečený jsou vejfucky jak blatníky z křižníků dálnic z 50tých let v améru...
.
Ale Z1400, není můj šálek kávy, tea, ani alco... JÓ, takhle Rex 1400, vo tom jiná!!!, ale už tomu nevěřím...
páč dyzajnérský paka jsou naprosto vyjančený takovejma plastykšou, kerejm já už neřeknu tradiční naháč
ja nikdy rexe neponizoval....cti dobre co pisu...rex je super motorka a lide na nich jeste lepsi...nepotapim zadnou masinu...nikde a nikdy...jen jsem psal ze se mi moderni patvary libi vic nez retro....takze......jo ?????Dargas píše:to Marty:
musim se zastat mladochua rict, ze me jakozto mladymu cloveku se vzdycky libilo spis retro nez moderna...
Takze b-king nesaha Rexovi ani po kotniky...
Mártyho občas naseru, i když se mu do toho nechceMARTY píše:me ???? to nejde![]()
![]()
nenaseres nenaseres....neni proc.....ale stojim si za svym666S999 píše:Mártyho občas naseru, i když se mu do toho nechceMARTY píše:me ???? to nejde![]()
![]()
, ale nad ránem se točí do červenýho jak stopětadváca kroska...