čiré blinkry

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Odpovědět
Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

čiré blinkry

Příspěvek od Ladis » pát dub 11, 2008 20:09:04

ZdaRec chlapáci,
prosím vás, rozhodl jsem se malinko "otunit" mašinu a pořídit jí čirý zadní světlo a blinkry. Objednal jsem u Bikers Crown zadní světlo (dokonce mě ještě kontaktovali o přesný typ motorky) a přišlo přesně to, co jsem chtěl, pasuje, prostě super.
Ovšem v případě blinkrů už to taková paráda nebyla. Byl jsem sice mile překvapen, že sklíčka dodali i s žárovkama, ale po chvilce jsem zjistil, že jsou to sklíčka větší a navíc i s jiným uchycením k blinkru, než mám já originál.

http://www.bikerscrown.cz/produkt4030.html)

Mají u blinkrů i tabulku, který sklíčka jsou ke kterejm motorkám, pro Kawasaki je tam jeden typ sklíček pro všechny modely a i tak je to něco úplně jinýho... :cry:
Nevím teď přesně, kdo z vás, ale zde na foru už jsem viděl nějakou mašinu, která měla čirý blinkry...mohli by jste mě prosím poradit, kde sehnat ty pravý?

A ještě jedna otázečka, v případě reklamace (vrácení zboží), dá se s Bikers Crown rozumně domluvit, když jim to pošlu zpátky, jsou schopni mi vrátit peníze, popř. poslat ty správný?

Předem díky za pomoc! :wink:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

domluva...

Příspěvek od 666S999 » pát dub 11, 2008 22:19:26

já jsem s nima řešil reklamaci a v poho, blinkry to ale nebyly...Líná huba, holé neštěstí...v případě, že jsi jim specifikoval co chceš, a nesedí, by Ti to měli vzít zpět, ale jednej svižně, protože to snad platí do 14dnů...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: čiré blinkry

Příspěvek od KankX » pát dub 11, 2008 22:45:03

Ladis píše:ZdaRec chlapáci,
prosím vás, rozhodl jsem se malinko "otunit" mašinu a pořídit jí čirý zadní světlo a blinkry. Objednal jsem u Bikers Crown zadní světlo (dokonce mě ještě kontaktovali o přesný typ motorky) a přišlo přesně to, co jsem chtěl, pasuje, prostě super.
Ovšem v případě blinkrů už to taková paráda nebyla. Byl jsem sice mile překvapen, že sklíčka dodali i s žárovkama, ale po chvilce jsem zjistil, že jsou to sklíčka větší a navíc i s jiným uchycením k blinkru, než mám já originál.

http://www.bikerscrown.cz/produkt4030.html)

Mají u blinkrů i tabulku, který sklíčka jsou ke kterejm motorkám, pro Kawasaki je tam jeden typ sklíček pro všechny modely a i tak je to něco úplně jinýho... :cry:
Nevím teď přesně, kdo z vás, ale zde na foru už jsem viděl nějakou mašinu, která měla čirý blinkry...mohli by jste mě prosím poradit, kde sehnat ty pravý?

A ještě jedna otázečka, v případě reklamace (vrácení zboží), dá se s Bikers Crown rozumně domluvit, když jim to pošlu zpátky, jsou schopni mi vrátit peníze, popř. poslat ty správný?

Předem díky za pomoc! :wink:
no ja bych rekl, ze ty blinkry co mas na motorce nebudou original.... blinkry na kawasaki byli opravdu u ZR7, ZRX, ZX stejne, jen meli ruzne dlouhe "stopky" Dej sem fotku tvych blinkru a povim ti hned co je to zac, ale originaly to nebudou, takze ani vymena sklicek za cire nebude asi realizovatelna, leda ze si tam das cele blinkry jine s cirym slkickem :idea:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » sob dub 12, 2008 11:13:08

Tak možnost, že bych měl neoriginální blinkry fakt vylučuju, ve všech dostupných materiálech (manual, výrobce, fotky,...) jsou blinkry na ZR-7 všude stejný. Ty z Bikers Crown jsou tvarově stejný, jen nemají z boku očko pro přišroubování ke stopce z přední strany a jsou celý "o číslo" větší (mají dirky z vnitřní strany sklíčka pro přišroubování zezadu. Zadní jsou stejný, jen na kratší stopce.
Nebo snad jako "origo" máte někdo jiný, než já :?:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » sob dub 12, 2008 11:36:31

Obrázek

Obrázek

hm, moje jsou takový... se nedivím, že nepasují...
mám Origa ZRX 1200R/2005, ale NEMÁM šroubky jako Ty, z vnitřní strany...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » sob dub 12, 2008 11:40:46

666S999 píše:hm, moje jsou takový... divím se, že nepasují...
Tak kdyby jsi chtěl čirý sklíčka na blinkry, tak řekni, pošlu ti je, protože přesně takhle vypadají ty, co mi přišly od Bikers Crown. Já mám v podstatě ty stejný, jen jsou malinko menší a hlavně mají to očko z vnitřní strany, kterým jsou přišroubovaný!
Ach jo, to bych nebyl já, abych neměl zase něco "extra"... :(

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » sob dub 12, 2008 12:12:39

Koukal jsem na originalni fotky ZR-7 a vypada ze Ladis ma opravdu originalni blinkry...

Stejny blinkry byli treba na ZXR400...

Pockej az prijde MaTilda, ten tam ma, nebo mel original blinkry... :wink:
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » sob dub 12, 2008 12:26:58

Jsem druhej majitel, ten první byl opravdu "sváteční jezdec", takže fakt není pochyb, že nejsou originální...problém je, že jsou prostě dva typy - jak je na ZRX (bez očka) a ty, co mám já - s. V nabídce BC od firmy EMGO jsou bohužel jen ty větší bez očka (pro ZRX).
Zoufale googluju a hledám ty správný čirý s očkem, zatím bezúspěšně... :cry:

MadMax
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMax » sob dub 12, 2008 16:28:17

ZX-6R ´98

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

smůla!

Příspěvek od 666S999 » sob dub 12, 2008 16:28:30

Ladis píše:
666S999 píše:hm, moje jsou takový... divím se, že nepasují...
Tak kdyby jsi chtěl čirý sklíčka na blinkry, tak řekni, pošlu ti je, protože přesně takhle vypadají ty, co mi přišly od Bikers Crown. Já mám v podstatě ty stejný, jen jsou malinko menší a hlavně mají to očko z vnitřní strany, kterým jsou přišroubovaný!
Ach jo, to bych nebyl já, abych neměl zase něco "extra"... :(
dík za nabídku, mne "čirá" móda nebere...mám rád "genuine" od výrobce...( rex je origo krom zrcátek, potahu sedla,koncovky výfuku a mřížky chladiče, jó a kratší stopky na origo blinkrech a nemám klakson a chladiči....toť vše) :lol:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » sob dub 12, 2008 16:48:24

MadMax píše:takze tam mas bud tyhle uplne dole
http://www.motolights.cz/img/kawasaki/z ... gpz500.php
MadMax je bůůůůůůůůh! :lol:
Díky, to jsou ony, hned je jdu objednat a ty co mám pošlu z5 do BC.
Nechápu, jak jsem Motolights.cz prohledával a nenašel je... :roll:

Edit: no, ono si stačilo zadat jiný model, než ZR-7 (jako třeba ZXR..., když se tady o tom psalo, že je má stejný) a bylo vyhráno...no nic, každopádně díky za pomoc! :wink:

End of story

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » ned dub 13, 2008 14:13:39

Honza-Zed píše:Pockej az prijde MaTilda, ten tam ma, nebo mel original blinkry... :wink:
Tilda prisel ale koukam ze uz to je vyreseny :D tak muzu jen konstatovat ze podle fotek to jsou original blinkry :)
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon kvě 26, 2008 21:16:02

Tak výrok "end of story" byl fakt dost předčasnej... :cry:
Když jsem konečně přesvědčil MotoLights, aby mi poslaly moji objednávku, ve které jsem si objednal ty správný sklíčka, tak jsem ji minulej pátek slavnostně převzal a doma zjistil, že mám opět špatný (a znovu ty větší "rexácký", který jsem už jednou dostal od BC).
Napsal jsem jim, že poslaly jiný zboží, ovšem vrátila se mi nemilá odpověď - vrátí mi peníze, protože dovozce z USA, od kterýho mají "moje" sklíčka pozastavil zasílání do Evropy...
Znáte většího pechfógla, než jsem já? :?

Kdyby jste někdo čirou náhodou narazil (mimo MotoLights a Bikers Crown) na tyto čirý sklíčka do blinkrů (viz obrázek) a poslal mi kontakt, kromě obrovkých díků a vděčnosti přidám i flašku zelené! :wink:

Obrázek

Odpovědět