Skalka 2008

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Micina
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Re: skalka

Příspěvek od Micina » pon kvě 05, 2008 09:31:07

ZRX 1984 píše:Nazdárek, musím se teda přiznat, že jako nový člen, tudíž beze známých jsem se trošku nudil a přítelka taktéž. Jestli pojedeme příště tak budem muset nabalit nějaký kámoše. No jinak samozřejmě zajímavá zkušenost. Tak se bando mějte a zdárek[/u]
Tak ses měl seznamovat! Musíš normálně na drzovku. Hlavně nebýt nesmělí. příště tě zvu na zelenou!
Ghandi tam byl taky poprvé a už vůbec není člen a po 6 zelených už mu to bylo jedno. :lol:
ZX 6R - Holka a mašina! to přece jde dohromady,nééé???

Daniel Zimulák
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Daniel Zimulák » pon kvě 05, 2008 09:40:29

Taky jsme dorazili v pořádku.
Z 750 04´
CKC *862*

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon kvě 05, 2008 09:56:56

ZRX 1984 píše:Nazdárek, musím se teda přiznat, že jako nový člen, tudíž beze známých jsem se trošku nudil a přítelka taktéž. Jestli pojedeme příště tak budem muset nabalit nějaký kámoše. No jinak samozřejmě zajímavá zkušenost. Tak se bando mějte a zdárek[/u]
to je zasadni chyba! ...proc jsi neprisel treba k nam ke stolu, podle vizitky na triku jsi si mohl precist kdo jsem a mohl jsi se pripojit k diskuzi. Na Skalce bylo mnoho "novych" tvari, nebylo v nasich silach za kazdym z vas chodit :-( Priste nemusis brat kamose aby jsi se bavil (a samozrejme pritelka bavila) ale pouze se pripoj do naseho kruhu... navic ZRX neni nikdy dost :wink: (Georg to take vi :-D )
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pon kvě 05, 2008 09:59:57

to videjko je dobrý, chechtám se ještě teď :lol: sem si ti spletla s kroskou, no :lol:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Cowboycolo
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem to krasne prosvihnul :-D

Příspěvek od Cowboycolo » pon kvě 05, 2008 10:53:23

...ja tam za vami byl v sobotu odpolko. Prijedu tam, v campu vseho vsudy 4 motorky. Rikam si, nejaky divny podle seznamu ma byt plno. Vlezu do hospody, nikdo nike.
Tak jsem chvili posedel na lavicce, vyridil nejaky SMS, zase jsem na to sednul a mazal zpatky k domovu.

Zrejme jsem naprosto presne trefil dobu kdy byl nejaky vyjezd. Priste musim lip nacasovat.

P.S. To blaticko tam bylo famozne klouzavy :-D
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak jsem to krasne prosvihnul :-D

Příspěvek od KankX » pon kvě 05, 2008 11:53:13

Cowboycolo píše:...ja tam za vami byl v sobotu odpolko. Prijedu tam, v campu vseho vsudy 4 motorky. Rikam si, nejaky divny podle seznamu ma byt plno. Vlezu do hospody, nikdo nike.
Tak jsem chvili posedel na lavicce, vyridil nejaky SMS, zase jsem na to sednul a mazal zpatky k domovu.

Zrejme jsem naprosto presne trefil dobu kdy byl nejaky vyjezd. Priste musim lip nacasovat.

...vis ono to chodi asi tak. Vecer se zachlasta, dopoledne po zmatoreni, se sedne na motorky a vyrazi za nejakym cilem. Na vyjizdce se poobedva a k veceri se vraci zpet do campu... To znamena ze kdyz dorazis v sobotu mezi 10-17h. tak je opravdu velka pravdepodobnost ze tam nikoho nezastihnes :wink:
----- (W) -----
young oldtimer

Cowboycolo
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak jsem to krasne prosvihnul :-D

Příspěvek od Cowboycolo » pon kvě 05, 2008 12:24:35

KankX píše:
Cowboycolo píše:...ja tam za vami byl v sobotu odpolko. Prijedu tam, v campu vseho vsudy 4 motorky. Rikam si, nejaky divny podle seznamu ma byt plno. Vlezu do hospody, nikdo nike.

...vis ono to chodi asi tak. Vecer se zachlasta, dopoledne po zmatoreni, se sedne na motorky a vyrazi za nejakym cilem. Na vyjizdce se poobedva a k veceri se vraci zpet do campu... To znamena ze kdyz dorazis v sobotu mezi 10-17h. tak je opravdu velka pravdepodobnost ze tam nikoho nezastihnes :wink:
ponauceni pro priste ;-)
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Re: spolene FOTO

Příspěvek od Tilda » pon kvě 05, 2008 13:55:04

KankX píše:tady prvni vlastovka... ostatni budou nasledovat tak do tydne :)

Obrázek
to vypada na poradnou akci, tolik lidi snad nebylo ani na mlynkach. ted sem jeste vic nas**nej ze jsem nemohl jet :(
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Gina
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Gina » pon kvě 05, 2008 14:26:27

Tak ja už som na Slovensku....včera sme mali cestu dobru, do Brna sme dorážali s Lechom a na benzinke u Bíteše nám míňal Georg tou svojou spomalenou rýchlosťou....Doktor vedie dosť dobre a za sebou mať oporu, tož to si nechám ľúbiť i na budúce...musela som sa poriadne vyspať a ráno obloha dosť čierna, som vyrazila do Trenčína.Nebudete veriť, za celú cestu nič a pred značkou Trenčín začalo pršať...tož to bolo šťastie..............jedna dobrá rada na záver:
Prosím Vás, netankujte za Buchlákmi smer Hradište na benzínke, pokiaľ nechcete odrovnať svoje pekné motorečky, neviem čo za humus to tam predávajú, ale bolo by mojmu chrústikovi lepšie, keby som ho naliala stolovým olejom!!!!! Ledva som došla, vobec to nechcelo ísť alebo si motorka robila čo chcela...skor dozadu než dopredu, vydáva divné zvuky....ach jaj... :cry: :twisted: :evil:
Fotečky už mám :lol: rozmýšľam či sem alebo do galérie........aha...galeria nefunguje- tož tady:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Gina dne pon kvě 05, 2008 14:32:23, celkem upraveno 1 x.
Gina- GPZ500S/2001

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: spolene FOTO

Příspěvek od KankX » pon kvě 05, 2008 14:27:26

Tilda píše:
KankX píše:tady prvni vlastovka... ostatni budou nasledovat tak do tydne :)

Obrázek
to vypada na poradnou akci, tolik lidi snad nebylo ani na mlynkach. ted sem jeste vic nas**nej ze jsem nemohl jet :(
...a to si Tildo predstav, ze na te fotografii nejsou ani zaleka vsichni co se Skalky ucastnili... take jsem byl prekvapen tak hojnou ucasti, holt Kawiste narustaji ;-) ovsem ne zasluhou Aska :!:
----- (W) -----
young oldtimer

Gina
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Gina » pon kvě 05, 2008 14:37:16

A ešte zopár:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Gina- GPZ500S/2001

Lech
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lech » pon kvě 05, 2008 14:37:24

Micina píše:
Tak ses měl seznamovat! Musíš normálně na drzovku. Hlavně nebýt nesmělí. příště tě zvu na zelenou!
Ghandi tam byl taky poprvé a už vůbec není člen a po 6 zelených už mu to bylo jedno. :lol:
Jo a nebo jak Drn.Dovezl si sebou České motocyklové noviny a četl si je u stolu celej víkend. :wink:
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078

Gina
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Gina » pon kvě 05, 2008 14:44:08

Ja viem že nie som fotograf, ale myslím že fotečky celkom ujdú...snaha sa cení :lol: ...teda dúfam
to Janka: bezva pád, tuším lepší než ten moj, ja som to priklopila rovno na seba :lol:
Gina- GPZ500S/2001

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon kvě 05, 2008 14:53:05

Fotky jsou prima a všem to tam sluší (teda hlavně mě... :lol: )
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od KankX » pon kvě 05, 2008 14:55:39

Gina píše:Ja viem že nie som fotograf, ale myslím že fotečky celkom ujdú...snaha sa cení :lol: ...teda dúfam
to Janka: bezva pád, tuším lepší než ten moj, ja som to priklopila rovno na seba :lol:
za snahu 1 s * ... :-) A čo je to tam za zlého chalana, ktorý ťa drží pod krkom a Micině robí tie rohy? :wink: :lol:
----- (W) -----
young oldtimer

Zamčeno