da sa dopasovat tento motor?
da sa dopasovat tento motor?
zhanam drzhy motor a pozeram inzeraty. nasiel som na ZX-6R rocnik 96 chcem sa spytat ci by sa dal dopasovat na ZXR 400 a ci by vobec to ram vydrzal atd atd.
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- ... atu=190916
ZXR 400 Ninja rocnik 93
no zase na druhou stranu, motor už není identifikačním znakem, takže pokud ho vymaže z techničáku číslo nikdo kontrolovat nebude. No a pokud to na tom motoru nebude nijak viditelně napsané, kdo pozná ten rozdíl? A ještě u kapotované motorky. Myslím, že pokdu tam nebude velký zásah, že by něco moc přečnívalo a bylo to nějak moc dodělávané, tak by si toho všimnout nemuseli.
ZX-12R naked
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi takhle - 400 má výkon 59 kobylek (44 kW) - ZX-6 má 105 kobyl (78 kW)
Myslím že na to nebude dimenzovaný ani rám ani zbytek podvouzk.
A snad není nutné rozpatlávat jistotu vymýšlení uchycení motoru a kyvky, úpravu přepákování kvůli řadičce, úpravu délky řetězu, převodových poměrů na sekundáru. atd... atd... atd...
Myslím že na to nebude dimenzovaný ani rám ani zbytek podvouzk.
A snad není nutné rozpatlávat jistotu vymýšlení uchycení motoru a kyvky, úpravu přepákování kvůli řadičce, úpravu délky řetězu, převodových poměrů na sekundáru. atd... atd... atd...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jinak celý motor seženeš v němcich třeba tady:
http://cgi.ebay.de/ZXR-400-L-Motor_W0QQ ... dZViewItem
http://cgi.ebay.de/ZXR-400-L-Motor_W0QQ ... dZViewItem
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: da sa dopasovat tento motor?
No já osobně bych to tam nedal. Jiná je myslým si šířka motoru, všechny úchytky bys musel převařit. A taky nevím jestli by šel napasovat airbox z toho 400. A taky poloha řetězového pastorku by myslím nebyla v potřebné úrovni. Já osobně bych se nepokoušel to předělávat. Jinak za 11 let najel jen 25 000? Podezřelé. Toš takVT-DEVIL píše:zhanam drzhy motor a pozeram inzeraty. nasiel som na ZX-6R rocnik 96 chcem sa spytat ci by sa dal dopasovat na ZXR 400 a ci by vobec to ram vydrzal atd atd.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
Je pravda , že číslo nekontolujou ale typové označení před číslem ano . Tak že je na STK problém.MMKS píše:no zase na druhou stranu, motor už není identifikačním znakem, takže pokud ho vymaže z techničáku číslo nikdo kontrolovat nebude. No a pokud to na tom motoru nebude nijak viditelně napsané, kdo pozná ten rozdíl? A ještě u kapotované motorky. Myslím, že pokdu tam nebude velký zásah, že by něco moc přečnívalo a bylo to nějak moc dodělávané, tak by si toho všimnout nemuseli.
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
- shorad
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
No nwm, ja jsem v zari prepisoval ZXR, jel jsem na evidencni prohlidku. Dělník na STK (tak mne nastval ze od ted delnik) takze delnik na STK ze cislo na ramu dobry ale ze chce videt cislo motoru. Rikam, ve velkem technicaku neni uvedeno a ani nevim kde je. Delnik: bud mi to cislo na motoru ukazete nebo vam nedam potvrzeni a motorku vam neprihlasi. Sli na mne mdloby. Mam skoro dva metry a stodeset kilo ale pripadal jsem si jak nejaky smudla. Normalne jsem musel kawku odkapotovat, najit cislo a tomu delnikovi ho ukazat. Nwm jestli byl jeho postup spravny, myslim ze ne, byl jsem v podstate bezbrany a odkazany na milost a nemilost imbecila ale pokud na takoveho delnika narazis taky, skoncil jsi. Jsem uz starej pardal ale tenhle delnik mne bude strasit az do smrti. Takze hodne zdaru.MMKS píše:no zase na druhou stranu, motor už není identifikačním znakem, takže pokud ho vymaže z techničáku číslo nikdo kontrolovat nebude. No a pokud to na tom motoru nebude nijak viditelně napsané, kdo pozná ten rozdíl? A ještě u kapotované motorky. Myslím, že pokdu tam nebude velký zásah, že by něco moc přečnívalo a bylo to nějak moc dodělávané, tak by si toho všimnout nemuseli.
čumím na to a říkám si kdy jsme to psal. Stejná výška, stejná váha a hlavně stejný AVATAR!!! No nic, to štěstí, že jsem si vybral tak nechutnou postavičku nemohlo trvat věčně.
Jasný záleží jak e komu chce dělat machra a chytrého. Mě třeba řekli, když jsem tam auto přistavoval poprvé,že mám číslo motoru tak špatně čitelné z koroze a já nevím čeho, že ho mám nechat vymazat, aby příště nebyl problém s tím, žeho nepřečtou vůbec.
Jasný záleží jak e komu chce dělat machra a chytrého. Mě třeba řekli, když jsem tam auto přistavoval poprvé,že mám číslo motoru tak špatně čitelné z koroze a já nevím čeho, že ho mám nechat vymazat, aby příště nebyl problém s tím, žeho nepřečtou vůbec.
ZX-12R naked
Po mě taky chtěli číslo vidět, ale já trval na tom, že dostali 150 Kč za kontrolu, takže je jejich věc, kde a jak ho objeví a zkontrolujou a že mě není nikde uložená povinnost znát umístění čísla motoru... Sice jsme se dohadovali asi 5 minut, ale zvítězil jsem já!!!
(a to tam v techničáku to číslo taky nemám, ale "odborník" furt mlel o tom, jestli tam náhodou není jinej typ motoru)

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
já taky čuměl na "Milana" jak puk!
i když je z "firmy" tak : S H O R A D E !!! ZMĚŇ AVATAR! vlastní ho tu už jeden kamarád...a jiných obrázků je nekonečně mnoho!!! DĚKUJI!!!misak39 píše:Třeba je taky z firmy, co víšMMKS píše:čumím na to a říkám si kdy jsme to psal. Stejná výška, stejná váha a hlavně stejný AVATAR!!! No nic, to štěstí, že jsem si vybral tak nechutnou postavičku nemohlo trvat věčně.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______