no tak tohle me teprv ceka- zazimoval jsem tim stylem ze jsem ji dal do sklepa a hodil na centralni stojanMMKS píše:Teď jsem se akorát vrátil z leštění (jen řetěz jsem dělal tak 30 minut) a teď už odpočívá až do jara pod plachtou
zimni spanek
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
No, tak sem dneska opět odzimoval..... Koupil jsem řetězovou sadu v D.I.Du , tak jsem ji nasadil a projel sem to.. no a doufam ze se jeste pocasí umoudří a nejakej ten den bude pěknejZ650 píše:Tak ja zazimoval už před týdnem..... . . no a jinak : Z650 - 2300 KM (ale mám ji od srpna )
![]()
![]()
KAWASAKI Z650 
no koukám, že na tom jsou všichni podobně - každej se "hambí" za "málo" najetjch Km, ale je to na hovno..... každej by nejraději jezdil od rána do večera, z kopce do kopce, z leva do prava - pořád do kola do zblbnutí, prostě to nikdy neomrzí, ale bohuzel musíme chodit do práce, nebo je málo penízků na benzín, nebo má někdo ženskou, která ho omezuje, pády, servisy atd atd.................no a pak příde posrana zima.
Já ještě nezazimoval (málo času, jezdit už se nedá) a najeto 6500Km
Já ještě nezazimoval (málo času, jezdit už se nedá) a najeto 6500Km
Momentálně bez moto 
Pisledni mooto: ZX7R 2002
Pisledni mooto: ZX7R 2002
Ja mam na tech motorkach co sem letos vystridal (Buell, Aprilka, nejvic km na ZX9R, ZX10R, par km na sestkach ninjach) cca12-15 tisic.... nevim. Pepkuv byvaly streetak totiz po dobu mojeho jezdeni nemel tachometr, tak se to tezko odhaduje 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
-
Honzis ZRX1100
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
ja mam natoceno letos neco malo pres 26tis. a zazimovat se nechystam, jezdil sem od 12 unora, muj nazor je: neexistuje spatny pocasi, jen spatny obleceni
, samo, kdyz je sucha silnice, masinu mam jako dopravni prostredek a jedinej, proto tolik km, ale tech plastu od oleje, co se mi vali v garazi, snad to v zime dam o poradku 
green power zrx1100
www.zrxrider.estranky.cz
www.zrxrider.estranky.cz
- karelkavka
- Easy rider

- karelkavka
- Easy rider