Nestartuje
Nestartuje
Prosim o radu, mam zx9r 99, pred 3 dny jsem ji dovezl ze servisu, ktery spocival v kontrole masiny a vymene provoznich kapali + serizeni (10.000Kc). Druhy den mi po zastaveni nechtela nastartovat (mackam tlacitko starteru, ale nic se nedeje), trochu jsem s ni zatrepal a startovala. Dalsi den ten samy problem, po kazdem zastaveni, problem nastartovat, tlacitko proste nereagovalo (mozna pri zmacknuti trosicku takove huceni, jako kdyby nekam sla elektrika, ale bez startu) po vydatnem zatrepani a zacukani nasledoval start. Dnes uz bohuzel jsem nenatocil vubec a to jsem s ni trepal jak o zivot, prohmatal a proklepal vsechny draty a co se dalo, ale nic. Co myslite, ze by to mohlo byt? Nerozumim tomu a sam to stejne asi do kupy nedam, ale zajimalo by me, cim by to mohlo byt, kdyby jen nejaka banalita, ze bych to zkusil. Predem diky 

- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel mám stejný problém, jen stím rozdílem, že mě to zatím vždy po krátké době začne fungovat. Už jsem to dvakrát hledal, ale zatím nenašel. Potřeboval bych, aby to přestalo chodit na trvalo, protože dokud to funguje tak se na to nedá přijít. Pro mě jako elektronika by neměl být problém to najít. Až něco zjistím tak dám vědět. Čus Tom
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to našel. Byl to spínač na spojce, když jsem ho rozebral tak na kontaktech byla naprosto ukázková pecka, kvůli které byl špatný kontakt. Všiml jsem si při poslední projíždce, že Když startuju se zmáčknutou spojkou tak to nešlo, a bez spojky na neutral točila v poho. Spínač jde velmi snadno rozebrat, vyčistit a složit. Čus Tom
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068