Moje nová komboška...
Škoda, že jsem si téhle diskuze nevšimla dříve:-) Taky jsem si přivezla od Hubíka z Tlumačova kombinézu a taky řeším ten páteřák. Příjde mi nedostačující, ale nevím, jestli to není tím, že jsem byla zvyklá jezdit s tím nasazovacím pevným (taky od hubíka) a tomu v té bundě nějak moc nevěřím
Ale doufám, že ho nebudu nikdy potřebovat!!!

Včera jsem si udělal radost a koupil si za rozumný peníz novou kombi místo té, co jsem jí udělal v Mostu pár ventilačních průduchů
Doufám, že mi vydrží déle než ta původní. Jo a páteřák má pevný, docela dlouhý a hlavně upnutý na 4 místech, takže si myslím, že bude OK

omluvte sníženou kvalitu fotografií, fotil jsem se sám na hotelu...

Doufám, že mi vydrží déle než ta původní. Jo a páteřák má pevný, docela dlouhý a hlavně upnutý na 4 místech, takže si myslím, že bude OK

omluvte sníženou kvalitu fotografií, fotil jsem se sám na hotelu...

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
pokud máš dvoudílnou kombinezu (i když s velkym hrbem) tak máš páteřák malej - velkej tam njde zakomponovat. mam taky PSI dvoudilnou s hrbem a mam malej pateřak a stačí, ale velkymu bych se nebranil.Elvis. píše:ja nevim... ja tam mam velkej hrb, takze asi i ten velkej paterak... hejbe se jen kdyz to mam sundany... jakmile mam nasazenej vrch a sepnutej se spodkem, tak je vse na svem miste...
de o to, jestli maš "zbytečnejch" 3000kč a ostatní výbava je ok (například, jestli nepotřebuješ dobrý rukavice) pak bych si klidně velkej pateřak dokoupil.
Momentálně bez moto 
Pisledni mooto: ZX7R 2002

Pisledni mooto: ZX7R 2002
Re: JÁ NA TO:
Pokud je to jenom polyuretanová plotna v bundě, je to jen na pocit a teplo na zádech. Aby to něco ztlumilo, musel by jít náraz celejma zádama na plochu a plotna by musela bejt nejmíň dvakrát tak tlustá. Stačí malej šutr, a jak kdyby tam nic nebylo. Vzal jsem to v podobný bundici zádama do měkký bahňatý stráňky asi v kilču, a (asi) jedinej kořen, kterej tam byl, mi pořídil modrej obtisk.... Něco jako vypnutej airbag v autě- je tam sice, ale na hovno. Tudíž volba jasná-lamelovej, pevně usazenej, ostatní jsou šidítka.MiMo píše:Ja bych byl v klidu i tak...mě názory jiných lidí nevaděj6S9 píše:JAK JINAK?!?!?! PĚKNÁ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SNAD NECHCEŠ, ABYCH MĚL HEMZY?????
Spíš mě zajímalo jaký kdo má zkušenosti s tím páteřákem dodavaným do techto kombinez(snad nejsem jediný kdo ji tu má)...ale jak vidím,asi se tu moc rad nebo poznatků nedočkám
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
pěkné kombošky!
no, já budu mít (snad) od Rudormiho extra páteřák, tak doufám...ho NIKDY nebudu prakticky potřebovat... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______