pomoc-stabilita
co ta moje babička
O pneu dobrý info.
Ale máte ještě nějaky napady na tu mojí stabilitu?
A nebo ještě něco,na co byc si měl dát pozor u mý 9 tky roku výroby 96.
Předem děkuji 

Re: co ta moje babička
Jen laicky... Pokud máš ložiska kol v pohodě ,nedělaj to pneu(což ted asi neotestuješ) nebo vidle samotný ,asi bych nechal někde odborně proměřit rám,jestli se to někde nehlo v krku... Podle oka poznáš kulový... Vubec netuším kolik by to mohlo stát,ale jde o tvoji bezpečnost a na tom by se nemělo šetřit....
Ještě mě tak napadá... když pustíš za jizdy řidítka,netáhne to někam do strany?
Ještě mě tak napadá... když pustíš za jizdy řidítka,netáhne to někam do strany?
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
jj
jak tu psala spousta přede mnou, zvedni motorku a ozkoušej VŠECHNY vůle--- krk, osy kol, kyvku (při jízdě správné huštění, vyvážení... problémy v náklonu - guma sjetá na placku"rovinářka)
A VČÍL MUDRUJ...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: jj
Chosé já čekal , že mu napíšeš , že je zhulenej6S9 píše:jak tu psala spousta přede mnou, zvedni motorku a ozkoušej VŠECHNY vůle--- krk, osy kol, kyvku (při jízdě správné huštění, vyvážení... problémy v náklonu - guma sjetá na placku"rovinářka)![]()
![]()
A VČÍL MUDRUJ...

- Kamil Pitt
- Easy slider
Re: jj
Maverick píše:Chosé já čekal , že mu napíšeš , že je zhulenej6S9 píše:jak tu psala spousta přede mnou, zvedni motorku a ozkoušej VŠECHNY vůle--- krk, osy kol, kyvku (při jízdě správné huštění, vyvážení... problémy v náklonu - guma sjetá na placku"rovinářka)![]()
![]()
A VČÍL MUDRUJ...
![]()
![]()

ZX-6R '08 černá a malá zelená
***#CKC 478#***
***#CKC 478#***
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ŠAK TAK!
NEDĚLEJTE SI PRDEL!!! nestabilita je opravdu hrozná, THC, nikotin, alkohol a podobný záležitosti jsou horší než vůle a ložiska nejen v krku, natož ŘÍZENÍ... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: ŠAK TAK!
6S9 píše:NEDĚLEJTE SI PRDEL!!! nestabilita je opravdu hrozná, THC, nikotin, alkohol a podobný záležitosti jsou horší než vůle a ložiska nejen v krku, natož ŘÍZENÍ...

Všechno jde, když se chce... Nejspíš myslíš zadní podsedlák z modelu 98, protože 97, byli ještě hranaté, jako máš na fotce...
Nejlepší bude, když potkáš novější Ninju, zeptat se majitele zda si ho můžeš prohlédnout zevnitř, vzít metr a proměřit to. Uvidíš zda to půjde nebo ne. Takhle na dálku se to špatně radí....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Sice není test z posledního roku, ale řekl bych že dobrý. http://www.hamletovygumy.net/testy.php
Nindžááá ZX10R,04
Nindžááá ZX10R,04