ZRX...
-
joef
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar fandové tohoto úžasného motocyklu. Jsem také štastným majitelem. Ale mám jediný problém,který mě hodně vadí.Zdá se mě totiž,že je motor na volnoběh příliš hlasitý. Při vypnutí spojky se krásně stiší.Zvuky se dají těžko popsat,ale nazval bych to jako rachocení převodovky,ale nejsem si příliš jist. Zajmá mě zda je to u Rexe normání nebo mám nějaký problém. Najeto mám 18 tis a olej chci měnit až na jaře. Byl bych rád kdyby se majitelé vyjádřili a uklidnili mě,že je to normál
Jinak jsem s tímto bikem naprosto spokojen akorát ještě musím doladit podvozek zdá se mě příliš naměko. Takže když potkáte v Brně zelného Rexe zdravit
Jinak jsem s tímto bikem naprosto spokojen akorát ještě musím doladit podvozek zdá se mě příliš naměko. Takže když potkáte v Brně zelného Rexe zdravit
ZRX 1200R
joef: z prostějova to máš kousek do sklípku, tak to přijď probrat ...
(viz tady http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=1007)
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Je to úplně normální, mám najeto 12 tis a motor po zmáčknutí spojky mění zvuk, resp přestane chrastit předlohová hřídel v převodovce. A dělá to asi od 8 tis km. Jo jo, v Kawasaki prostě vědí že nezáleží na zvucích ale na výkonu a na srdci.
ps: a do sklípku přijeď v každém případě, dáme si zelenou (já ji nerad ale barva rozhoduje)
ps: a do sklípku přijeď v každém případě, dáme si zelenou (já ji nerad ale barva rozhoduje)
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
joef
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Marek:přesně něco takového jsem potřeboval slyšet,ale mohlo by se přidat víc majitelů ať jsem ještě klidnější
to all: safra začal jsem přemýšlet nad tím vaším sklípkem a to není dobrý...jak já se chytnu myšlenky tak to většinou skončí
a ještě ke všemu se samýma fandama kawasaki.....no já se picnu
to all: safra začal jsem přemýšlet nad tím vaším sklípkem a to není dobrý...jak já se chytnu myšlenky tak to většinou skončí
ZRX 1200R
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak safra nepřemýšlej, a udělej TO co Tě napadlo, ...asi : mohl bych tam zajet - vyměň za: zajedu tam!!! my jsme všichni GOGOjoef píše:Marek:přesně něco takového jsem potřeboval slyšet,ale mohlo by se přidat víc majitelů ať jsem ještě klidnější![]()
to all: safra začal jsem přemýšlet nad tím vaším sklípkem a to není dobrý...jak já se chytnu myšlenky tak to většinou skončí![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______