Ahojte, po krásných 15 letech jde moje Z750 dál. Udělala mi spoustu radosti a seznámila mě s bandou správných lidí. Ikdyž pouším Z-tko, nekončím v jedné stopě. Pokud by to velectěným členům nevadilo, občas se ukážu na některé akci poblíž severní Moravy.
Mějte se, Z.
Jde dál
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jde dál
Když nás po těch letech navštívíš, vadit nám to rozhodně nebude.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a to jsi loni prohlašoval jak letos přijedeš na sraze na Kawě....Z. píše: ↑ned kvě 01, 2022 17:47:10 Ahojte, po krásných 15 letech jde moje Z750 dál. Udělala mi spoustu radosti a seznámila mě s bandou správných lidí. Ikdyž pouším Z-tko, nekončím v jedné stopě. Pokud by to velectěným členům nevadilo, občas se ukážu na některé akci poblíž severní Moravy.
Mějte se, Z.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Co na to říct . Když přijedu tak to bohužel už nebude Kawa. Jsem rád že vůbec jezdím.KankX píše: ↑pon kvě 02, 2022 18:20:14a to jsi loni prohlašoval jak letos přijedeš na sraze na Kawě....Z. píše: ↑ned kvě 01, 2022 17:47:10 Ahojte, po krásných 15 letech jde moje Z750 dál. Udělala mi spoustu radosti a seznámila mě s bandou správných lidí. Ikdyž pouším Z-tko, nekončím v jedné stopě. Pokud by to velectěným členům nevadilo, občas se ukážu na některé akci poblíž severní Moravy.
Mějte se, Z.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- no tak přijedeš třeba autem, když to teda půjde - no a určitě Tě rádi uvidíme
ZX9R ninja - macíček
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]
Co na to říct . Když přijedu tak to bohužel už nebude Kawa. Jsem rád že vůbec jezdím.
[/quote]
Kawa to sice nebude. Ale budeš to ty!
Co na to říct . Když přijedu tak to bohužel už nebude Kawa. Jsem rád že vůbec jezdím.
[/quote]
Kawa to sice nebude. Ale budeš to ty!
Dak
CKC -015-
CKC -015-