pravá strana
Pravá strana se spojovacím matrošem
Levá strana
Tildovi jsem to obkreslil, tak až mi dodá mail, tak mu to pošlu. Držáky by mohly mít jen plný matroš bez "odlehčovacích" otvorů, nebo jiné oválnější.
Pro ostatní soupis spojovacího materiálu:
Levá strana:
1 ks rozpěrný váleček (mat.: dural) délka 42mm, vnitřní otvor průměr 6,2 / vnější 12mm
1ks šroub M6 x 60mm (mat.:nerez) čočková hlava-imbus
2ks upravená plošná podložka původně M5 (mat.:nerez), převrtaná na průměr 6,2mm (venkovní průměr 15,5mm) pozn.: je stejná jako hlavy čočkoplochých šroubů
2ks šroub M6 x 16mm (mat.:nerez) čočkoplochá hlava-imbus
3ks trubička / distance silentbločku (mat.:nerez) délka 9mm, venek průměr 8mm, vnitřek 6mm
3ks silikon průchodka vnitřní průměr 8mm, do plechu otvor 11mm výška 9mm (jako silent uložení)
Pravá strana:
1 ks rozpěrný váleček (mat.: dural) délka 35mm, vnitřní otvor průměr 6,2 / vnější 12mm
1ks šroub M6 x 60mm (mat.:nerez) čočková hlava-imbus
2ks upravená plošná podložka původně M5 (mat.:nerez), převrtaná na průměr 6,2mm (venkovní průměr 15,5mm) pozn.: je stejná jako hlavy čočkoplochých šroubů
1ks samojistná matka M6 nerez
2ks šroub M6 x 16mm (mat.:nerez) čočkoplochá hlava-imbus
3ks trubička / distance silentbločku (mat.:nerez) délka 9mm, venek průměr 8mm, vnitřek 6mm
3ks silikon průchodka vnitřní průměr 8mm, do plechu otvor 11mm výška 9mm (jako silent uložení)
Průchodky jsou zde:
https://www.vpcentrum.eu/pruchodka-pr-m ... ikon-cerna
Udělal jsem ze dvou průchodek jednu / ze stran s větším bokem (jsou tepelně odolnější než gumové podložky) Kupoval jsem jich 12ks.