Praha - Noční akce Radar
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Praha - Noční akce Radar
Čau kluci....na přístí týden Hl.m.Praha pořádá akci na noční měření rychlosti!!! Tento týden jsme to testovali. Takže kdo bude změřen tak bude zastaven! Já tam bohůžel nebudu abych motorkáře neměřil takže bacha..Jsou zde lidi co rádi berou jen motorkáře takže opatrně..
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
- karelkavka
- Easy rider
- farmář
- Ghostrider
a k tomu občas i parchanti, chytali tady mezi vesnicema na čtyřce silnici bezpapíráky, já na pickupu vezl na korbě seno ke koním,má rodit kobyla,tak ji krmíme extra v boxu, nechodí na kopec k senu s ostatními a jeliza mnou, pustil jsemje a za chvíli na křižovatce dvě auta, chytli jednoho starého bezdomáče a mne vehementně zastavil šéf dopraváků v JH. Proč? protože mi plachta zakrývala vzadu lampy...ale hlavně proto, protože mám vepředu hranatý číslo a to na teréňáku kokot ještě neviděl, prý, kde jsem to vzal! on si myslel že je z bůh ví čeho!(no neměl jsem s sebou nic,ani mobil, on odjel a kluci z auta od radaru se za něj div neomlouvali. Museli mě zkásnout...takže složenka, věděl o tom a ten si to ohlídá...) takže jezdit opatrně, třeba toho blbce povolají do Prahy na výpomoc
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- karelkavka
- Easy rider
- farmář
- Ghostrider
nikdy,oni se už začali střílet sami.Počkej chvíli, ono sloužit se zbraní v době amerických hypoték u nás, rozvodů kdy ženy jsou jako tornádo, prdelolezectví kdy dělat šéfa je občas za trest a korupce kdy se provalí nakonec kde co je to otázka času, kdy se to bude množit.První už jsou. Jen se na něj mile Karle usmívej, třeba mu zdrhne žena s jeho šéfem a má to chudák za pár,ani o tom neví!
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- karelkavka
- Easy rider
Re: Praha - Noční akce Radar
10 let s křížkem po funuse...tong007x píše: ↑ned led 20, 2019 03:47:43 Jj, taky dik....sice nebude pocasi, ale info je dnes to nejdrazsi.
หวยออนไลน์
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha - Noční akce Radar
na to nemusíš reagovat... to je SPAM. Občas se sem zaregistruje nějaké svinstvo a pak zkopíruje jednu z prvních odpovědí. Takové "uživatele" samozřejmě blokuju a mažu...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira