Ještě bych zmínil... Rex je pro dědky.666S999 píše:Jo, hlavně jsem chtěl dodat, aby ses nespletl! Hlavně si nekup REXE, je hnusný a slabý - čili absolutní opak toho co si chceš koupit.
To já vím, už jsem párkrát měl tu čest666S999 píše:Jo, hlavně jsem chtěl dodat, aby ses nespletl! Hlavně si nekup REXE, je hnusný a slabý - čili absolutní opak toho co si chceš koupit.
Honza-Zed píše:Ještě bych zmínil... Rex je pro dědky.666S999 píše:Jo, hlavně jsem chtěl dodat, aby ses nespletl! Hlavně si nekup REXE, je hnusný a slabý - čili absolutní opak toho co si chceš koupit.![]()
Jirka je mladej kluk a potřebuje krutopřísný stroj...
Já mlčímPavel ZRX píše:Na to jsem čekal, kdo první zmíní rexe
G.
to ale není chyba, to je vlastnostGEORG píše:To já vím, už jsem párkrát měl tu čest666S999 píše:Jo, hlavně jsem chtěl dodat, aby ses nespletl! Hlavně si nekup REXE, je hnusný a slabý - čili absolutní opak toho co si chceš koupit.
Zapomněl jsi ještě dodat, že nemá moc tuhý rám, takže se kroutí...
G.
Ja vím, ta holka je škaredá ale hodná....Tilda píše:to ale není chyba, to je vlastnostGEORG píše:To já vím, už jsem párkrát měl tu čest666S999 píše:Jo, hlavně jsem chtěl dodat, aby ses nespletl! Hlavně si nekup REXE, je hnusný a slabý - čili absolutní opak toho co si chceš koupit.
G.
GEORG píše:Já mlčímPavel ZRX píše:Na to jsem čekal, kdo první zmíní rexe
G.![]()
Triumph, ok, italky hezký. Vem to aspoň v zelený!
GEORG píše:Já mlčímPavel ZRX píše:Na to jsem čekal, kdo první zmíní rexe
G.![]()
a vo zelenej xicht se Ti postaráme při nejbližším srazíkumisak39 píše:GEORG píše:Já mlčímPavel ZRX píše:Na to jsem čekal, kdo první zmíní rexe
G.![]()
To bych chtěl, protože nebudu přece měnit zánovní kombinézu a helmu!
G.
GEORG píše:Ja vím, ta holka je škaredá ale hodná....Tilda píše: to ale není chyba, to je vlastnost
G.
Já zapomnělGEORG píše:To já vím, už jsem párkrát měl tu čest666S999 píše:Jo, hlavně jsem chtěl dodat, aby ses nespletl! Hlavně si nekup REXE, je hnusný a slabý - čili absolutní opak toho co si chceš koupit.
G.