No rychlosti jezdí asi podobný, ale drží je i v zatáčkách. To bude to uměnívolkswagen píše:Tak von jezdí asi maličko jiný rychlosti, než my

No rychlosti jezdí asi podobný, ale drží je i v zatáčkách. To bude to uměnívolkswagen píše:Tak von jezdí asi maličko jiný rychlosti, než my
To bych smazal... Big Brotha bdí neustále.ZRX 1984 píše:No rychlosti jezdí asi podobný, ale drží je i v zatáčkách. To bude to uměnívolkswagen píše:Tak von jezdí asi maličko jiný rychlosti, než myJá mám čas z neděle při návratu z K-Furt: Mikulov - Litomyšl, přesně 1:14, 144 km
Kolikrát hooodně přes 200
666S999 píše:To bych smazal... Big Brotha bdí neustále.ZRX 1984 píše:No rychlosti jezdí asi podobný, ale drží je i v zatáčkách. To bude to uměnívolkswagen píše:Tak von jezdí asi maličko jiný rychlosti, než myJá mám čas z neděle při návratu z K-Furt: Mikulov - Litomyšl, přesně 1:14, 144 km
Kolikrát hooodně přes 200
volkswagen píše:Tak Jenda si po testech s HRP vyjel místo na posledních dvou závodech IDM. Takže asi uvidíme Matěje proti Jendovi.
Kvůli tomu nestihne jeden podnik AA, ale tam už má takovej náskok, že je to jedno.
Já psal jen že to je škoda, že to není na Kawě..volkswagen píše:To snad píšu už nahoře, že to je HRP