Tim chci rict, ze poselství do mého cns bohuzel nedorazilo... na me musis polopate, mam jeste starej poctivej karbec

... uz to doslo, zeptala jsem se sveho 4-letého syna... jeste ze clovek ty deti má.

Případně je u mě v garáži něco v zálozemisak39 píše:když bude na čom, přijedu na vás kouknout pá-so
a co tvoje devítka?misak39 píše:když bude na čom, přijedu na vás kouknout pá-so
u mne prosim doplnit "pa-ne". dekuji.MobyDick píše:Doplnil jsem seznam na první stránce, pokud se tam někdo nenajde dejte mně vědět a já vás rychle doplním.
stále ve výstavběFufík_ZRX píše:a co tvoje devítka?misak39 píše:když bude na čom, přijedu na vás kouknout pá-so
misak39 píše:stále ve výstavběFufík_ZRX píše:a co tvoje devítka?misak39 píše:když bude na čom, přijedu na vás kouknout pá-sopotřeboval jsem vyměnit trubky vidlic, po tom předpředloňským skoku přes Vectru byly trochu podražený a teď ke konci už vůbec netlumily, novou spoojku, gumky a může lítat jak nová
![]()
Trošku se zadrhla demontáž těch trubek, nešly vyšroubovat z toho hliníkovýho bazmeku ani červíci, ani trubky, ale už je vše rozšroubováno, tak to snad stihnu složit zpátky
Jo, a budou na prodej ty upsidy co jsem koupil jako náhradní, neboť jsou na čtyřpístky, takže moje brzdiče na ně nepasujou...
Helča píše:...ahojky Miloši, ty ještě žiješ?
![]()
...co tak se někdy ukázat?