Ano ano, mimořádně s tebou souhlasímKankX píše:Já myslím ze to není o velikosti... Někdo je velky a v pohodě se poskládá skoro na minibike a někomu je motorka akorat a stejněje mu je nepohodlná, zhyckanci jednomu

Ano ano, mimořádně s tebou souhlasímKankX píše:Já myslím ze to není o velikosti... Někdo je velky a v pohodě se poskládá skoro na minibike a někomu je motorka akorat a stejněje mu je nepohodlná, zhyckanci jednomu
Říká člověk se 180 cm a 80 Kg, to se to pak radí, když se poskládáš na cokoliv.KankX píše:Já myslím ze to není o velikosti... Někdo je velky a v pohodě se poskládá skoro na minibike a někomu je motorka akorat a stejněje mu je nepohodlná, zhyckanci jednomu
Helči, ne že nééé ZZR, ale snad možná líp stará šestka právě kvůli té velikosti a s tím souvisejícím pohodlí pro něj. Jak na tom (na čemkoli) bude vypadat je vážně bezpředmětný!Helča píše:... a když myslím,že ZZR 600(nebo starší 6-tka,jak psal Lukáš) by mohlo na to jeho vyježdění stačit,tak tady všichni píšou,že nééé...
ZZR 600 měl kámoš ze Třebový a s výškou 185 si vůbec nestěžoval že by to snad bylo nepohodlnýLadis píše:Na druhou stranu na ZZR600 jezdil i Marek nebo Libor a to taky nejsou žádní trpaslíci! ...tak proč to nezkusit, ta šedá by za to určitě stála!
Vypadá a navíc i její historie je velmi dobrá a majitel se zdá taky slušnej a hlavně ji má od roku 2003spit 40 píše:ZRX 1984 píše:Nevím kolik kaček do toho chcete vrazit, ale nebylo by lepší toto:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 08655.html
byl to můj tip kdybych prodal REXE
Seky,ta vypadá fakt luxusně
To asi ne, rozhodl jsem si nechat rexíka, takže čtvrtou motku asi nemám ani kam dát na tož si najít čas na ní jezdit.spit 40 píše:asi bych neváhal ...a jestli netlačí na prodej třeba bude tvoje